2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Herkese günaydın kızlaarr, herkeste bi moral bozukluğu, bi mutsuzluk , kızlar noluyo yaaa hadi toparlanın biraz, tamam bazı şeyler istediğimiz gibi olmayabiliyor ama şunu düşünün sevdiğimiz insanla evlilik yolundayız, çoğumuz ben de dahil yıllarca beklemişiz bu günleri görebilmek için, o yüzden kıymetini bilelim bu günlerin ve mutlu olalım...

canım açı dalgalı bir saç yaptıracaksan bu model duvak takman hoş olur, ben beğendim
gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...

Ahsencim yaa sana hiç yakışmıyo bu sözler, hadi toparla kendini, sen bu topiğin zıpır gelinisin, bıcır bıcır konuşmalarınla yüzümüzde tebessüm oluşturan kişisin, bak sevdiğinle mutlu bir yuva kurma yolundasınız, eskiler eskide kallmıştır, o yaralarını hafızandan silmeye çalış ve önündeki mutlu günlerine bak , umut dolu ol... lütfenn

Günaydın güzeller... Kötü olan herşeyi kowalım.. Tüm güzellikler bizlerin olsun...

Son düzenleme:
lemlemcim belkide orjınal degildir dedigin gibi

Kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lutfen pozitif olalım zaten evlenmemıze sayılı gunler kaldıgı ıcın hepımız hassas, hepımızın psıkolojısı cokmeye hazır...Bırde kotu dusuncelerle ıyıce mutsuz etmeyelım kendımızı hadiiiiii

Günaydın günaydınnn... Bence hepimiz biraz tatil yapsak kendimize geliriz Çok uykum var ve canım hiçbişi yapmak istemiyor...Düğün ile ilgili herkes canlandırdığı kareyi yazsın olmaz mı :) Ben hep düğüne giriş anımızı düşünüyorum... Up uzun duvakla böle salına salına geliyorummm... düşünüp mutlu oluyom :):)

Ahsencım...
Merak ettıgım buydu bıraz da...
Bana garıp gelen bu durum kımılerıne gore normal olabılır mı dıye...
Aklımın bır kosesınde artık buda...
Dedıgın gıbı nısanlım sevmıyor mu ölür hem de...
Ama bunu gereksız uzgunluk olarak algılıyor herkes adamını tanıyor artık surda evlenmemıze ne kaldı...
O kulturle yetıstıgı ıcın bazı tabuları yıkmak zor oluyor ıste...
Ona da soyluyorum senı bı nıkahıma alayım o evde benım sozum gececek dıyorum
Aman oyle ıste...

gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...

Yaranı ben kanattım galıba degıl mı
Anlatıp rahatlamak ıstermısın...
Nolur sen uzgun durma kızların da dedıgı gıbı sen buranın nese kaynagısın, bıcırısın

aynen canım çok zormuş oysa ne kadar güzeldi herşey 1.5 sene önce bazen kaldıramıyor insan bazı şeyleri.güçlü sanırdım kendimi ama bazen çabaladıkça daha çok düşüyorum sanki..

Sevgılıyken hersey ne guzel degıl mı?
Gez toz oh dunya kac para?
Ama bu yola gırınce sorumluluklar artıyor, beklentılerı karsılamak ıcın cabalarımız artıyor...

Hepımız ınsallah hayırlısı ıle kuracagız yuvamızı, cok mutlu olacagız ınsallah...

Dun burda sızlerle konusmak ıyı geldı...
Kendımce bır cozum yolu buldum...
Bakalım ınsallah ıstedıgım gıbı hallederım bu durumu...

Ahsencım bu arada sızın mısafırlerınız bursaya gelemeyecek sanırım degıl mı?
İçinde kalan, olmasını ıstedıgın seyler cozumu olmayan cınsten mı?

Günaydın canım...
Bunu ben de yapıyorum :)
Ben de evet dedıgımız anları dusunuyorum... EVET...
İşte hepsı bu...
EVET...

Lemlemcım ben de o bıcak markasını epey ıyı dıye duydum canım...
Kızların dedıgı gıbı ben de o ucuz ama keskın bıcaklardan aldım...
Ama abartmısım 8 tane falan oldu, ben kı cok esya sevmem ama durduramadım kendımı, ıkı ıkı buldukca aldım...

