2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çok teşekkür ederim Neşe.Gariptir,burada kendime geliyorum yavaş yavaş :)) Ama işte böyle bir konuda hiç bir gelişme olmayınca ne buraya gelip yazacak birşey buluyorum,ne de moralimi yerinde tutabiliyorum...

meraba kızlar ooooo bu ne kalabalık herkes burda işe yeni geldim nikah için tahlil verdik ama p.tesi çıkacakmış sonuçlar ooffff belediyede yoğunluk varmış inş.düğün günü istediğimiz saate yer buluruz

Eftalyaaa doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bol bol mutluluk ve yeni yeni sürprizler getirsinn...
Ebru umarım annecin de en kısa zamanda sağlına kavuşur geçmiş olsunn...

bu arada eftelyacımmmmm nice yıllaraaaaaa!!!!!!

Çok teşekkür ederiiiiiimmm.

Hiçte doğum günümmüş gibi hissetmiyorum nedense,gayet sıradan temizlik yapıyorum Ve ilk defa bunu bile takmıyorum,sağolun kızlaaaaarr :)))

İlerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum ama :))

yok yok olmaz bi şey.al sen ev sahibi bi şey derse izmir de bi zümrüt var ona gitçekmişsin dersin onlar bildiğim kadarıyla duvara zarar vermiyo.en kötü ihtimal yeni gelen boyatıyo canım ya.norma boyayı bile zımparalıyolar her zaman.olmaz bi şey korkma

bu arada ilknur kim arkadaşlar ben ahsenim yerine ilknurum yazmışım köşeye bayıldım.ben eşyalarımı şehir değiştireceğim için alamıyorm maalesef. ayrıca lemlcim senin beğendiğin koltuk takımları da cok hoş.elit duruyo

yok yok olmaz bi şey.al sen ev sahibi bi şey derse izmir de bi zümrüt var ona gitçekmişsin dersin onlar bildiğim kadarıyla duvara zarar vermiyo.en kötü ihtimal yeni gelen boyatıyo canım ya.norma boyayı bile zımparalıyolar her zaman.olmaz bi şey korkma

bu arada ilknur kim arkadaşlar ben ahsenim yerine ilknurum yazmışım köşeye bayıldım.ben eşyalarımı şehir değiştireceğim için alamıyorm maalesef. ayrıca lemlcim senin beğendiğin koltuk takımları da cok hoş.elit duruyo

Çok teşekkür ederim Neşe.Gariptir,burada kendime geliyorum yavaş yavaş :)) Ama işte böyle bir konuda hiç bir gelişme olmayınca ne buraya gelip yazacak birşey buluyorum,ne de moralimi yerinde tutabiliyorum...

kendine gelmene sevindim ben de bu kışı böyle geçirdim aslında.dün aynaya baktığıma saçlarım beyazlamaya başlamış yeni fark ettim açık renge boyadığım için görünmüyolar.bariz bi şekilde çoğalmış beyazlarım.sıkıntı ettiğim günler bi şekilde geçti koca kışı zehir ettim kendime,ömür kısa aslında bunun farkına varsak 1 dkmızı bile boşa harcamayız.sorun nişanlının kayıtsızlığımı bilmiyorum,oturup güzelce konuşun.zor günler gider gelmez inş.sen de düğüne hazırlan saç modellerine gelinliklere bak az kaldı zaten

Eftalyaaa doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bol bol mutluluk ve yeni yeni sürprizler getirsinn...
Ebru umarım annecin de en kısa zamanda sağlına kavuşur geçmiş olsunn...

Çok teşekkür ederim uurbocee...

Çok haklısın aslında,düşününce öyle ama işte... Ben büyük bir hevesle araştırmalarımı yapıyordum zaten ama gün belli olamayınca bir türlü bütün hevesim kursağımda kaldı işte.İçimden de hiç birşey yapmak gelmiyor bu yüzden...

yanlız değilsin şekerim bende varım, diğer kızlara göre kıtır kaldık biz bende 85liyim.. 3 yıldır birlikteyiz, 1.5 yıldırda nişanlıyız.. adıma leman ama siz lemlem diyin, arkadaşlarımda ya limon yada lemlem diyo zaten.. antalyada yaşıyorum, ama adanalıyım..

Kızlar biz de dün kına gecesi için bindallı siparişimizi verdik... Özel dikim olacak ancak yetişir dediler :)) Eski zaman gelinleri gibi kırmızı üzerine gümüş işlemeli filan...
Amaaan kızlar takmayın şu erkekleri yaa bizim de aramız limoni ama ben hiç takıyor muyum düğün stresi ev yapmaya çalışıyor evin stresi iyice çatlak oldu zaten bir de uzaktayız biz ne zaman arasam canım sıkkın moralim bozuk diyor ben de sormuyorum bile artık iletişim bile kuramıyoruz ya... Kıyamıyordum soruyordum noldu neyin var diye bişey söyleyince de bana kızıyor yüzüme kapatıyor telefonu yok artık sormuyorum valla onun kafası çatlak olmuş iyice düşüne düşüne benim aklım bari yerinde dursun değil mi... Ne stresi yaparsa yapsın kendi moralimi de bozamıcam artık evlenecek tabi kolay değil ister çatlasın ister patlasın geçen gece kramplar girdi uyurken artık benim sağlığımda bozulacak o kadar dert edilecek şeyler de yok ortada ama birbirimizi yıpratıyoruz sadece o kadar hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:

toprağım yaaaaa

yine de en büyüğünüz benmişim yaw bayrak bende bana züzü de diyebilirsiniz.genelde öyle diyolar

ay benim de ya...dün gece bi ağlamışım amaaan sabah kendimi tanıyamadım.japon hatice gibi olmuşum valla bu sabah aradı iş gereği 1 ay istanbulda kalması gerek uzağız da,sanki hiçbi şey olmamış gibi.boşuna mı ağladım o kadareehh dedim bundan sonra takmıcam artık

Amanın amanın ben çok mu geriden geliyorum ne

Düğün mekanı ve ev dışında (birde annemn yıllardır hazırladığı çeyizlerim dışında) hala bi ilerleme yok inanamıyorum kendime, nasıl yetişcek napıcam çok panik oldum şuan.

:18:

düğün ne zamannnn tatlım

hoşgeldin, nasılsın, kendinden bahset biraz... merak etme daha 3 ay var, herşeyi halledersiniz sen bakma bize biz biraz aceleci davrandık burdada gaza gelip bitirdik çoğu işimizi... şimdide öööyle beklemede olanlar var benim gibi :97:

kızlar ben albümüme mobilyalarımızın resimlerini koydum.. daha öncede koymuştum ama nişanlımla kavgalı olduğumuz bi dönem sinirlenip silmiştim hepsini, şimdi tekrar ekledim...

canım telaş yapma senin yine ew bari hazırmış benim o da yok. Nişanlımın işi de yok. Sadece çeyizlerim var o kadar. Yetişir işallah canımızı sıkmayalım. (çaktırma aslında bende stres yapıyorum yetişmicek diye ama kendi kendimize moral vermek lazım :85: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…