koca başlıkla yazmış ya 17 eylül diyeee
hoşgeldin, nasılsın, kendinden bahset biraz... merak etme daha 3 ay var, herşeyi halledersiniz sen bakma bize biz biraz aceleci davrandık burdada gaza gelip bitirdik çoğu işimizi... şimdide öööyle beklemede olanlar var benim gibi :97:
kızlar ben albümüme mobilyalarımızın resimlerini koydum.. daha öncede koymuştum ama nişanlımla kavgalı olduğumuz bi dönem sinirlenip silmiştim hepsini, şimdi tekrar ekledim...
oohh azcık su serptin yüreğime
hoşbuldum canım , sağol iyiym çalışıyorum sen nasılsın.
canım telaş yapma senin yine ew bari hazırmış benim o da yok. Nişanlımın işi de yok. Sadece çeyizlerim var o kadar. Yetişir işallah canımızı sıkmayalım. (çaktırma aslında bende stres yapıyorum yetişmicek diye ama kendi kendimize moral vermek lazım :85: )
iyiyim bizde çalışmaya çalışıyoruz daha çok buraya takılıyoruz...
sana panik yapman gereken bi konu söyleyeyim ben yinede, nikah tarihinizi aldınız mı? nikahı düğün mekanında istiyorsanız yarın koşa koşa işlemlere başlamanızı tavsiye ederim
kızlar ben albümüme mobilyalarımızın resimlerini koydum.. daha öncede koymuştum ama nişanlımla kavgalı olduğumuz bi dönem sinirlenip silmiştim hepsini, şimdi tekrar ekledim...
İçimi okudun adeta tamda nikah işlemlerine ne zamn başlamalı dicektim.
Ama şöyle bi şansımz var, akrabalarımdan biri nikah memuru o ayarladı gününü ve saatini salonda kıyılacak kısmetse nikahımız ama biz belgeydi evraktı vs bunlar için nezaman neler yapmalıyız o konuda bilgi verir misin rica etsem
canım mobilyaların çok çok güzel. Yerleştiğinde ewindede görürüz işallah. Huzurla otur. Yatak odanı çok beğendim markası ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim? Belki daha öncede sormuşumdur.
canım çok güzeller çok begendim özlelikle yatak odan ve yemek odan güle güle kullannn
lemlemcim mobilyaların çok güzel güle güle kullanın..ben size bişey soracağım benim salonumla mutfağım bir yani mutfağım amerikan mutfak tarzında..ve hemen önünde bi basamak yükselti var işte yemek masamı ve konsolumu oraya koyacağım aşağıya da koltuk takımımı ve tv ünitemi koyacağım gelelim soruyo..mutfak dolaplarım kırmızı beyaz..masa konsol ve tv ünitesi ceviz+beyaz koltuk takımımda krem kırmızı sizce uyum sağlarmı ya alırken seçerken çok içime sindi ama hepsini bir arada görmedim nasıl olur diye düşünmeye başladım..ne dersiniz uyumlu olurmu yoksa hepsi ayrı telden mi çalar???
ay kıar o kadar cok okudum ki atladım araları
ebrucm cok geçmiş olsun.benim annem de oldu 2-3 güne toparlar korkma.all şifasını versin inşalah.
ilknurum koltuk taımına bayıldım bu arada.kuzenimi de koltuk takımı kırmızı siyahtı.o duvarına kırmızı vesiyah renkli 2 tane desenli duvar yapıştırıcısı yapmıştı.cokhoş olmuştu.eğergrili tnları da kullanırsa halında muhteşem durr diye düşünüyorum.
bu arada herkes cıtır galiba burda bi ben kıtır kamışım aranızdayaşım 27 8 yılır birlikteyiz.adım zümrüt,izmirdeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
yanlız değilsin şekerim bende varım, diğer kızlara göre kıtır kaldık bizbende 85liyim.. 3 yıldır birlikteyiz, 1.5 yıldırda nişanlıyız.. adıma leman ama siz lemlem diyin, arkadaşlarımda ya limon yada lemlem diyo zaten.. antalyada yaşıyorum, ama adanalıyım..
eğer akrabanız olan nikah memuru kıyacaksa nikahınızı ve günüde o ayarladı ise demekki gün bulamama gibi bi sorununuz olmaz iyi.. nişanlının veya senin aile hekiminize gidip, evlilik için sağlık raporu almanız gerekiyor, sağlık raporunu almak içinde talasemi kan tahlili yaptırmanız gerekiyor, aile hekiminizin olduğu sağlık ocağıda yapabilir başka yerede yaptırabilirsiniz, siz yine arayıp öğrenin canım.
Ayy canım benim ya doğru söylüyosun kendimize moral vermeliyiz ama stres yapmamak elde değil ki, benim ev alındı ama şuan inşaat aşamasında bide yetişmicek diye panikliyorum
inşallah yetişir Allah yardımcımz olsun ne diyelim, yeterki mutluluk huzur olsun daima
Sıkma canını herşey yoluna girer.
aramıza hoşgeldin gvzmrv
kızlaar bugün hava öyle sıcak kii başım dönüyoo, zor oturuyorumizin alıp eve mi gitseem
aslında halılarımı seçtim ama tanıdık olunca rahat oluyor krem ağırlıklı bişey seçtim eşyalar yerleşince beğendiklerimi getirecek her oda için serip bakacağız mobilyalarımla uymazsa geri götürecek başka bişey seçeceğiz ve büyüklüklerine de serdirkten sonra karar vereceğiz..perdelerimi de bi akrabamız dikecek ona da nazım geçer eşyalara bakar beraber karar veririz=)) çok sevindim lemlemcim inşallah hepsi çok uyumlu olur korktum birden biri başka biri başka olur die=)bence çok güzel uyum sağlar.. kırmızı beyaz mutfağa uyabilecek en iyi renkleri seçmişsin.. halı ve perdeleride, koltukları ve yemek odanı yerleştirdikten sonra bi bak, hangi renge ağırlık vermen gerekirse onlara uygun al derim ben.. çok boğmasın sonra.. bir evide gösteren halıyla perdedir zaten..
havamı sıcak? burası 37 derece, bi yerlerimden ter akıyor, ama bak çaktırıyormuyum? lütfen havaları hatırlatmayın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?