canlarım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bende aynı şeylerden yana dertliydim dertliydim diyorum çünkü artık umursamamaya özen gösteriyorum. bendede ilgi açlığı var hep benimle ilgilensin ilşkimiz ilkgünlerdeki gibi olsun isitiyodum. ama onun iş yoğunluğu beni deli ediyor arada bazen güzel geçen günler bazen saçma sebeplerden dolayı tartışarak hayaıtı zehir ederek geçiyor işte karşımda mutsuz insan görmeye dayanamıyorum biri asık yüzlü oldumu enerjim düşüyor acayip etkileniyorum. sabretmekten başka çare yok diyorum umarım herşey güzel olucak
aynı benim gibisin cnm yaa boşver üzme kendini
Canım benim , oda istemez mi seninle birlikte gezip tozup, dinlenmeyi... Ama demek ki şartlar bunu gerektiriyo ki çalışıyor, yorgunluk, stres, sürekli evlilik ilgili bişiler düşünmek, insanı keyifsizleştirebiliyor.
Ya yüzyüze, yada telefonla uzunca bir konusun, neden tartışıyoruz, stresli miyiz falan de canım... Büyük bir sorun varsa ortaya çıkartın.. Yoksa neden böyle davrandığını öğren canım...
kızlar moralim o kadar bozuk ki bilmiyorum kaçınız bu durumu yaşıyorsunz ama nişanlımla aramız çokkk kötü yaaaa 7 yıl çık 1 yıl nişanlı kal tam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken halimiz çok kötü offff dua edin lütfennn
bende aynı şekilde eskiden ne güzel ilgiliydi konuşmalar bitmez uzar giderdi bende seviyorum ilgiyi ama ve bir araya gelince çok mutluyuz biz sanırım evlenince bitecek ama evlenene kadar birbirimizi bitrmeseydik hayırlısı ile
ya buluştugumuz zaman sorun ne öğreneyim diyorum sanki o problemler siliniyor beynim uyuşuyor hiç bir sorun kalmıyor birbirinin gözünün içine bakan iki sırıtık tipşaka gibi yawwww
canım valla bana da geliyorlar böyle.çok alınıyorum her şeye.eskisi gibi olsun benimle konuşmak için can atsın,başka bişi yapmasın beni düşünsün diyorum.bazen durgun oluyor bazen çoşkulu.bence bahar ayları artı bi de düğün geçiçi olur diye düşünüyorum.bence herkes ilişkisini dalgalı yaşıyodur yani.bazen deli divane aşık bazen hiç kaybetmeyeceğinden emin bi şekilde pervasız.genelde ben arıza çıkarıyorumo da biliyor huyumu ses etmiyor,dikkat etmeye çalışıyor.telefonu seni seviyorum diye gülerek aç ne bilim illa ki karşılık verir yani,sen coşkulu olursan karşıdaki de sana ayak uydurmaya çalışır gibi geliyor.pozitif olursan hayırdır ne bu neşe diye şaşırır,sen de çok sevdiğini dile getirirsin karşılık vermek zorunda kalır. umarım en kısa zamanda düzelir.düzelmicek bişi değil ama
allahın izniyle aynen dediğin gibi evlenene kadar saygı ve sevgiyi bitirmeden eşlerimize kavuşsakkkk
çok tanıdık geldi bu problem bana tek istedigim daha fazla ilgi ama ne zaman bunu gündeme getirsem sorun oluyo...kavga ediyoruz..ve görüşmelerimiz beni tatmin etmiyo zaten geç çıkıyoruz işten off ya offf
çok tanıdık geldi bu problem bana tek istedigim daha fazla ilgi ama ne zaman bunu gündeme getirsem sorun oluyo...kavga ediyoruz..ve görüşmelerimiz beni tatmin etmiyo zaten geç çıkıyoruz işten off ya offf
canım biz de yaşıyoruz ara ara.olur böyle şeyler.bizim de 8 yıldır devam ediyo.mesela bugün de limoniyiz ama ben fazla takmıyorum böyle durumları artık.genel olarak iyi gidiyoruz cünkü.düzelir zamanla her sey....
