Nişanlım 1 ay önce askerden geldi istanbulda yaşıyo normalde bende manisanın bi ilçesinde. Burda yaşamayı düşünüyoruz iş bakıyoruz istanbul bizi çok zorlıycak çünkü. Daha işi yok düğüne 3 ay kaldı. Ben asgari ücretle çalışıyorum. Ailesinin maddi durumu yok, o taraf biraz karışık. 5 ay askerlik 1 aydırda işsiz 6 ay. 6 aydır benim aldığım asgari ücretle her ay 300 tl kredi kartı+elden taksitleri ödüyorum. Ailesi yardım edemezse eşyalarımızı kendimiz almak zorunda kalırsak hem kira hem taksitler nasıl altından kalkıcaz. Kayınvalidemler hiç arayıp sormuyolar. Sanki daha seneler var düğüne. Ya 3 ay dediğin çabucak geçiyo. 3 senelik nişanlılıkta toplasan 4 kere aramamışlardır beni zaten, nişanlım askerdeyken bile aramadılar. He aramızda bi problem war mı hayır yok sewerler beni ama düşüncesizler işte. Stresten mideme ağrılar giriyo artık başım ağrıyo inanın. 1,5 senedir şu gün şurdan para gelcek bugün burdan para gelcek hep oyalıyolar. Ama ne gelen var ne giden!! Maaşımız iyi olsak onlara ihtiyacımız olmaz zaten. Hem nişanlılığımız boyunca hiç masraf yapmadımki ben onlara. Ne altın istedim ne bişey.3 senedir tek yaptıkları söz sepeti,yüzük takılırken taktıkları ince bi bileklik. Başkada bişey yok. İlk başta nişan yapılcak diye konuşmuştuk ama sonra onu da hiç anmaz oldular. Eskileri düşünmüyorum oldu geçti tamam ama şimdi...