2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet ben de katılıyorum haddddiiiiiii dağılsın bu bulutlar üstümüzden... ben bugün yeni geldim tamam sıkıntıları da paylaşmak lazım ama hep sıkılırsak da olmazzzz biraz da gülümseyelim ki hayat da bize gülümsesin.

ben bıçak setimi birkaç parça mutfak eşyası alırken bernardodan almıştım. bu cooker markası ile ilgili hiçbir fikrim yok.

cooker markası ile ilgili bende fikir sahibi değilim canım.Bıcak takımım vardı ama ne marka almısm hatırlamıyorum:S

Bu arada kına gecesi abiye alanlar ne renk aldı :)

bi okuyup katılamadım size dertler hiç bitmez kimin ne derdi var şuanda bilmiyorum ama sağlık herşeyin başında gelir arkadaşlar bugümüze şükredelim heran başınıza nelşer geleceğğini bilemiyebilirsiniz şuanda yapılan haksızlıklar yada işte bu para meseleleri v.s. sıkıntılargelip geçici sabırlı olup bugüne şükredin benim basşıma gelenleri biliyorsunuz,bizim düğünü sevdiceğim tek başına yapıyor gırtlağa kadar borcun içindeyiz,şimdi kayınpederim dese sana ev alayım araba alayım düğünü yapayıım evi, dayayım döşeyim hiç birşey gözümde olmaz çünkü babam yok kızlar anldınızmı sabırlı olun allahım sabrınızı boşa çıkarmaz :14::14::14::14::14::14:

seni cok takdir ettim :). Emin olun hersey para degil, benim ailemin durumu iyide ne oluyor sanki yinede istiyemiorum. Herseyi benim ailem karsilarsa nisanlim uzuluyor erkek olarak benim yapmam lazim yapamiyorum diye. Istemesem benimde hevesim var hayatimda 1 defa yasiyacagim birsey. Herkezin sorunu var hic kimse sorunsuz evlenmiyor. Herkezin farkli farkli sorunlari var. Olaylara iyi yonden bakmamiz lazim.

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/446259-yatak-odasi-takimimizi-aldik-peki-yataklarimiz.html

kızlar bu arada biraz önce soran olmuştu visco yatak aldınız mı diye. ben visco yatak almaktan vazgeçtim, şikayetvar.com da bütün markaların şikayetlerini okudum ve visco yataklarda en çok şikayet terletmesiyle ilgili olduğunu gördüm. birkaç yerede sordum evet sıcak tutar dediler.. benim nişanlım zaten yazın çok terler, ben yastık aleziimi bile sıvı geçirmez alez aldımki terleyince yastık kirlenmesin diye. birde antalyada yaşadığımızı düşünürsek hiç uygun bize hiç uygun olmadığını düşünüyorum artık :50:

üstteki linktede benim yatak araştırmalarım var..

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/446259-yatak-odasi-takimimizi-aldik-peki-yataklarimiz.html

kızlar bu arada biraz önce soran olmuştu visco yatak aldınız mı diye. ben visco yatak almaktan vazgeçtim, şikayetvar.com da bütün markaların şikayetlerini okudum ve visco yataklarda en çok şikayet terletmesiyle ilgili olduğunu gördüm. birkaç yerede sordum evet sıcak tutar dediler.. benim nişanlım zaten yazın çok terler, ben yastık aleziimi bile sıvı geçirmez alez aldımki terleyince yastık kirlenmesin diye. birde antalyada yaşadığımızı düşünürsek hiç uygun bize hiç uygun olmadığını düşünüyorum artık :50:

üstteki linktede benim yatak araştırmalarım var..

Canım işbir lillium, istikbal confort modellerini incelicem ben.İnternette çok met etmişler...

kızlar hızınıza yetişemiyorum maşallah..:3:

annem bel fıtığı ameliyatı oldu tavsiye üzerine istikbalden orgaflex yatak aldı inanılmaz rahat 4 yıl falan oldu ve bizde görüp bu yataktan alan birçok kişi çok memnun ancak yatak 2 kat yatak varmış gibi biraz yüksek daha alçak isterseniz yine istikbalin bi yatağı var adını hatırlayınca yazarım ondan kullananlar da var yani kısacası istikbali tavsiye ediyorum ben ordan almayı düşünüyorum hiç tereddüt etmeyin derim...

kızlar hızınıza yetişemiyorum maşallah..:3:

annem bel fıtığı ameliyatı oldu tavsiye üzerine istikbalden orgaflex yatak aldı inanılmaz rahat 4 yıl falan oldu ve bizde görüp bu yataktan alan birçok kişi çok memnun ancak yatak 2 kat yatak varmış gibi biraz yüksek daha alçak isterseniz yine istikbalin bi yatağı var adını hatırlayınca yazarım ondan kullananlar da var yani kısacası istikbali tavsiye ediyorum ben ordan almayı düşünüyorum hiç tereddüt etmeyin derim...

