2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım ben de koltukta açık rengi seviyorum ama minderlerde biraz zıt renkler kullanmak istiyorum, minderler acı kahve-krem tonlarından olsun diyorum,
orda da bi kumaş çeşidi vardı çok beğendim turkuaz mavi-krem-kahve tonlarındaydı, acayip rahatlatıcı bir renkti, onda da kararsız kaldım :31: albümüme de ekledim beğendiğim minder kumaşı rengini, ilk resimdeki minder kumaşlarına benzer bir renkti

krem kahve cok yakısır canım bnm:34:

mobilyamızı aldığımız yer hediye etti yatagı

canım kendini kontrol etmeye çalış
öyle en ufak bişeyde ortalığı bulandırıyodum ben de
ama artık akıllandım, çok yıpratıyor o durumlar

ev ne zamandır kirada canım?
daha çok begendiğin evler çıkar karşına
çok erken şuan
hele sen eylülün sonunda evleniceksin

canım yenı sayılır 15 gun falan olmustur bunun kadar begencegım cıkcagını sanmıyorum çünkü bızım burda evler ıcıce hep. bu evın her tarafı acık, cok ferah.Ve sıfır.
nısanlımda tamam dedi, annemlerde. son ana kalırsan, ıcıne sınmeyen ev olursa uzulursun sımdıden tut dıyorlar 3 ay var sunun surasında dıyorlar bılmıyorum ama kararsız kaldım :37:

Ahsenim, ya minder kumaşına baktıkça içim ferahlıyordu , çok beğendim, tam tonunun adını bilmiyorum ama turkuaz mavi, krem ve kahve renklerindeydi, sadece aklımda olmayan bir renk olduğu için acele etmeyeyim dedim :26: bu arada takımın fiyatı da peşin 3000 civarı :50: :50:

kesinlikle acele etme
ben de salona hiç düşünmediğim bi renk aldım ve acayip içime sindi
ama bayagı gezdim gördüm mobilyaları
bu arada mobilyada paraya kıyılır diye düşünyorum ya ucuz bişey alıp 3 sene sonra çökeceğine
şimdiden fazla para veriirm kasnağı sağlam olur, gerekirse ilerde kumaş kaplatırım
biz de peşin 2 buçuk verdik salon koltuklarına pazarlıkla tabi

tatlım beğendiğin koltuklar çok güzelmiş, biraz minyon sanırım kaba koltuklardan değil, öyle kocaman kocaman koltukları bende sevmiyorum. ama daha araştır, model çok güzel, sen fiyatta araştır canım, aynı koltukları farklı fiyatlara satıyorlar, acele etme..

ben de öyle koca koca koltukları sevmiyorum:20: bunlar o yüzden çok hoşuma gitti, gerçekten minyon, her eve uyacak boyutta, haklısın fiyat konusunda biraz daha araştıracağım, belki haftasonu modokoya gideriz

canım yenı sayılır 15 gun falan olmustur bunun kadar begencegım cıkcagını sanmıyorum çünkü bızım burda evler ıcıce hep. bu evın her tarafı acık, cok ferah.Ve sıfır.
nısanlımda tamam dedi, annemlerde. son ana kalırsan, ıcıne sınmeyen ev olursa uzulursun sımdıden tut dıyorlar 3 ay var sunun surasında dıyorlar bılmıyorum ama kararsız kaldım :37:

mm eğer öyleyse tutabilirsin canım
kirası da sizi çok zorlamazsa neden olmasın
ama ben yine de en azından 15-20 gün daha bekle derim
son 1 buçuk ayda ev bakarsanız, kafanıza göre bi yer bulursunuz sanırım

kesinlikle acele etme
ben de salona hiç düşünmediğim bi renk aldım ve acayip içime sindi
ama bayagı gezdim gördüm mobilyaları
bu arada mobilyada paraya kıyılır diye düşünyorum ya ucuz bişey alıp 3 sene sonra çökeceğine
şimdiden fazla para veriirm kasnağı sağlam olur, gerekirse ilerde kumaş kaplatırım
biz de peşin 2 buçuk verdik salon koltuklarına pazarlıkla tabi

canım siz nerden aldınız? modokoya gittinmi hiç? orda fiyatlar nasıl merak ettim:26:

bizde güzel bir ev görüpte beğeniriz diye ev bakmaya korkuyoruz :9: daha erken çünkü.

bir ay daha geçsin kızlar, 1 aylık kira parasına evimizin bir eksiğini alırız.

benımde korkutugum basıma geldı cok begendım canım :1::1:

aynen bence de
kızlar düğünlere 2 buçuk-3 ay kaldı
siz kadın doğum uzmanına ne zaman görünmeyi düşünüyosunuz?

