Balonu bende düşünmeye başladım şimdi ama gelin almaya geldklerinde uçan balonları bırakınca güzel bi görüntü ortaya çıkar gibi düşünüyorum
çünkü benim düğünüm kapalı mekanda olucağı için dilek balonunu düşünemiyorum
kızlar bana dua edin
sabahtan beri kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum
aklınıza gelmeyecek saçma sapan aksilikler oldu şu nikah için
yüzlerce şeyle uğraştım
gelince anlatıcam şimdi çıkıyorum
kızlar bana dua edin
yüzlerce şeyle uğraştım
ayyyy canım bi kurtul ya bişi uzayınca adamı sinir eder,ısrarla sorun çıkacağı tutar ama merak etme er ya da geç bi şekilde olur.canını sıktığına sonra çok üzürlürsün,boşver keyfini çıkar.kızlar bana dua edin
yüzlerce şeyle uğraştım
kızlar moralim o kadar bozuk ki bilmiyorum kaçınız bu durumu yaşıyorsunz ama nişanlımla aramız çokkk kötü yaaaa 7 yıl çık 1 yıl nişanlı kal tam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken halimiz çok kötü offff dua edin lütfennn
kızlar moralim o kadar bozuk ki bilmiyorum kaçınız bu durumu yaşıyorsunz ama nişanlımla aramız çokkk kötü yaaaa 7 yıl çık 1 yıl nişanlı kal tam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken halimiz çok kötü offff dua edin lütfennn
canım, aşılmıcak sorunlar mı? Düğün telaşından stres oluyor insanda. Anlayışlı olmaya çalışsan...
öyle deme tatlım ya burda çok arkadaş var senin gibi olan çok duyuyoruz.sorun her ne ise hallolur inşallah.zaten böyle zamanlarda insanlar birbirine giriyor nedense,çünkü çok detay var,haliyle çok sorun oluyor.zamanla geçer çok kafana takma
inan benim kadar anlayışlı insan olmaz diye düşünüyorum istediğim sadece biraz ilgi ha ikimizde çalışıyoruz eskiden farklı şehirlerideydik ama şimdi aynı şehirdeyiz ama yüz yüze görüşemiyoruz onu gectim yüz yüze görüşmeyelim ama en azından tlf ile aradığında eskiden birbirimizle konuşurken akan sular durur dünya dönmezdi şimdi benle sıradan bir insan gibi konşuyo sadece isteiğim biraz ilgiii ve o kadar dik başlıca konuşuyor ki sanki beni kaybetmekten korkmuyor inceldiği yerden kopsun der gibi en çok da ona üzülüyorum sizde yaşadınız mı bunları
kızlar bana dua edin
yüzlerce şeyle uğraştım
inan benim kadar anlayışlı insan olmaz diye düşünüyorum istediğim sadece biraz ilgi ha ikimizde çalışıyoruz eskiden farklı şehirlerideydik ama şimdi aynı şehirdeyiz ama yüz yüze görüşemiyoruz onu gectim yüz yüze görüşmeyelim ama en azından tlf ile aradığında eskiden birbirimizle konuşurken akan sular durur dünya dönmezdi şimdi benle sıradan bir insan gibi konşuyo sadece isteiğim biraz ilgiii ve o kadar dik başlıca konuşuyor ki sanki beni kaybetmekten korkmuyor inceldiği yerden kopsun der gibi en çok da ona üzülüyorum sizde yaşadınız mı bunları
Canım, sen buluşalım dediğinde ne diyor, işi mi var? yoksa mazeret mi uyduruyor? Telefon ile hiç mi aramıyor, yoksa telefonda keyifsiz mi konuşuyor?
Yani işlerden dolayı sana zaman ayıramıyorsa, bence hiç kafana takma. Bu aralar koşturcak çok şey oluyor, düşüncek çok sey oluyor, insan strese girip, yok yere bağırıyor. Şahsen ben öyle olmaya başladım
Telefonda keyifsiz konuşuyosa da ondandır canım...
canım valla bana da geliyorlar böyle.çok alınıyorum her şeye.eskisi gibi olsun benimle konuşmak için can atsın,başka bişi yapmasın beni düşünsün diyorum.bazen durgun oluyor bazen çoşkulu.bence bahar ayları artı bi de düğün geçiçi olur diye düşünüyorum.bence herkes ilişkisini dalgalı yaşıyodur yani.bazen deli divane aşık bazen hiç kaybetmeyeceğinden emin bi şekilde pervasız.genelde ben arıza çıkarıyorumo da biliyor huyumu ses etmiyor,dikkat etmeye çalışıyor.telefonu seni seviyorum diye gülerek aç ne bilim illa ki karşılık verir yani,sen coşkulu olursan karşıdaki de sana ayak uydurmaya çalışır gibi geliyor.pozitif olursan hayırdır ne bu neşe diye şaşırır,sen de çok sevdiğini dile getirirsin karşılık vermek zorunda kalır. umarım en kısa zamanda düzelir.düzelmicek bişi değil ama
inan canım benim aynen dediğin gibi yapıorum hele eskiden ne kadar tartışırsak tartışalım gülerek açrdım sabahları aşkımmm cnaımmm diye ama sanırım yoruldum artık gün içinde msj atarım seni çok seviyorum özledim vs vs vs bilmiyorummm çok üzülüyorum sadecee ben öyle yapıorum kendi yapmayınca benim sinirlerim bozuluyo zaten canımda sıkkın aman kızlar yaaaaaa offfff offff
ya yok çalışıyor hafta sonlarıda kendi iş yerleri var
zaten görüşelim demiyorum
sadece tlf açtığı zaman aradığı zaman biraz daha hoş konuşsun falan çok bişey değil ama bende kendi öyle konuşunca gergin oluyorum haliyle tartışıyoruz
ama öyle yapıyo diye sakın ben de soğuk davranıyım deme o zaman içinden bişiler eksilir.sanırım bu durumda en iyisi sabır.çünkü geçer yani,ben de tartıştıktan sonra gülüyorum tartışma uzamıyor.en iyisini yapıyosun bence.zamanla düzelir üzülme.erkekler biz gibi ince düşünmüyor,biz bu konularda çok hassasız.ama onun davrandığı gibi davranırsan daha kötü olur çünkü o nasıl davrandığının farkında bile değildir sabır canıminan canım benim aynen dediğin gibi yapıorum hele eskiden ne kadar tartışırsak tartışalım gülerek açrdım sabahları aşkımmm cnaımmm diye ama sanırım yoruldum artık gün içinde msj atarım seni çok seviyorum özledim vs vs vs bilmiyorummm çok üzülüyorum sadecee ben öyle yapıorum kendi yapmayınca benim sinirlerim bozuluyo zaten canımda sıkkın aman kızlar yaaaaaa offfff offff
kızlar bana dua edin
yüzlerce şeyle uğraştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?