ayyy canım benim şu telfon yok mu eger yakınsan yüz yüze konuş ona dokunarak konuş emin ol bu rumda sadece sen yoksun sonuçta tlfonda ne kadar hislerini dile geitrebiliyorsun((( bişi dicem anladığım kadarıyla bu amcanın oğlu senin ve ev aldılar kim oturuyor içinde yada oturacak borcunuda nişanlın ödüyor değil mi
benim mesayi biterrrr sabah görüşmek üzereeeeee
Eftelyacım belirsizliğin ne demek olduğunu bilirim, çok haklısın, ama anlamadığım şey madem alınan evde nişanlının babaları oturuyor, e o zaman borcun geri kalanını niye onlar ödemiyor? Bu ev sonuçta sizin diyorlarmış ama demekle olmuyor ki bazı şeyler.
İkincisi madem düğünü nişanlın ve sen kendi imkanlarınızla yapacaksınız, anladığım kadarıyla maddi anlamda yardımcı olmayacaklar, ee düğün gününü de gidin ikiniz alın, neden aileleri bekliyorsunuz?
Ve bir de düğün yapıldıktan sonra eşya mı alınırmış, çok kızdımmm buna yahadi ufak tefek şeyler alınamayabilir ama genel anlamda bir ev düzmek lazım...
Bence nişanlınla açık açık konuş canım ya , tartışmaya girmeden anlat bazı şeyleri, Allah yardımcın olsun canım, inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer.
Nişanlım biraz fazla yükseklerden uçuyor,evi aldırıyordu,amcam,yengem ve kardeşi işe giriyordu,rahat rahat geçinip,birde para biriktiriyorlardı.Bu nişanlımın hesaplarıydı.Amcam doğru düzgün iş bulamadı.Kardeşi birkaç iş değiştirdi,dayanamayıp çıktı.Daha 1 ay önce yengemle birlikte bir yere girdiler.Hal böyle olunca "evdeki hesap çarşıya uymaz" sözü onaylanmış oldu.Sadece bunun için değil,hemen en ufak birşeyde hesap kitap yapıyor.Sinir oluyorum.Hiç birşey de dediği gibi olmuyor.Şimdi kendide yetişemiyor hiç bir yere.Bende çalışmıyorum.İşte amcamlara güveniyordu,onlarda Ağustos ayını bekliyorlar,toplu para geçecek ellerine.Yani nişanlımın deyişi bu,bilmiyorum...
Of,böyle işte.Sizlerinde canını sıkmak istemiyorum kızlar...
Canım ya ne desem bilemedim, ama bir zaman ben de belirsizlikler içindeydim ve bu durum beni mutsuz ediyordu, o yüzden anlayabiliyorum seni, ama herşey yoluna girecektir, sadece biraz sabır ve dua... Ama sen aramızdan ayrılmaa, burda ol ki az da olsa kafan dağılsın , ben ne zaman olsa dinlerim senii, istediğin kadar anlatabilirsin, yeter ki rahatla, moralin yerinde olsun
Nişanlım biraz fazla yükseklerden uçuyor,evi aldırıyordu,amcam,yengem ve kardeşi işe giriyordu,rahat rahat geçinip,birde para biriktiriyorlardı.Bu nişanlımın hesaplarıydı.Amcam doğru düzgün iş bulamadı.Kardeşi birkaç iş değiştirdi,dayanamayıp çıktı.Daha 1 ay önce yengemle birlikte bir yere girdiler.Hal böyle olunca "evdeki hesap çarşıya uymaz" sözü onaylanmış oldu.Sadece bunun için değil,hemen en ufak birşeyde hesap kitap yapıyor.Sinir oluyorum.Hiç birşey de dediği gibi olmuyor.Şimdi kendide yetişemiyor hiç bir yere.Bende çalışmıyorum.İşte amcamlara güveniyordu,onlarda Ağustos ayını bekliyorlar,toplu para geçecek ellerine.Yani nişanlımın deyişi bu,bilmiyorum...