bılmıyorum canım sen ne zaman gıtceksın ben hap kullanmayı dusunmuyorum sizler

ben de öyle koca koca koltukları sevmiyorum:20: bunlar o yüzden çok hoşuma gitti, gerçekten minyon, her eve uyacak boyutta, haklısın fiyat konusunda biraz daha araştıracağım, belki haftasonu modokoya gideriz

canım modoko değil de modesaya gitmeni öneririm
orda bizim bi tanıdık var, imalatçı ve son kalite ürün yapıyo
ve tanıdık olduğu için acayip indirim yaptı hediye bile verdi:))
gitmeye karar verirsen senin için de indirim yaptırabilirz
bizden bbiçok şey için sadece masraf parası aldı

canım bız nısanlımla gıttık oyle guzel seyler varkı cok cok uygun yerlerde var 1500 lıraya bıle cok guzel koltuk takımı gordum kalıtesıne gore fıyatlar degısıyor orayıda gez bu koltuk takımıda guzel ama

mm eğer öyleyse tutabilirsin canım
kirası da sizi çok zorlamazsa neden olmasın
ama ben yine de en azından 15-20 gün daha bekle derim
son 1 buçuk ayda ev bakarsanız, kafanıza göre bi yer bulursunuz sanırım

temmuz bası gıbı yapalım dıcem zaten sozlesmeyı temmuz agustos fazladan vermıs olucaz eger olursa .Kısmet hayırlıysa olsun

ben nişanlımla konuştum hap kullanmana gerek yok ben hallederim dedii :78:
hem hapa güvenmiyor hem de hormonları bozabiliyormuş..

canım siz nerden aldınız? modokoya gittinmi hiç? orda fiyatlar nasıl merak ettim:26:

modoko pahalı çok gereksişz şekilde
modesa imalat yeri olduğu için daha uygun ve ürünlerde istediğin her türlü değişimleri yapabiliyosun
düşün ben ağacının çeşidini bile değiştirttim

benımde korkutugum basıma geldı cok begendım canım :1::1:

bılmıyorum canım sen ne zaman gıtceksın ben hap kullanmayı dusunmuyorum sizler

ben doktorun söylediğine göre hareket edicem
hap kullan derse hap kullanırım, yan etkisi sıfır haplar da var
ama ne zaman gidilmesi gerekiyo bilmiyorum
speed son 2 ayda mı ne gitmişti

canım bız nısanlımla gıttık oyle guzel seyler varkı cok cok uygun yerlerde var 1500 lıraya bıle cok guzel koltuk takımı gordum kalıtesıne gore fıyatlar degısıyor orayıda gez bu koltuk takımıda guzel ama

temmuz bası gıbı yapalım dıcem zaten sozlesmeyı temmuz agustos fazladan vermıs olucaz eger olursa .Kısmet hayırlıysa olsun

çok yorma kafanı tatlım
herşey olacağına varıyo
çok aklın kalacaksa hiç durma hemen tutun

ben nişanlımla konuştum hap kullanmana gerek yok ben hallederim dedii :78:
hem hapa güvenmiyor hem de hormonları bozabiliyormuş..

hiçbr yöntem yüzde yüz önlemiyo, hepsinin riskleri var
yan etkisi sıfır haplar da var
bi de ben muhakkak doktora gidilmesi gerektiğini düşünüyorum
bi kontrol şart evlilik öncesi
sadece planlama için değil yane :1:

canım modoko değil de modesaya gitmeni öneririm
orda bizim bi tanıdık var, imalatçı ve son kalite ürün yapıyo
ve tanıdık olduğu için acayip indirim yaptı hediye bile verdi:))
gitmeye karar verirsen senin için de indirim yaptırabilirz
bizden bbiçok şey için sadece masraf parası aldı

orayı bilmiyodum yeni öğrendim, nişanlımla konuşayım da ondan sonra sana da haber veririm tatlım :54:

hımm, modokoya da gideyim o zaman :66: bulamazsam zaten bu beğendiğimi alırımm :66:

bu arada ev için bana da erken gibi geliyo biz temmuz 15 ten sonra bakacağız eve, ama tabi şehirden şehire değişiyor ev piyasası, bizim burda evden bol bişi yok , o yüzden sorun yapmıyorum kendime, ama o ev içinde kalacaksa ve maddi olarak zorlanmayacaksan tutabilirsin de tatlım :10:

kızlar mobilya ve korunma yöntemleri konumuzun içine alakasız bişey olacak ama sizede göstermek istedim.. biz haftasonu nişanlımla koçtaşta gezerken cibinlik beğendik aldık. fiyatıda acayip uygundu... işte resmi bu;

$cibinlik.webp

sonra bunun tülü beyaz ya, ben birde ip perde deniyor ya hani açık kahverengi damla desenli olanından aldım, bu beyaz tülün üstüne onuda dikecem. aralarda kahverengili altta beyaz tüllü bişey olacak..

