• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bulursun inş
canlı müzik falan işin içine girince pahalı olur
biz burdaki bi cafeyi ayarladık 300 tl ye
senin söylediğin rakamlar çok uçuk
araştır bence

İki gündür baya bi araştırıyorum canım..
Uygun yer bulana kadarda araştırıcam artık:68:

kızlar pike takımı ve nevresim takımı arasında ne fark var ya:44:

Pike takımı hani yazın üzerine ortüyosun ya yorganın incesi.
Yastık ortüsü carşafı filanda içinde oluyo galiba.
Nevresimde sadece yorgan örtüsü çarşaf ve yastık örtüsü olan bildiğim kadarıyla canım..

ben sivaslıyım nişanlım tunceli li aynı mah.deyiz bizim orda kayserililerin derneği vardı 250-300 kişilk nişanda orayı 200e tuttuk tıklım tıklımdı kına için yeterli olur 200-250 civarında olacak yine fiyatı sahnesi çok büyük önemli olan o bizim için halaya ve oyuna çok düşkün bi millet olduğumuz için:64::64::64::64::64:

Bende burda sivaslıların derneğini araştırayım barı:8:

Pike takımı hani yazın üzerine ortüyosun ya yorganın incesi.
Yastık ortüsü carşafı filanda içinde oluyo galiba.
Nevresimde sadece yorgan örtüsü çarşaf ve yastık örtüsü olan bildiğim kadarıyla canım..

hmmm
yani pike takımı dedikleri de o oluyo
yazın pike takımı, kışım nevresim takımı :44:

hoşbuldukk :71: kına mekanı araştırılıyor hııı, canım iyi araştır ya o gün için 800 falan çok uçuk fiyatlar bence, daha uyguna bulubilirsin gibime geliyor :44:

Çok araştırıyorum canım ya..
Bi kac yeri aradım kiraya vermiyolarmış.
Şimdi sivaslılar derneğiyle konustum onlarda da öyle bi durum yokmuş:50:
Burdada çok fazla bi yer bilmiyorum..
Nişanlımla konuşmadım hiç bu durumu galiba onun araştırması gerekicek:68:

aaa ne güzel bi habeer buuu :62: güle güle harcayın inşallah, Allah bereketinizi artırsın canımmm :70:

amiiiinnn
valla düğünde biraz sıkışacaktık ama bu durumda hiiç borcumuz harcımız olmadan sıkışmadan evlenebiliyoruz
yupppiii
ayy maşallah diyelim :nazar: biz nişanlandığımzadn beri sevinçlerimiz çoğu kez kursağımızda kaldı

akşamları ben de pek giremiyorum
iyim çok şükür, hatta çoookk mutluyum
nişanlım çalıştığı şirketten zam alıyooo :52::52:

Çok iyi olmuş canım gözünüz aydın..
Nişanlımda biz evlendikten sonra alıcak inşallah:8:

hmmm
yani pike takımı dedikleri de o oluyo
yazın pike takımı, kışım nevresim takımı :44:

Evet biri yazlık biri kışlık yani:68:

Çok araştırıyorum canım ya..
Bi kac yeri aradım kiraya vermiyolarmış.
Şimdi sivaslılar derneğiyle konustum onlarda da öyle bi durum yokmuş:50:
Burdada çok fazla bi yer bilmiyorum..
Nişanlımla konuşmadım hiç bu durumu galiba onun araştırması gerekicek:68:

inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yer canım ya sıkıntı yapma kendine :38:
ben de hep araştırmalarımı yapıyorum, sonra eliyorum en son seçeneklerimi nişanlımla paylaşıp son kararı veriyoruz, ona bıraksammm ohoooo son dakikaya bırakır herşeyi :57:

Günaydınlarr,
Benim gibi kına yeri telaşına düşmüşsünüz bakıyorum:))
ben kararsız olsamda tarihi medrese var türkü cafe
500 TL istiyorlar pazarlık yapmayı düşünüyorum, sonuçta boş mekan inş bi güzellik yaparlar

bizde düğün masraflrımızı nişanlımla ikimiz karşılıyoruz.. ailelerimizin yardım edebilecek durumu yok. bu yüzdende 1 yılı geçti nişanlanalı, evlenince 1.5 yıl nişanlı kalmış olacağız.. Kına gecesinin masraflarını bile ben karşılayacam, hatta 2 tane bilezik bile aldım, kardeşlerim taksın diye. ve kirada oturacağız.. şimdilik hiç borcumuz yok çok şükür, ama daha birçok şeyide almadık, mobilya gelinlik vs gibi.. çok zorlanırsak bizde kredi çekeriz, yapacak bişey yok. Allah evlenene yardım edermiş.

:97:

Biz de herşeyi kendimiz karşılıyoruz, Allah yardımcımız olsun, biz daha pazartesi nişanlandık,
öncesinden başlamıştık hazırlıklara beyaz eşyamızı aldık biriktirdiğimiz tüm parayla, şimdi sııfıra sıfırız kredi bekliyoruz, tek bir yere borcum olsun temiz olsunn

inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yer canım ya sıkıntı yapma kendine :38:
ben de hep araştırmalarımı yapıyorum, sonra eliyorum en son seçeneklerimi nişanlımla paylaşıp son kararı veriyoruz, ona bıraksammm ohoooo son dakikaya bırakır herşeyi :57:

Valla birazcık sıkıntıda yapıyorum canım ya..
Düğünümüz salonda olmıycak bari kınam şöyle ahımlı şahımlı bişey olsun istiyorum..
Bakalım ya kısmet sonuçta..

Günaydınlarr,
Benim gibi kına yeri telaşına düşmüşsünüz bakıyorum:))
ben kararsız olsamda tarihi medrese var türkü cafe
500 TL istiyorlar pazarlık yapmayı düşünüyorum, sonuçta boş mekan inş bi güzellik yaparlar

Günaydın canım hosgeldin..
Pazarlık yapılabilir tabi..
Böyle durumda da yüzyüze görüşmek gerekiyo..
Aslında canlı müzikli olan yeri nişanlıma söylesem iyi olur süper pazarlık yapar:8:

Çıkıyorum ben kızlar uyandım uyanalı hala pasbal pasbal oturuyorum:37:
Ortalığı biraz kaldırıyım dışarı cıkıcam:10:
İyi bakın kendinize görüşürüz:70:

Biz de herşeyi kendimiz karşılıyoruz, Allah yardımcımız olsun, biz daha pazartesi nişanlandık,
öncesinden başlamıştık hazırlıklara beyaz eşyamızı aldık biriktirdiğimiz tüm parayla, şimdi sııfıra sıfırız kredi bekliyoruz, tek bir yere borcum olsun temiz olsunn

Allah yardımcınız olsun canım zor bu işler
inş. borçsuz kurtuluverirsiniz

pike takımı yazlık yorgan tarzında nevresm takımı ise kışlık içine yorgan geçebiliyor :44:

oooo kimler gelmiş kimler gelmişşş:46:
siz bugün çeyiz yıkamayacak mıydınız
haftaya cuma mıydı yoksam :52:

Back