kzılar size süpriiiiizzz bir haberim var
bugün harika şeyler oldu
ancaaaakkk geçmişi okumam lazım
bekleyin azcıkın
kzılar size süpriiiiizzz bir haberim var
bugün harika şeyler oldu
ancaaaakkk geçmişi okumam lazım
bekleyin azcıkın
Canım ya ne desem bilemedim, ama bir zaman ben de belirsizlikler içindeydim ve bu durum beni mutsuz ediyordu, o yüzden anlayabiliyorum seni, ama herşey yoluna girecektir, sadece biraz sabır ve dua... Ama sen aramızdan ayrılmaa, burda ol ki az da olsa kafan dağılsın , ben ne zaman olsa dinlerim senii, istediğin kadar anlatabilirsin, yeter ki rahatla, moralin yerinde olsun
Çok teşekkür ederim canım.İstesemde ayrılamıyorum buradan zaten.Her ne olursa olsun takip ediyorum,sevincinize haberiniz olmasada ortak oluyorum...
Ah eftelaya ahh sende kendimi gördüm ya ben.. Çok zor çok can sıkıcı durumlar biliyorum. İnsan ne yapıcanı şaşırıyo içinden çıkamıyosun. Pire için yorgan yakamam diyosun sewdiğin adamdan vazgeçemiyosun, ama bi taraftanda böle bi aileyle bu işler nasıl olur diyosun. Önceden hayalini kurduğun şeyler gerçekleşmiyo hep maddiyat çıkıyo karşına. İnsan bazen diyoki bi arasalar sorsalar tatlı dille konuşsalar belki bu kadar takmam kafaya ama onu da yapmıyolar. Hep boş vaatler şu zaman para gelcek bu zaman para gelcek bekleyin ama gelen giden yok! Bizide düğün günü için aramadılar hemde nişanlım askerdeydi kaç kere söyledi arayın konuşun düğün gününü diye ailesine ama aramadılar. Uygun bi dille benm annem arayıp sordu. Siz aramayınca biz arayalım dedik düğün salonu bulamıycaz yoksa diyerekten. O kadar çok dua ediyorumki canım Allah yardımcımız olsun. Erkeklerde sürekli yönetilmek istiyolar sürekli yapmaları gereken şeyi söliceksin sanki ama çok söleyince de sıkılıyolar. Bol bol sabır dileyelim rabbimden. O sesimizi duyar eminim. canım benim. Üzme kendini sağlığından önemli değil hiç kimse. Herşeyi sonradan kazanırsın ama sağlığı asla.
Benim annemde diyor en sonunda ben arayacağım,içimde kalan herşeyi söyleyeceğim diyor.
Çok fazla düşünmemeye çalışacağım artık ne yapayım...
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.İyi ki varsınız...
bütün mobilyaları aldık
düğün tarihimiz de elimizde inş onu da hallettik
ayyy sinirliyse azcık yumuşat canım
sen şimdi ara "ben hazırlanıp çıkıyorum nereye gidelim" falan de.
buluşun, siniri geçtikten sonra anlat ona kırgınlığını
ama bugününz boşa geçmesin
harekete geç bence ondan bekleme sinirliyse
heyooooo
hayırlı olsun jeloş :)
darısı başıma
amaan oluyo arada böyle.ben de bilmiyorum ama benim de kayınvalidem alınganlaştı.sen 1-2 gün sonra annesini ararsın halini hatrını sorarsın sanaolan tavrını da anlarsın.
