- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun jelocummmsen de artık tam bi eylül gelini ouosunnnnn demek
![]()
bende kısmet olursa1 eylülde kına 2(mersin) ve 4(kozan) eylülde evleniyorum :)
evet canım :) kısmet olursa evet
anamm bende kozanlıyım ama adanada çalışıyorum kimsin sen![]()
kızlar ben ve nişanlım izmirliyiz ama onun işi gereği denizliye yerleşmek zorundayız ve en az 10 yıl kadarbeyaz eşyalarımı vs. hiçbir şey alamıyorum.evi de temmuz-ağustos gibi ayarlıcaz.bu belirsizlik canımı sıkıyo.ben de temmuz gibi işten ayrılırım artık ağustos zaten ramazan
bilmediğim bi şehir en iyi semtleri çamlık-kınıklı-servergazi'ymiş.hiç gtmedim zaten denizli'ye.izmirden de ayrılmak istemiyorum.çok moralim bozuk.nişanlıma bir şey beli etmemeye çalışıyorum ama kötüyüm işte.onun arkasındayım her zaman.ben de orada bankaya giriyorum şimdi.kadroya kabul edildim gel dedikleri zaman gitmek zorundayım. offf offfffffffffffff
![]()
oyy oyy oyyyy sıkma canını boşverrrrr dua et bl bollll bizde edelim senin içinnnn
kozan / adana mıııı
kızlar nısanlımla bızde tartıstık bana gorusmeyelım yuzugu takmıcam evlenene kadar dedı oyle canım acıdıkı.Olay sadece sakalasmadan ıbaret. mesajlasıyorduk benı kahvaltıya cagırdı ıste ama sakalasıyoruz sandım ben annende olcakmı dedım evet dedı o zaman olmaz dedım nıye dedı saka yapıyorum askım dedım oda cok komık falan dedı konu kapandı ben gıtcegımı dusuncegını sanmıyordum gece oldu yarın kacta buluscaz dedım oda bıze gelceksın ya dedı ben ole demedımkı dedım
neyse zaten babamın bana onla gezmeme ızın vermemesınden cok rahatsız oluyor sureklı tartısıyorduk 'rahat gezemıyoruz sole artık babana nısanlı degılmıyız bız' dıye bıde bu olay olunca actı agzını yumdu gozunu annesınede solemıs gelcem dıye sımdı annesıde sormus gelcekmı oda sakaymıs demıs herşeyi berbat ettım dıye ondan cok sınırlı.Bugun senelık ıznınden bır gunu kalmıstı bırlıkte gecırcektık bende ıse gıtmedım sımdı zehır oldu banada onada napıcam kızlar bır yol gosterın((((( sımdı mesajlasıyoruz ona saka olduguna ıkna ettım ama cok sınırlı.Dua edın benım ıcın lütfen
![]()
Kızlar selam sabah nikah günümü aldım çok şükür çok mutluyum 1 saatte aldım 17.09.2011 Tarihine![]()
Eki Görüntüle 205738
merhaba kızlar davetiye seçmeye çalışıyorum şimdiden onuda ayarlıcam sizce nasıl ??
Eki Görüntüle 205738
merhaba kızlar davetiye seçmeye çalışıyorum şimdiden onuda ayarlıcam sizce nasıl ??
ayyy sinirliyse azcık yumuşat canım
sen şimdi ara "ben hazırlanıp çıkıyorum nereye gidelim" falan de.
buluşun, siniri geçtikten sonra anlat ona kırgınlığını
ama bugününz boşa geçmesin
harekete geç bence ondan bekleme sinirliyse
heyooooo
hayırlı olsun jeloş :)
darısı başıma![]()
heyooooo
hayırlı olsun jeloş :)
darısı başıma![]()