Canım yatak uyuşak mı?

kızlar bugün herkeste bir hüzün mü hakim nedir. regl günleriniz mi yaklaştı yoksa :37: ben atlattım bakın rahatım :37:

hüzünlü havayı dağıtmak istiyorum bi yandan da fikirlerinizi bekliyorum. sizler bıçak aldınız mı kızlar bıçak? benim meyve bıçaklarım haricinde bıçağım yok. bugün dışardayken biyer gördüm öyle göz gezdirirken bıçakları gördüm. cooker marka vardı, 5 bıçak, 1 bileme aleti, 1 kesim panosu ve 1 satandı olmak üzere 8 parçaydı ve adam indirimde olduğunu 1 tane kaldığını söyledi, fiyatı 50 TL'ydi. nasıl sizce? ben daha önce shaffer'a, bernardoya, esseye falan bakmıştım 100ün üzerindeydi hep.. bu marka hakkında bilgisi olan varmı? veya sizler nasıl bişi aldınız kaça aldınız? işte buda resmi:

Eki Görüntüle 209885

canım benım cooker marka porselen kahvaltı setım var halam hedıye almıstı ama hıcbır bılgım yok
yalnız sıze bır tavsıyem olucak bızım evde bır bıcak setı var, onlardan baska bıcak kullanamıyorum.Bu kadar keskın, bu kadar guzel baska bıcak gormedım.Herkese tavsıye edıyorum oyle yuksek paralar verıpte bır kosede yer kaplayan bıcak setlerımıze hıc dokunmuyoruz onemlı olan keskın olması ve bu anlamda cok keskin.
ıste bahsettıgım bıcak seti:

$mttra23529015.jpg

evet cnm bende aldım kendime evde de kullanıyoruz şimdi gerçektende çok keskin büyük bıçaklara bile ihtiyaç kalmıyor satışını yapan bayan çok keskin demişti bende ilk denememde parmağımı kesmiştim=) tanesi 2 lira çok uygun hem

evet cnm bende aldım kendime evde de kullanıyoruz şimdi gerçektende çok keskin büyük bıçaklara bile ihtiyaç kalmıyor satışını yapan bayan çok keskin demişti bende ilk denememde parmağımı kesmiştim=) tanesi 2 lira çok uygun hem
evet evet fıyatı cok uygun tramontina adıda :)

