Günaydın zvycıım teşekkür ederim canım..
kızlar siz damatlık işini naptınız? alan varmı içinizde? şimdi benim iki düşüncem var, birincisi bizim düğünler eylülde ya, sezon sonuna geliyor biraz, acaba güzel indirimler olur mu diye düşünüyorum, bekelesek ağustos sonu falan mı alsak, birde zaten bir günde biten bi iş, çok gezmeye araştırmaya gerek kalmıyor ya, son hafta bile alınabilir, heheeee
bir yandanda ya beden model vs kalmazsa o zamana kadar, hemen alsakta çıksa mı aradan acabaaa:26:
siz ne düşünüyorsunuz?
canım yaa olmuyor...kabul etmiyor admin.bi de tıckerfactory den yapabiliyormuşum.orada da evlilik için giriyorum alakasız figürler cıkartıyo karşıma.sıkıldım bıraktım artık
kızlar dilek balonları varmış ya çok hoşuma gitti ankarada nereden alabilirim bilen duyan gören varsa yardımcı olabilirmi=)
kızlar dilek balonları varmış ya çok hoşuma gitti ankarada nereden alabilirim bilen duyan gören varsa yardımcı olabilirmi=)
kızlar benim nikahım düğün mekanında olucak oyüzden nikah şekeri yaptırsam mı diye düşünüyorum ama fiyatlar nedir acaba masrafa girmeye gerek var mı???
benim nikahım 7 mayısta oldu 1 ay önce ben nikah şekeri yaptırdım 50 adedini 75tlye yaptırmıştım.. ama bence nikah düğün mekanında olunca nikah şekeri olmasa da olur hem ne zaman dağıtılacak o kadar insana nasıl dağıtılacak falan..ama belki sadece yakın arkadaşlara kuzenlere falan yaptırılıp özel olarak verilebilir..bi arkadaşım hatıra olsun diye davetiyesini yakın arkadaşlarına kutuların içinde vermişti daha sonrada kullanılabilecek kutular ama çok fazla yakın arkadaşınız varsa buda maliyetli olabilir=)benimde öle olucak canım... Aslında bende istiyorum nikah şekeri yaptırmak. Düğünden hatıra olarak bişi kalmasını istiyorum ama masrafa girmek te istemiyom :)
kızlar benim nikahım düğün mekanında olucak oyüzden nikah şekeri yaptırsam mı diye düşünüyorum ama fiyatlar nedir acaba masrafa girmeye gerek var mı???
kızlar teşekkür ederim nişanlımla konuştum bende çok beğendim o balonları dedi gg dan alacak inş..antalyadaki düğünümüzde kullanıcaz..kaç tane alayım dedi bende 5 yeter dedim yeterlimi sizce de??
aaa ben izin olduğunu bilmiyordum abimin kınasını evimizin önünde yapmıştık izin almadan da havai fişek patlatmıştık..bende kınamı evin altında yapıcam çok müsait bi yerimiz var bende atmayı düşünüyorum..ee antalyadaki düğünüm zaten açık hava ordada hem balonlar hem havai fişek güzel olur diyorum bakalım düşününce heyecanlanıyorum ben yavv kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo 3 ay böyle atarsa yandım ben=)Bu konuyu bende düşünüyorum, çok istiyorum aslında ama onca kişiye dağıtmak üzere biraz masraflı olır sanki neyse daha zaman var,
Ben 10 tane farklı renklerde aldım canım, bi arkadaşım kız arkadaşının doğum gününde uçurmuştu bunlardan herkezin dikkati balonlardaydı, çok güzeller ya gökyüzün de ateş böcüğü gibi
Havai fişekte istiyoruz bakalım izin olayı var sanırım onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?