yazmasam da burayı takip ediyorum:)))
öncelikle EFTELYA kendini çok üzüyorsun canım,bu kadar harap etme lütfen bugünler geçer ve sen kendini üzdüğünle ağladığınla kalırsın,inan geçen zamanların kıymetini bilmiyoruz en güzel en hatırlanası günlerimiz,sonra ilerde bugünlere göz atıp ahhh diyoruz geçmişe özlem duyuyoruz.doğum günün kutlu olsun canım bu arada,tüm güzellikler seninle olsun inş.
AHSENCİM mobilyalarını çok beğendim çok rahat görünüyolar güle güle kullan,biz tayinci olduğumuz için eşyaları öylesine alıcaz.o yüzden hiççç bakmıyorum
LEMLEM köşemin süper,çok severim ben köşemleri.ilerde adam gibi ev kurduğumda ben de istiyorum
EBRUMEMET geçmiş olsun allah şifalar versin,benim de teyzem bi de eniştem anjio oldu turp gibiler maşallah,annen de kızının düğününü sağlıklı bi şekilde yapacak inş,canını sıkma annenin yediklerine dikkat et,soğan suyu damarları açmaya birebirmiş 40 gün boyunca içmek gerekiyormuş eniştem deneyecek kontrole gidecek.netten sen de araştır,içmek zor ama söz konusu kalp olunca değer bence
bu arada eftelyacımmmmm nice yıllaraaaaaa!!!!!!
gayet de güzel yaştasın şeker boşver çıtırlığı kıpır kıpırsan her daim çıtırsın:82:
ya o duvar stickerlarından ben de istiyorum ama kolay çıkıyor mu yani ev kira olunca ev sahibi arkamdan küfretmesin:))
gayet de güzel yaştasın şeker boşver çıtırlığı kıpır kıpırsan her daim çıtırsın:82:
ya o duvar stickerlarından ben de istiyorum ama kolay çıkıyor mu yani ev kira olunca ev sahibi arkamdan küfretmesin:))
Çok teşekkür ederim Neşe.Gariptir,burada kendime geliyorum yavaş yavaş :)) Ama işte böyle bir konuda hiç bir gelişme olmayınca ne buraya gelip yazacak birşey buluyorum,ne de moralimi yerinde tutabiliyorum...
Eftalyaaa doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bol bol mutluluk ve yeni yeni sürprizler getirsinn...
Ebru umarım annecin de en kısa zamanda sağlına kavuşur geçmiş olsunn...
kendine gelmene sevindim ben de bu kışı böyle geçirdim aslında.dün aynaya baktığıma saçlarım beyazlamaya başlamış yeni fark ettim açık renge boyadığım için görünmüyolar.bariz bi şekilde çoğalmış beyazlarım.sıkıntı ettiğim günler bi şekilde geçti koca kışı zehir ettim kendime,ömür kısa aslında bunun farkına varsak 1 dkmızı bile boşa harcamayız.sorun nişanlının kayıtsızlığımı bilmiyorum,oturup güzelce konuşun.zor günler gider gelmez inş.sen de düğüne hazırlan saç modellerine gelinliklere bak az kaldı zaten
ay kıar o kadar cok okudum ki atladım araları
ebrucm cok geçmiş olsun.benim annem de oldu 2-3 güne toparlar korkma.all şifasını versin inşalah.
ilknurum koltuk taımına bayıldım bu arada.kuzenimi de koltuk takımı kırmızı siyahtı.o duvarına kırmızı vesiyah renkli 2 tane desenli duvar yapıştırıcısı yapmıştı.cokhoş olmuştu.eğergrili tnları da kullanırsa halında muhteşem durr diye düşünüyorum.
bu arada herkes cıtır galiba burda bi ben kıtır kamışım aranızdayaşım 27 8 yılır birlikteyiz.adım zümrüt,izmirdeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
yanlız değilsin şekerim bende varım, diğer kızlara göre kıtır kaldık bizbende 85liyim.. 3 yıldır birlikteyiz, 1.5 yıldırda nişanlıyız.. adıma leman ama siz lemlem diyin, arkadaşlarımda ya limon yada lemlem diyo zaten.. antalyada yaşıyorum, ama adanalıyım..
yanlız değilsin şekerim bende varım, diğer kızlara göre kıtır kaldık bizbende 85liyim.. 3 yıldır birlikteyiz, 1.5 yıldırda nişanlıyız.. adıma leman ama siz lemlem diyin, arkadaşlarımda ya limon yada lemlem diyo zaten.. antalyada yaşıyorum, ama adanalıyım..
Kızlar biz de dün kına gecesi için bindallı siparişimizi verdik... Özel dikim olacak ancak yetişir dediler :)) Eski zaman gelinleri gibi kırmızı üzerine gümüş işlemeli filan...
Amaaan kızlar takmayın şu erkekleri yaa bizim de aramız limoni ama ben hiç takıyor muyumdüğün stresi ev yapmaya çalışıyor evin stresi iyice çatlak oldu zaten bir de uzaktayız biz ne zaman arasam canım sıkkın moralim bozuk diyor ben de sormuyorum bile artık iletişim bile kuramıyoruz ya... Kıyamıyordum soruyordum noldu neyin var diye bişey söyleyince de bana kızıyor yüzüme kapatıyor telefonu yok artık sormuyorum valla onun kafası çatlak olmuş iyice düşüne düşüne benim aklım bari yerinde dursun değil mi... Ne stresi yaparsa yapsın kendi moralimi de bozamıcam artık evlenecek tabi kolay değil ister çatlasın ister patlasın geçen gece kramplar girdi uyurken artık benim sağlığımda bozulacak o kadar dert edilecek şeyler de yok ortada ama birbirimizi yıpratıyoruz sadece o kadar hayırlısı bakalım...
Amanın amanınben çok mu geriden geliyorum ne
Düğün mekanı ve ev dışında (birde annemn yıllardır hazırladığı çeyizlerim dışında) hala bi ilerleme yok inanamıyorum kendime, nasıl yetişcek napıcam çok panik oldum şuan.
:18:
Düğün mekanı ve ev dışında (birde annemn yıllardır hazırladığı çeyizlerim dışında) hala bi ilerleme yok inanamıyorum kendime, nasıl yetişcek napıcam çok panik oldum şuan.
düğün ne zamannnn tatlım
düğün ne zamannnn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?