Nişanlım 1 ay önce askerden geldi istanbulda yaşıyo normalde bende manisanın bi ilçesinde. Burda yaşamayı düşünüyoruz iş bakıyoruz istanbul bizi çok zorlıycak çünkü. Daha işi yok düğüne 3 ay kaldı. Ben asgari ücretle çalışıyorum. Ailesinin maddi durumu yok, o taraf biraz karışık. 5 ay askerlik 1 aydırda işsiz 6 ay. 6 aydır benim aldığım asgari ücretle her ay 300 tl kredi kartı+elden taksitleri ödüyorum. Ailesi yardım edemezse eşyalarımızı kendimiz almak zorunda kalırsak hem kira hem taksitler nasıl altından kalkıcaz. Kayınvalidemler hiç arayıp sormuyolar. Sanki daha seneler var düğüne. Ya 3 ay dediğin çabucak geçiyo. 3 senelik nişanlılıkta toplasan 4 kere aramamışlardır beni zaten, nişanlım askerdeyken bile aramadılar. He aramızda bi problem war mı hayır yok sewerler beni ama düşüncesizler işte. Stresten mideme ağrılar giriyo artık başım ağrıyo inanın. 1,5 senedir şu gün şurdan para gelcek bugün burdan para gelcek hep oyalıyolar. Ama ne gelen var ne giden!! Maaşımız iyi olsak onlara ihtiyacımız olmaz zaten. Hem nişanlılığımız boyunca hiç masraf yapmadımki ben onlara. Ne altın istedim ne bişey.3 senedir tek yaptıkları söz sepeti,yüzük takılırken taktıkları ince bi bileklik. Başkada bişey yok. İlk başta nişan yapılcak diye konuşmuştuk ama sonra onu da hiç anmaz oldular. Eskileri düşünmüyorum oldu geçti tamam ama şimdi...
canım benim bu devirde evlilik çok zor hele parası olmayana daha da zor.. borçsuz evlenmek herkesin isteyeceği bişeydir benim çevremde çok var beş kuruş borçsuz evlendiler ailelerinin desteğiyle ama hayatlarındada oldukça söz sahibi oldular aileler... senin işin varmış nişanlınında mesleği girer bi yere çalışır mutlaka Allah hayırlı yola çıkanların yardımcısı olurmuş... birlikte yapın herşeyinizi borçsa borç girin borca alın ödersiniz bizde borçla harçla evleniyoruz valla yaa. benim annemle babam evlendiklerinde doğru düzgün eşyaları bile yokmuş ikiside çalıştılar şimdiyse emekliler... benim nişanlımın aileside çok fazla bişey yapmadılar biz 8 senedir bekledik nişanlımın babası ben bu kadar sana yardım edebilirm dedi çıkardı verdi gerisini nişanlım halletti. bende ilk başta çok sorun ediyodum nasıl ödicez felan diye ama sonradan bende çalışırım mesleğim var çalışmışlığımda var. bende atanmış olsaydım iki tarafada bişey yaptırmıcaktık... ben kıyamıyorum bu yaşlarına geldiler yine borç ödiceklerini düşündükçe rahatsız oluyorum onun için en azami miktarda şeyler aldırttım. dediğim gibi ben ilk başlarda hayattta borç ödiyemeyiz evlendikten sonra diyodum fazla atmışımmm :)) ilk iki senemizi taksite bağladık ama umutsuz değilim. sizde ödiyebileceğiniz kadar borçlarla halledebilirsiniz canım umutsuz olma
kızlar bugün herkeste bir hüzün mü hakim nedir. regl günleriniz mi yaklaştı yoksa :37: ben atlattım bakın rahatım :37:

hüzünlü havayı dağıtmak istiyorum bi yandan da fikirlerinizi bekliyorum. sizler bıçak aldınız mı kızlar bıçak? benim meyve bıçaklarım haricinde bıçağım yok. bugün dışardayken biyer gördüm öyle göz gezdirirken bıçakları gördüm. cooker marka vardı, 5 bıçak, 1 bileme aleti, 1 kesim panosu ve 1 satandı olmak üzere 8 parçaydı ve adam indirimde olduğunu 1 tane kaldığını söyledi, fiyatı 50 TL'ydi. nasıl sizce? ben daha önce shaffer'a, bernardoya, esseye falan bakmıştım 100ün üzerindeydi hep.. bu marka hakkında bilgisi olan varmı? veya sizler nasıl bişi aldınız kaça aldınız? işte buda resmi:

Eki Görüntüle 209885

lemlemcim cooker marka kahve fincanı almıştık nişanlımla markasına takılmıştım bende eve gelince baktım netten bayağı mutfak eşyaları var o markanın ama bıçakları nasıldır keskinmidir bilemicem.. benim bıçak setim bernardo canım daha denemedim ama

selam kızlar,bugün herkes ne kadar üzgünmüş katılamadım
aydasu, seni çok iyi anlıyorum. Herkes nişanlınla konuş falan demiş ama konuşman birşeyi değiştirmez. Çünkü o şekilde görmüş, o şekilde yetişmiş ve ona normal geliyo. Senin kırıldığının farkında olsa bile pek fazla idrak edemiyo. Malesef birçok konuda benzer şeyler yaşadığım için biliyorum
Ben sorunun tamamını okuyamadım geç geldiğimden
benim de düğünüm istediğim gibi olmayacak bu sebeple hiç söz etmiyorum burda:19:
ama kınamı istediğim gibi yapıcam
yemek meselesine gelince, birçok yerin adetidir düğünden sonra damat tarafı gelini ve ann-babasını alır yemek verilir
bu bana garip gelmedi.
biz İstanbul'da bizim taraf için sade bi niikah töreni yapıcaz, Bursa'da da o taraf için bir düğün...
benim de bu konuda çok yaralarım var hatta birtanesi yaklaşık bir saat önce tekrar kanamaya başladı
ama sükunet sükunet sükunet...