canım aramakla en iyisini yapmışsın, annesi nişanlını dolduruşa getirdiyse bile sen bunun acısını nişanlından çıkarma, aranızı bozma, erkekler anne konusunda hassas, sen de anneye karşı tavırlı olursan nişanlın daha da anneci olmaya başlayabilir, inşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz, hadi bakalım, akşam güzel haberlerini bekliyoruz
yavru kuşum sıkma canını.gergin gitme ben böyle olsun istememiştim dersin ki nitekim de öyle.dualarımız seninle,haydi bakam gazan mübarek ola
canım bende ayn sıkıntıları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum boşver sen annesini sen onunla aranı düzelt yeter eger seninlede kötü olursa ve annesi dolduruşa getiriyorsa senle iyi ise sorun yok ama senle kötü ise aranız daha da çok bozulur sen onun gönlünü allll çok sevindim bizde dün akşam hallettik iyi haberlerini bekliyoruzzzzz
oh oh hadi hayırlı olsun:) darısı daha almayanların başınaa
hayırlı olsun canım. benim ablamda kozan gelini:))
gözün aydınnnn canım çok sevindim
dualarımız seninlee. ama sakin ol ve alttan almaya çalış..
aman bunları düşünme şimdi
sen git eğlenmene bak, keyiflii bi gün geçirip gel bekliyoz
herşey tamam. Birazdna nişanlım gelicek inş. gidip alıcaz günü
canım cok sevındım senın adına hayırlı olsunbütün mobilyaları aldık
düğün tarihimiz de elimizde inş onu da hallettik
hosgeldın aramıza canım hayırlı olsunSelam kızlar, aslında bayadır ziyaretçi olarak takip ediyordum ama dayanamadım daha fazla :)
Benimde 7 eylülde kınam 9 eylülde düğünüm var
merhaba kızlaaarrr ben geldim çok yoruldum
öncelikle; eftelyacım dualarım seninle canım belirsizlikler çıkar inşallah aradan akraba olunca daha hassas oluyor herkes ne birşey diyebiliyorsun nede isteyebiliyorsun üzme kendini anneciğinde üzmesin akrabada olsan sende ana baba kuzususun bu borçları sana da ailenede yansıtmamaları lazım.gönlüne göre olur inşallah herşey.
sonralıkla; bugün gelinliğimi aldım kızlar dün bir model beğenmiştim yıldızgörden annemle gittik çok sade buldu beğenmedi gelin dediğin gösterişli olurmuş:) ordan çıktık miss defneyi gördüm randevusuz aldılar sağolsunlar tek bir modelde bingo dedim veeeee dikimi için start verdim:)
canım cok sevındım senın adına hayırlı olsun
hosgeldın aramıza canım hayırlı olsun
canım hayırlı olsun nasıl bırsey model olarak fotografı var mı
anamm bende kozanlıyım ama adanada çalışıyorum kimsin sen
valla ben kozanlı değilim tatlım yaa mersinliyim ama evleneceğim daha doğrusu nikah yapıldı eşim deyim:) kendisi kozanlı
beklediğim güzel haberi aldım..tayinim çıkmıştı ama yazım hala elime gelmemişti..yazım geldi artık ankarada çalışacağım..şimdi izinde verirler ohhh..allahıma şükürler olsun..çok mutluyum çoookkk=))
Selam kızlar, aslında bayadır ziyaretçi olarak takip ediyordum ama dayanamadım daha fazla :)
Benimde 7 eylülde kınam 9 eylülde düğünüm var
merhaba kızlaaarrr ben geldim çok yoruldum
öncelikle; eftelyacım dualarım seninle canım belirsizlikler çıkar inşallah aradan akraba olunca daha hassas oluyor herkes ne birşey diyebiliyorsun nede isteyebiliyorsun üzme kendini anneciğinde üzmesin akrabada olsan sende ana baba kuzususun bu borçları sana da ailenede yansıtmamaları lazım.gönlüne göre olur inşallah herşey.
sonralıkla; bugün gelinliğimi aldım kızlar dün bir model beğenmiştim yıldızgörden annemle gittik çok sade buldu beğenmedi gelin dediğin gösterişli olurmuş:) ordan çıktık miss defneyi gördüm randevusuz aldılar sağolsunlar tek bir modelde bingo dedim veeeee dikimi için start verdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?