2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

oohh azcık su serptin yüreğime
hoşbuldum canım , sağol iyiym çalışıyorum sen nasılsın.

kızlar ben albümüme mobilyalarımızın resimlerini koydum.. daha öncede koymuştum ama nişanlımla kavgalı olduğumuz bi dönem sinirlenip silmiştim hepsini, şimdi tekrar ekledim...

canım mobilyaların çok çok güzel. Yerleştiğinde ewindede görürüz işallah. Huzurla otur. Yatak odanı çok beğendim markası ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim? Belki daha öncede sormuşumdur.

oohh azcık su serptin yüreğime
hoşbuldum canım , sağol iyiym çalışıyorum sen nasılsın.

iyiyim bizde çalışmaya çalışıyoruz daha çok buraya takılıyoruz...

sana panik yapman gereken bi konu söyleyeyim ben yinede, nikah tarihinizi aldınız mı? nikahı düğün mekanında istiyorsanız yarın koşa koşa işlemlere başlamanızı tavsiye ederim

Ayy canım benim ya doğru söylüyosun kendimize moral vermeliyiz ama stres yapmamak elde değil ki, benim ev alındı ama şuan inşaat aşamasında bide yetişmicek diye panikliyorum
inşallah yetişir Allah yardımcımz olsun ne diyelim, yeterki mutluluk huzur olsun daima

Sıkma canını herşey yoluna girer.

İçimi okudun adeta tamda nikah işlemlerine ne zamn başlamalı dicektim.
Ama şöyle bi şansımz var, akrabalarımdan biri nikah memuru o ayarladı gününü ve saatini salonda kıyılacak kısmetse nikahımız ama biz belgeydi evraktı vs bunlar için nezaman neler yapmalıyız o konuda bilgi verir misin rica etsem

kızlar ben albümüme mobilyalarımızın resimlerini koydum.. daha öncede koymuştum ama nişanlımla kavgalı olduğumuz bi dönem sinirlenip silmiştim hepsini, şimdi tekrar ekledim...

canım çok güzeller çok begendim özlelikle yatak odan ve yemek odan güle güle kullannn

eğer akrabanız olan nikah memuru kıyacaksa nikahınızı ve günüde o ayarladı ise demekki gün bulamama gibi bi sorununuz olmaz iyi.. nişanlının veya senin aile hekiminize gidip, evlilik için sağlık raporu almanız gerekiyor, sağlık raporunu almak içinde talasemi kan tahlili yaptırmanız gerekiyor, aile hekiminizin olduğu sağlık ocağıda yapabilir başka yerede yaptırabilirsiniz, siz yine arayıp öğrenin canım.

canım mobilyaların çok çok güzel. Yerleştiğinde ewindede görürüz işallah. Huzurla otur. Yatak odanı çok beğendim markası ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim? Belki daha öncede sormuşumdur.

canım çok güzeller çok begendim özlelikle yatak odan ve yemek odan güle güle kullannn

teşekkür ederim arkadaşlar.. yatak odası takımıyla ilgili ayrıntılı olarak yazdım, resimlerin altında var.

lemlemcim mobilyaların çok güzel güle güle kullanın..ben size bişey soracağım benim salonumla mutfağım bir yani mutfağım amerikan mutfak tarzında..ve hemen önünde bi basamak yükselti var işte yemek masamı ve konsolumu oraya koyacağım aşağıya da koltuk takımımı ve tv ünitemi koyacağım gelelim soruyo..mutfak dolaplarım kırmızı beyaz..masa konsol ve tv ünitesi ceviz+beyaz koltuk takımımda krem kırmızı sizce uyum sağlarmı ya alırken seçerken çok içime sindi ama hepsini bir arada görmedim nasıl olur diye düşünmeye başladım..ne dersiniz uyumlu olurmu yoksa hepsi ayrı telden mi çalar???

bence çok güzel uyum sağlar.. kırmızı beyaz mutfağa uyabilecek en iyi renkleri seçmişsin.. halı ve perdeleride, koltukları ve yemek odanı yerleştirdikten sonra bi bak, hangi renge ağırlık vermen gerekirse onlara uygun al derim ben.. çok boğmasın sonra.. bir evide gösteren halıyla perdedir zaten..

Bende bende ablayım 85'liyim, ama hiçte öyle hissetmediğim gibi yaşımı da göstermiyorum zaten,

Bak yaşıtız işte, evlilik için en güzel yaş diye düşünüyorum, Sinopta yaşıyorum Demet ben, birlikteliğimiz
3. yılı olacak,2 aylık nişanlıyız

Nikah işlemleri bizim için bi günlük iş, hastanedeyiz zaten hopp hemencecik sonuçları çıkartırız,

tamm canım çok tşkler

aramıza hoşgeldin gvzmrv

kızlaar bugün hava öyle sıcak kii başım dönüyoo, zor oturuyorum izin alıp eve mi gitseem

ebrucum geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

eftelyacım doğum günün kutlu olsun...nice mutlu yaşlara

:96: aslında halılarımı seçtim ama tanıdık olunca rahat oluyor krem ağırlıklı bişey seçtim eşyalar yerleşince beğendiklerimi getirecek her oda için serip bakacağız mobilyalarımla uymazsa geri götürecek başka bişey seçeceğiz ve büyüklüklerine de serdirkten sonra karar vereceğiz..perdelerimi de bi akrabamız dikecek ona da nazım geçer eşyalara bakar beraber karar veririz=)) çok sevindim lemlemcim inşallah hepsi çok uyumlu olur korktum birden biri başka biri başka olur die=)

Neysee kafa dağıtmaya çalışayım bari biraz,,
lemlem canikom mobilyalarını daha önce de görmüştüm yine baktımm, herrrrşeyinn çoook güzeell özellikle favorum yatak odan biliyosun güzel günlerde kullanın inşallah.

ANK1986 dediğin şekilde güzel bir uyum yakalarsın bence, tereddüt etmee, sen de güzel günlerde kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…