Arka arkaya sıralıyorum ama aklıma geldıkce yazayım dedım...
Annem dun kuzenım ıcın bındallı aldı yurtdısına goturecek, tum kına malzemelerıyle bırlıkte hepsı tanıdık oldugu ıcın 200 lıra tutmus...
Denedım bındallıyı ııhhh hıc begenmedım ya...
Bındallı kavramı bana gore degılmıs bunu anladım...
Ben ıstemıyorum gıymek...
Onun yerıne soyle osmanlı bır abıye almayı ortalıkta sultan gıbı dolasmayı ıstıyorum galıba, kına yakılacagı zaman da o mıs gıbı kırmızı ortu tamamdır

bindallım dikimdeydi şimdi aradılar bindallımı izmirde diktiriyorlardı adam iflas etmiş ben böle kalakaldım zaten bir kere dikildi hiç beğenmemiştim son kez diktirin bakayım demiştimmm.kadın diyorki gelin başka model beğenin onu dikltirelin direk demedim ama gidince hemen kaparomı istiyeceğim bu benin hakkım değil mi kızlar yok kadının saçını başını yolarım

kızlar ben yeni kalktımgece migrenim tuttu bi damla uyku uyuyamadım kabus gibiydi
herkeste bi moral bozukluğu var hayırdır inşallah diyelim.
ama napıyoruzz evrene olumlu enerji gönderipp geri istiyoruzzzz vermezsee zorla alıyoruzzz

tatlım git al kaporanı vermezse ikinci yola başvurursun siz bindallınızı diktiriyomusun ya ben kiralıcam napıcam bi daha bindallıyı ki...gidip konuşmuştum adam iki ay öncesinden gel gün al demişti... kaça diktiriyosun canım?

canım kesin alacağım bir daha güvenemem oraya,kuzum benim göğüs sorunum var haddinden büyük ben abiye dahi alamam kendime kolay kolay olmuyor mecburen diktirme yoluna gitmiştim,hemde farklıydı gördüklerimden 200 demişlerdi 100 kapora verdim,hepsini istedi de vermemiştim bide versem ne olacaktı merak ediyorum.yo9llayım mı istediğim bindallıyı sizeee

yolla bakıyım merak ettiimm varmı ki fotosu

AVRİL in saçına herşeyine bayıldım ya,çok doğal olmuş,tam bi gelin..bende taşlı süslü püslü gelinliklere bayılıyodum,hala seviyorum,ama sanki fikrim değişiyo gibi son 2 ay kala..

kızlarrrrrrr şimdiii çok sevdiğim bir arkadaşım telefonda konuşurken beni delirtti... aslında çok batıl inançları olan bir kız değilim ama sinirimi bozdu yaaa

iki bayram arası düğün olmaz mış.... o ne saçmalık .... biz hepimiz 2 bayram arası evlenicez.... birileri hemen beni sakinleştirsin

CuKuLaTaCııııııım nerelerdeydin sen ya, annen yurtdışındamı yaşıyordu senin?

Buralardaydım aslında akşamları yatmadan önce iki dakka yazdıklarınıza göz gezdirip yatıyodum.
Evet canım yurtdışında annem. Ablamın yanında kalıyodum ben.
2,5 ay sonra kocumun yanında kalıcam

Canım şimdi aklıma geldi cibinlik almışsın güle güle kullan..
Kaça almıştın çok hoşuma gidiyo onlar ya..

Canım hoşmuş bindallın. Şalvarlı demi?

Bugun aşşadaki komşumuz annemede dedi aynısını..
İki bayram arasına denk geliyo niye yapıyounuz diye.
Olacagı varsa, kaderimizde varsa zaten olur.
Hiç bozma canım moralini.
Ben inanmıyorum zaten öle şeylere..
Evlenelim yeterki kim dinler bayramı filan

Kızlar buda benim bindallım.
Büyük olarak kaydedemedim siteden..
Soldaki kırmızı.
Görümcem antepten getircek..
Sadece resimde gördüm ama inşallah geldiğinde begenirim yoksa düğün arası antepe gitmemiz gerekicek

Eklentiler

• $11.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…