allahın izniyle aynen dediğin gibi evlenene kadar saygı ve sevgiyi bitirmeden eşlerimize kavuşsakkkk
aminnn inşallah sorun çıkmadan evleniriz hepimizde:))
biyandan üzüldüm ama yanlız değilmişim buna seviniyoum
bazenn acaba benden soğudumu sevmiyomu abuk subuk şeyler geçiyo aklımdan ve sorun çıkarıyodum sonra tartışmalar falan uzayıp gidiyodu. ama bunu yapmamak gerek sanırım onları eğitmek bizim elimizde
kızlar ne bu haller yawwww...2-3 ay sonra evleniyoruz... İşten - güçten - koşuşturmalardan birbirlerimize zaman ayıramıyoruz.... Ama bu koşuşturmalar , bu stres ne için... Hepsi Bizim için... Hem kendi canlarımızı hemde nişanlılarımızın canlarını sıkmayalım... Herşeyy çok güzelll olcak... Giymişiz gelinlikleri çıkıyoruz salondannn, herkes bize bakıyor wavvvv ne güzel olmus diye :))))
3 aycık daha sıkın dişinizi, sonra herşey süper olucak allahın izniyle...
biz nasıl düğün öncesi stresdeyken nişanlılarımızda öyle ve onlar stresliyken soğuk oluyolar. İlgilenmiyolar pek zamanla düzelir güzeller sıkıntı yapmayın ne güzel bi işleri warki çalışıyolar,yoğunlar. Benim nişanlım askerden geldi 3 ay sonra düğün war we daha bi işi bile yokYa biz napalım
biz nasıl düğün öncesi stresdeyken nişanlılarımızda öyle ve onlar stresliyken soğuk oluyolar. İlgilenmiyolar pek zamanla düzelir güzeller sıkıntı yapmayın ne güzel bi işleri warki çalışıyolar,yoğunlar. Benim nişanlım askerden geldi 3 ay sonra düğün war we daha bi işi bile yokYa biz napalım
ben biraz takıntılıyım snaırım çok üzülüyorum kimseleri takmam ama mevzu o olunca akan sular duruyor güçsüz kuvvetsiz bir ben oluyorum ...
tek duam o zaten kazasız belasız evlenirsem kurban adadım yaaa
aminnnn inşallahhh
eğitmek mi
şaka mı erkeler ve eğitmek hiççç snamıyorum tam tersine dahada saldırgan olup daha da kırıcı oluyorlar
benim düğünüm olacak 4 ay sonra ama inan daha ağız tadıyla sevinemedim bile korkuyoum bişey olacak mı diye al işte nişanlımla tartıştımmmmm kızlarrrrrr ne olacakkkk tüm hevesim kaçtı tek isteğim birbirimizi kırmadan evlenmekkkk
bugün topikte karamsarlık mı var yaaa... kavgasız gürültüsüz ilişki olmaz.. Sıkmayın canlarınızı... Kötü şeyler düşünmeyin... düğün yapana allah yardım edermiş... Yeterki biz salmayalım kendimizi,güçlü olalım...
Yaaa bizlerin üstünden gelemeyeceği bişi var mı? Herşey çok güzel olucak... Yeter ki inanalım... Hadi bakalım toplayın kendinizi yaaaa.
bugün topikte karamsarlık mı var yaaa... kavgasız gürültüsüz ilişki olmaz.. Sıkmayın canlarınızı... Kötü şeyler düşünmeyin... düğün yapana allah yardım edermiş... Yeterki biz salmayalım kendimizi,güçlü olalım...
Yaaa bizlerin üstünden gelemeyeceği bişi var mı? Herşey çok güzel olucak... Yeter ki inanalım... Hadi bakalım toplayın kendinizi yaaaa.
biyandan üzüldüm ama yanlız değilmişim buna seviniyoum
bazenn acaba benden soğudumu sevmiyomu abuk subuk şeyler geçiyo aklımdan ve sorun çıkarıyodum sonra tartışmalar falan uzayıp gidiyodu. ama bunu yapmamak gerek sanırım onları eğitmek bizim elimizde
bu gün itibari ile tatile girdim,ve hemen pc başına oturdum önce bindallı modellerine baktım,sonrada yazdıklarınızı okumak istedim, ve anladım ki tek sorun yaşayan ben değilmişim! Herkesin kendince sıkıntısı var mesela bende de öyle bir görümce var ki, anlatılmaz yaşanır cinsten,başta çok takıyodum üzülüyodum ama son 15 gündür bana bi haller oldu hiçbişeyi takmaz oldum kim ne yaparsa yapsın umrumda değilbence sizde takmayın herşey olucağına varıyor benim başma o kadar çok terslik geldi ki hem maddi hem manevi ama gene de üzülmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?