canım açı dalgalı bir saç yaptıracaksan bu model duvak takman hoş olur, ben beğendimkonuya direkt dalmak istiyorum her zaman yaptığım gibi ama okudum valla geçmişi soru sorabilirsiniz
ya ben açık dalgalı saç yaptırıp şöyle duvak istiyorum sizce nasıl olurum:))Eki Görüntüle 210194 Eki Görüntüle 210195
artık bi fikrim olsun istiyorum hergün başka model geçiyor aklımdan:95:
gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...
selam kızlar,bugün herkes ne kadar üzgünmüş katılamadım
aydasu, seni çok iyi anlıyorum. Herkes nişanlınla konuş falan demiş ama konuşman birşeyi değiştirmez. Çünkü o şekilde görmüş, o şekilde yetişmiş ve ona normal geliyo. Senin kırıldığının farkında olsa bile pek fazla idrak edemiyo. Malesef birçok konuda benzer şeyler yaşadığım için biliyorum
Ben sorunun tamamını okuyamadım geç geldiğimden
benim de düğünüm istediğim gibi olmayacak bu sebeple hiç söz etmiyorum burda
ama kınamı istediğim gibi yapıcam
yemek meselesine gelince, birçok yerin adetidir düğünden sonra damat tarafı gelini ve ann-babasını alır yemek verilir
bu bana garip gelmedi.
biz İstanbul'da bizim taraf için sade bi niikah töreni yapıcaz, Bursa'da da o taraf için bir düğün...
benim de bu konuda çok yaralarım var hatta birtanesi yaklaşık bir saat önce tekrar kanamaya başladı
ama sükunet sükunet sükunet...
[/B]
gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...
aynen canım çok zormuş oysa ne kadar güzeldi herşey 1.5 sene önce bazen kaldıramıyor insan bazı şeyleri.güçlü sanırdım kendimi ama bazen çabaladıkça daha çok düşüyorum sanki..
Günaydın günaydınnn... Bence hepimiz biraz tatil yapsak kendimize gelirizÇok uykum var ve canım hiçbişi yapmak istemiyor...Düğün ile ilgili herkes canlandırdığı kareyi yazsın olmaz mı :) Ben hep düğüne giriş anımızı düşünüyorum... Up uzun duvakla böle salına salına geliyorummm... düşünüp mutlu oluyom :):)
bindallım dikimdeydi şimdi aradılar bindallımı izmirde diktiriyorlardı adam iflas etmişben böle kalakaldım zaten bir kere dikildi hiç beğenmemiştim son kez diktirin bakayım demiştimmm.kadın diyorki gelin başka model beğenin onu dikltirelin direk demedim ama gidince hemen kaparomı istiyeceğim bu benin hakkım değil mi kızlar yok kadının saçını başını yolarım
kızlar ben yeni kalktımgece migrenim tuttu bi damla uyku uyuyamadım kabus gibiydi
herkeste bi moral bozukluğu var hayırdır inşallah diyelim.
ama napıyoruzz evrene olumlu enerji gönderipp geri istiyoruzzzzvermezsee zorla alıyoruzzz
tatlım git al kaporanı vermezse ikinci yola başvurursunsiz bindallınızı diktiriyomusun ya ben kiralıcam napıcam bi daha bindallıyı ki...gidip konuşmuştum adam iki ay öncesinden gel gün al demişti... kaça diktiriyosun canım?
canım kesin alacağım bir daha güvenemem oraya,kuzum benim göğüs sorunum var haddinden büyük ben abiye dahi alamam kendime kolay kolay olmuyor mecburen diktirme yoluna gitmiştim,hemde farklıydı gördüklerimden 200 demişlerdi 100 kapora verdim,hepsini istedi de vermemiştim bide versem ne olacaktı merak ediyorum.yo9llayım mı istediğim bindallıyı sizeee
güzelmiş canım ama ben kırmızı bindallıyı terch ederdim.
CuKuLaTaCııııııım nerelerdeydin sen ya, annen yurtdışındamı yaşıyordu senin?
kızlarrrrrrr şimdiii çok sevdiğim bir arkadaşım telefonda konuşurken beni delirtti... aslında çok batıl inançları olan bir kız değilim ama sinirimi bozdu yaaa
iki bayram arası düğün olmaz mış.... o ne saçmalık .... biz hepimiz 2 bayram arası evlenicez.... birileri hemen beni sakinleştirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?