kızlar düğün masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz, biz ailelerimize yük olmak istemiyoruz ama ellerinden gelenleri yapıyorlar, beyaz eşyaları ve ev tekstili grubu, yemek takımları alındı, herhangi bi taksitimiz yok şuanda, mobilyalar ve düğün masrafları için kredi çekmeyi düşünüyoruz ve kirada oturcaz ikimizde çalışıyoruz varmı bizmi gibi krediyle düğün yapacak olan
bizde düğün masraflrımızı nişanlımla ikimiz karşılıyoruz.. ailelerimizin yardım edebilecek durumu yok. bu yüzdende 1 yılı geçti nişanlanalı, evlenince 1.5 yıl nişanlı kalmış olacağız.. Kına gecesinin masraflarını bile ben karşılayacam, hatta 2 tane bilezik bile aldım, kardeşlerim taksın diye. ve kirada oturacağız.. şimdilik hiç borcumuz yok çok şükür, ama daha birçok şeyide almadık, mobilya gelinlik vs gibi.. çok zorlanırsak bizde kredi çekeriz, yapacak bişey yok. Allah evlenene yardım edermiş.
canım biz ciger filmini dispanserde çekildik, zaten daha önceden evlendirme birimine gitmiştim, onlar direkt oraya yönlendirdiler, ordan ertesi gün sonuçları aldık, diğer kan tahlilini de normal bir sağlık ocağında yaptırdık, özele falan gitmedik, beş kuruş para da ödemedik bizim de aile hekimlerimiz farklı sonuçta ama ona gitmenize gerek yok. aile hekimini de netten öğreniyosun canım tc kimlik numaranla.
tamam canım teşekkür ederim, nişanlımda belediyeyi ve sağlık ocağını arayıp öğrenmiş. kan tahlilini bütün sağlık ocakları yapıyormuş, ücretini bilmiyorum.. akciğer filmide şart değilmiş sanırım, isteğe bağlı yazıyordu araştırmalarıma göre :97: