• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Şimdi doğum günü süprizine gelelim:37:

Sabah erken gelip aldı beni beraber kahvaltı yapalım dedi...
Baraj kenarına süper yeni bi restoran yapılmış marina diye bi yer..
Çimenliklerin içinde baraj kenarında kahvaltı masası hazırlamışlar kahvaltımızı yaptık.
Sonra baraj kenarında dolaştık. Dans ettik:69:
Yerimize geri döndük. Garsonlar karşıladı işte bizi tekrar hoşgeldiniz filan.
Masanız hazır dedi nişanlıma.
Masaya doğru giden yerlereçiçekler koymuşlar. Masanın üstü tamamen gül..
Nişanlımla evimizin bahçesinin gülleri. O gun sabah kopartmış hepsini...
Sonra pastamız geldi kestik.
Güllerimden 5-10 tane topladım o gunun hatırası olsun diye gittik..
Ama rüya gibiydi nasıl geçti nasıl yaşadık anlamadım:69:

Resimleri paylaşabilirsem albümümde paylaşıcam kızlar hem görürsünüzde beni:70:

Yarın,yani bugün de benim doğum günüm.Bugüne kadar ben her doğum günümü ağlayarak geçirdim diyebilirim.Benimkininde böyle romantiklikten anladığı yok anlaşıldığı üzere.

Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,imrendim valla.Allah her daim mutlu etsin.Geçmiş doğum günün de kutlu olsun bu arada...

Yarın,yani bugün de benim doğum günüm.Bugüne kadar ben her doğum günümü ağlayarak geçirdim diyebilirim.Benimkininde böyle romantiklikten anladığı yok anlaşıldığı üzere.

Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,imrendim valla.Allah her daim mutlu etsin.Geçmiş doğum günün de kutlu olsun bu arada...

aman eftelyam üzülme
gördüğün gibi biz de kısmetsiziz bu konuda
senin de doğum günün kutlu olsun tatlım, Rabbim bir ömür mutluluk versin

doğum günün kutlu olsun efteya kimbilir sevgili cukulata gibi güzel bir sürprizle karşılaşırsın bbu doğumgününde.:71:

aman eftelyam üzülme
gördüğün gibi biz de kısmetsiziz bu konuda
senin de doğum günün kutlu olsun tatlım, Rabbim bir ömür mutluluk versin

Çok teşekkür ederim canım...
Aile içinde biz hediye falan olmasada önem veriyoruz doğum günlerimize,küçükte olsa bi pasta kesilir,süpriz olarak.Alıştık sonuçta.Arkadaş bizimki de doğum günü de neymiş diyor,nerdeyse her doğum günümde ailem benim için birşeyler yaparken beyefendi ağlatıyor.Gerçi ona da hak veriyorum,hiç doğum gününü kutlamamış böyle,değersiz,önemsiz bir gün olarak görüyor da,kavga gürültü niye.Bari bi gün bekle...

Geçen sene onun doğum gününde süpriz
üstüne süpriz yapmıştım,belki bu sene altta kalmıyım der :))

Neyse Ahsencim,sende güle güle kullan mobilyalarını,çok güzel gerçekten...

Çok teşekkür ederim canım...
Aile içinde biz hediye falan olmasada önem veriyoruz doğum günlerimize,küçükte olsa bi pasta kesilir,süpriz olarak.Alıştık sonuçta.Arkadaş bizimki de doğum günü de neymiş diyor,nerdeyse her doğum günümde ailem benim için birşeyler yaparken beyefendi ağlatıyor.Gerçi ona da hak veriyorum,hiç doğum gününü kutlamamış böyle,değersiz,önemsiz bir gün olarak görüyor da,kavga gürültü niye.Bari bi gün bekle...

Geçen sene onun doğum gününde süpriz
üstüne süpriz yapmıştım,belki bu sene altta kalmıyım der :))

Neyse Ahsencim,sende güle güle kullan mobilyalarını,çok güzel gerçekten...

eftelya hassas bir dönem geçiriyorsun ve çok karamsar takılıyosun
ben böyle yorumlarını görünce üzülüyorum
bak benim için herşey çok çok daha kötüydü emin ol. Ama ben sabrettim, sevgimden vazgeçmedim
sonunda Rabbim yüzümü güldürdü
resimlerini gördüm, ne kadar tatlı, temiz bir gülüşün var
Rabbim yüzünü hiç soldurmasın, bir an bile mutluluğu ayırmasın senden
bak göreceksin herşey güzel olacak

eftelya hassas bir dönem geçiriyorsun ve çok karamsar takılıyosun
ben böyle yorumlarını görünce üzülüyorum
bak benim için herşey çok çok daha kötüydü emin ol. Ama ben sabrettim, sevgimden vazgeçmedim
sonunda Rabbim yüzümü güldürdü
resimlerini gördüm, ne kadar tatlı, temiz bir gülüşün var
Rabbim yüzünü hiç soldurmasın, bir an bile mutluluğu ayırmasın senden
bak göreceksin herşey güzel olacak

Çok teşekkür ederim canım,iyi dileklerin ve duaların için.Umarım düzelir herşey.

Ve nişanlımın babası seçimlerden sonra gelmeyi düşünüyormuş.Bu bir gelişme sanırım :))

Çok teşekkür ederim canım,iyi dileklerin ve duaların için.Umarım düzelir herşey.

Ve nişanlımın babası seçimlerden sonra gelmeyi düşünüyormuş.Bu bir gelişme sanırım :))

hadi ya,
hayırlısı olsun tatlım daha bu ne ki
bak herşey bir anda düzelivericek göreceksin, bizm herşey kapkaranlıkken bembeyaz oldu, bir anda çorap söküğü misali
Rabbim nazardan korusun
bu mesajı bi yere kaydet, herşey düzelmeye başladığında "ahsen demişti" dersin
bak göreceksin düzelecek herşey düzelecek

eftelya şunu unutma bu dünyada herşey geçicidir
mutluluk da mutsuzluk da hüzün de neşe de...
herşey geçici, hiçbiri bize kalmıyo, günün birinde bitiyolar
ama şimdi ama sonra...

hadi ya,
hayırlısı olsun tatlım daha bu ne ki
bak herşey bir anda düzelivericek göreceksin, bizm herşey kapkaranlıkken bembeyaz oldu, bir anda çorap söküğü misali
Rabbim nazardan korusun
bu mesajı bi yere kaydet, herşey düzelmeye başladığında "ahsen demişti" dersin
bak göreceksin düzelecek herşey düzelecek

Tamam canım,bu mesajını kaydediyorum :))
Allah hepimizin gönlüne göre versin...

canımm doğum günün kutlu olsun umarım bu gün hayatında bi dönüm noktası olur mutsuzluğu ve karamsarlığı bi kenara atarsın :54:
bu arada topikte bayağı ikizler burcu varrrmışş hehehhee:52:

bu arada topiğin açılışınıda yapmış bulundum dahaa kargalar kahvaltılarını yapmadannn :9:
günaydın kızlarrr. mutlu ve nişanlılarımızla bol aşklı günlerr olur inşallahh:16::16::16:

Günaydın kızlar, günaydın sofistike erkencisin bugün :9:

Eftelyacıım doğum günün kutlu olsun, mutlu, huzurlu, sağlıklı aşk dolu günler geçirmeni dilerim.. Gönlünden olmasını istediğin ne varsa gerçekleşsin inşaallah yeni yaşında :64::64::64:

herkese günaydınnnnnnnnnnnn ben çok yorgunum bugün valla kızlar gecede devam etmişsiniz ben eve gidince direk uyku modundayım nete girecek hiç halim kalmıyorrrr :66::66::66::66:

Günaydın güzeller,
Efteyacım Doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdunn:71:
Üzülma hayatım bizde doğum gününde kavga edenlerdeniz,

öncelikle herrkeese mutlu sabahlaarr :32: :32:

canım benim doğum günün kutlu olsunn, inşallaahhh bu doğumgünün sana huzur ve mutluluk getirsin, herşey gönlünce olsunn, bak nişanlının babasının gelmesi bile olumlu bir gelişmee, karamsar düşünmee artıkk lütfeenn :70: :70: herşeyy güzell olacakk :16:

canım benimm sıkma canını doğum günün kutlu olsunnn sevdiklerinle çokkk güzel ve hayırlı yıllar gecirmen dilegi ile canımmmmm :49:

Günaydın güzeller. Geceleri ne güzel sohbetler ediyosunuz ya kaçırmışım yine. İsimleri yaşları da konuşmuşsunuz benim nickimden anlaşılacağı üzere adım elif ve 87'liyim :60: manisanın bi ilçesinde oturuyorum. 6 yıldır beraberiz 3 senedir nişanlıyız.
Mobilyalarınızda çok güzel kızlar. Çok zewklisiniz. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun işallah.

gunaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr umarım cok guzel bır gun olur bugun :54::54::54:

eftelyacım dogumgunun kutlu olsun yenı yasında herseyın en guzelı, en cok ıstedıgın ne varsa senınle olsun :118::118::118:

Back