Eki Görüntüle 209885

tatlışım 50 çok uygun
ya sonuçta bıçak. Ne kadar kötü olabilir ki?
Kesiyor mu kesiyor? Azcık körleşince bilelet, yeni gibi olsun...
ya da hiç uğraşma yenisini al
bir de şu var, ev hanımları hep aynı şeyi söylüyor
evde ne kadar bıçak olursa olsun insan bir tanesine alışınca hep onu kullanıyor
ben ar yıldız dan parça parça aldım çelik...
100 lira verdim çok pişman oldum ne gereği vardı diye

selam kızlar,bugün herkes ne kadar üzgünmüş katılamadım
aydasu, seni çok iyi anlıyorum. Herkes nişanlınla konuş falan demiş ama konuşman birşeyi değiştirmez. Çünkü o şekilde görmüş, o şekilde yetişmiş ve ona normal geliyo. Senin kırıldığının farkında olsa bile pek fazla idrak edemiyo. Malesef birçok konuda benzer şeyler yaşadığım için biliyorum
Ben sorunun tamamını okuyamadım geç geldiğimden
benim de düğünüm istediğim gibi olmayacak bu sebeple hiç söz etmiyorum burda:19:
ama kınamı istediğim gibi yapıcam
yemek meselesine gelince, birçok yerin adetidir düğünden sonra damat tarafı gelini ve ann-babasını alır yemek verilir
bu bana garip gelmedi.
biz İstanbul'da bizim taraf için sade bi niikah töreni yapıcaz, Bursa'da da o taraf için bir düğün...
benim de bu konuda çok yaralarım var hatta birtanesi yaklaşık bir saat önce tekrar kanamaya başladı
ama sükunet sükunet sükunet...

tatlışım 50 çok uygun
ya sonuçta bıçak. Ne kadar kötü olabilir ki?
Kesiyor mu kesiyor? Azcık körleşince bilelet, yeni gibi olsun...
ya da hiç uğraşma yenisini al
bir de şu var, ev hanımları hep aynı şeyi söylüyor
evde ne kadar bıçak olursa olsun insan bir tanesine alışınca hep onu kullanıyor
ben ar yıldız dan parça parça aldım çelik...
100 lira verdim çok pişman oldum ne gereği vardı diye

canım hepımızın Allah yardımcısı olsun hıcbırımızın herseyı dort dortluk olmuyor ama bazı seylerede goz yumuyoruz mecburen.Bende kınamın cok guzel olmasını ıstıyorum umarım ole olur .Rabbım hepımızın gonlune gore versin ...

konuya direkt dalmak istiyorum her zaman yaptığım gibi ama okudum valla geçmişi soru sorabilirsiniz:27:

ya ben açık dalgalı saç yaptırıp şöyle duvak istiyorum sizce nasıl olurum:)) $Jennifer-Aniston-Gelinlik-Modeli.jpeg $heidi-montag-spencer-pratt-wedding01.jpg

artık bi fikrim olsun istiyorum hergün başka model geçiyor aklımdan:95:

gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...

bu açık saç fikrini bikaç kişiden daha duydum,bence bu saç tam kır düğünlük,bide gelinliğin sade olması lazım,doğal çünkü..bence güzel olur cnm,taçta takarsan dahada güzel olur,tabi saçlarda uzun olcak,bide buna uzun duvak güzel olur :))

konuya direkt dalmak istiyorum her zaman yaptığım gibi ama okudum valla geçmişi soru sorabilirsiniz:27:

ya ben açık dalgalı saç yaptırıp şöyle duvak istiyorum sizce nasıl olurum:))Eki Görüntüle 210194 Eki Görüntüle 210195

artık bi fikrim olsun istiyorum hergün başka model geçiyor aklımdan:95:

neyi istiyosan yaptır Neşe'm
kalmasın hiçbirşey içinde
5 çeşit duvak begendiysen 5'ini de yaptır
yarım saatte bir duvak değiştir hatta
yapsın müstakbel kocan
inan herşeyi hakediyoruz herşeyi...

northstar
Gelınlık konusunda haklısın...
Yanı kırılmasak ne guzel...
Maasım var ben de yarısını teklıf ettım dıyorsun...
Insanın heveslerı kırılmasa demı...
Zormus cok zor...

aynen canım çok zormuş oysa ne kadar güzeldi herşey 1.5 sene önce bazen kaldıramıyor insan bazı şeyleri.güçlü sanırdım kendimi ama bazen çabaladıkça daha çok düşüyorum sanki..

gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...

insanın bi anı bi anını tutmazki,gün gelir ufacık bişey yüzümüzü güldürür,gün gelir,o ufacık şey bizi daraltır,ağlatır.dün stresliydim sıkıldım,bugunse iyiyim,garip...ama önemli olan bizim hayatımızda ilk ve son defa olan bu güzel günleri tadıyla geçirmek..düşünsenize eylülden sonra istesekte bidaha bugunler gelirmi???

Back