$ponpon-dut-ip-perde2.webp

kızlar mobilya ve korunma yöntemleri konumuzun içine alakasız bişey olacak ama sizede göstermek istedim.. biz haftasonu nişanlımla koçtaşta gezerken cibinlik beğendik aldık. fiyatıda acayip uygundu... işte resmi bu;

Eki Görüntüle 209491

sonra bunun tülü beyaz ya, ben birde ip perde deniyor ya hani açık kahverengi damla desenli olanından aldım, bu beyaz tülün üstüne onuda dikecem. aralarda kahverengili altta beyaz tüllü bişey olacak..

Eki Görüntüle 209492

hayırlı olsun lemlemcim, cibinlik hayalin vardı senin, iyiki de almışsınn güle güle kullan , hem o dediğin şekilde yaparsan orjinal bir cibinliğin olur :34: :34: hayırlı olsun :54:

hayırlı olsun lemlemcim, cibinlik hayalin vardı senin, iyiki de almışsınn güle güle kullan , hem o dediğin şekilde yaparsan orjinal bir cibinliğin olur :34: :34: hayırlı olsun :54:

lemlemtoş çok tatlı olur eminim
beyaz mı aldın böyle?
ben mor istiyorum, hiç rastladın mı?

ayy evet kızlar cibinlik hayalim vardı :69: bu resimdekinin tavanı çok yüksek normalde böyle durmuyor, yerlere kadar değiyor, tülün boyu 2.60cm.

canım birde pembesi ve mavisi vardı. bu ip perdelerin her rengi var, sende cibinliğin beyazını alıp ip perdesini mor alabilirsin, bence oda harika olacaktır.. ben yatak odama ve yatak örtüme, uysun diye açık kahve aldım. hıı bende beyaz aldım eve geldiğimde bi baktım ön kısmında mor mor çiçekler yapıştırmışlar, çok güzel olmuş ama ben o mor çiçekleri sökecem.. belki kahverengi çiçek yaparım onun yerine.

çok yorma kafanı tatlım
herşey olacağına varıyo
çok aklın kalacaksa hiç durma hemen tutun

saol canım

hiçbr yöntem yüzde yüz önlemiyo, hepsinin riskleri var
yan etkisi sıfır haplar da var
bi de ben muhakkak doktora gidilmesi gerektiğini düşünüyorum
bi kontrol şart evlilik öncesi
sadece planlama için değil yane :1:

baska ne ıcın canım ben cahılım bıraz bu konulrda

orayı bilmiyodum yeni öğrendim, nişanlımla konuşayım da ondan sonra sana da haber veririm tatlım :54:

hımm, modokoya da gideyim o zaman :66: bulamazsam zaten bu beğendiğimi alırımm :66:

bu arada ev için bana da erken gibi geliyo biz temmuz 15 ten sonra bakacağız eve, ama tabi şehirden şehire değişiyor ev piyasası, bizim burda evden bol bişi yok , o yüzden sorun yapmıyorum kendime, ama o ev içinde kalacaksa ve maddi olarak zorlanmayacaksan tutabilirsin de tatlım :10:

sızın orası neresı canım

Eki Görüntüle 209491

Eki Görüntüle 209492

canım gule gule kullan:69:

Canan mobilyaları şimdi gördüm bebem
çok hoş görünüyo ama böyle minderli olanlar biraz sıkıntı oluşturabiliyo
sürekli düzeltmek falan gerekiyo
ama çok tatlı bi model
benimkinin de minderleri var ama bu tarz değil

Canan mobilyaları şimdi gördüm bebem
çok hoş görünüyo ama böyle minderli olanlar biraz sıkıntı oluşturabiliyo
sürekli düzeltmek falan gerekiyo
ama çok tatlı bi model
benimkinin de minderleri var ama bu tarz değil
canikom bunları ben salona koyacağım için minderler sıkıntı oluşturmaz sanırsam, her zaman orda oturmayacağım çünkü :34:
ay senin mobilyaları da merak ediyoruz, hala göndermedimi nişanlın :57:

Son düzenleme:
baska ne ıcın canım ben cahılım bıraz bu konulrda

Canım herhangi bişey için değil
hani evlilik öncesi bi kontroldne geçmek lazım
rahim ve rahim ağzı için mesela
:

canikom bunları ben salona koyacağım için minderler sıkıntı oluşturmaz sanırsam, her zaman orda oturmayacağım çünkü :34:
ay senin mobilyaları da merak ediyoruz, hala göndermedimi nişanlın :57:

ay yok anam yok yoğunluktan kafasını kaldıramıyo
onu bahane ediyo işte halbuki eve gittiğinde yapabilr

Back
X