2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

herkese günaydıınnn..damatlığı bizde sezon sonunda mı alsak diye düşünüyoruz ama karar veremedik ya..indirim olur lutlaka ama işte beğendiğimiz modeller kalırmı bilemedim..en iyisi gezerken bakarak gezmek gözümüze takılan bişey olursa da almak=)

Günaydın güzeller. 2 gün girmedim maşallah topik ne kadar dolmuş. geçmişi okumam çok uzun sürdü :) lemlem,neşe maşallah pek güzelsiniz kızlar

valla ben daha gelinlik işini halletmedim ki damatlığı düşüneyim cok erken almayı düşünmüyorum.strese bağlı kilo alıp verirse daralttır yok git açtır olmasın.1 günde halledilecek bir şey.fiyatlar nasıldır acabaaa???:44: ben son 1 haftada alıcam.düzeltmeler 1 günde yapılıyo cünkü(paça-kol vs.)gerek kalmazsa alıp cıkarız zaten

ya kızlar bi şey sorucam gelinlik işini ne yaptınız siz??hangi aşamadasınız?ben daha bakmadım bile de....bi tane gördüm tesadüf hoşuma gitti ama hiçbir mağazayı gezmedim henüz.herkes acel et diyor.ağustosta baksam yetişir diye düşünmüştüm.arkadsım gelinlik mağazasının şefi.izmir de bilinen bir yerle ortak iş yapıyor.bana sen git beğen ben sana 8.000TL lik gelinliği 1.500TL ye cıkarırım dediii....cünkü orasının modellerini ben yapıyorum.sen bana bir tek kumaş parası ver gerisi önemli değil düğün hediyem olsun dedi

Günydın Kızlar, 2 gündür pek giremedim girdiysem de şöyle okuyup çıkmak zorunda kaldım, muhabbet yine koyuymuş,
Angelneşe çok hoşsun gerçekten
Lemlem seni göremedim

kızlar dilek balonları varmış ya çok hoşuma gitti ankarada nereden alabilirim bilen duyan gören varsa yardımcı olabilirmi=)

kızlar dilek balonları varmış ya çok hoşuma gitti ankarada nereden alabilirim bilen duyan gören varsa yardımcı olabilirmi=)

Ben internetten aldım aldım, pakette gönderim yeri Ankara yazıyordu ama açık adres yoktu malesef, oyuncakçılarda bulunuyor bildiğim kadarıyla

kızlar benim nikahım düğün mekanında olucak oyüzden nikah şekeri yaptırsam mı diye düşünüyorum ama fiyatlar nedir acaba masrafa girmeye gerek var mı???

kızlar benim nikahım düğün mekanında olucak oyüzden nikah şekeri yaptırsam mı diye düşünüyorum ama fiyatlar nedir acaba masrafa girmeye gerek var mı???

benimde öle olucak canım... Aslında bende istiyorum nikah şekeri yaptırmak. Düğünden hatıra olarak bişi kalmasını istiyorum ama masrafa girmek te istemiyom :)

kızlar teşekkür ederim nişanlımla konuştum bende çok beğendim o balonları dedi gg dan alacak inş..antalyadaki düğünümüzde kullanıcaz..kaç tane alayım dedi bende 5 yeter dedim yeterlimi sizce de??

benimde öle olucak canım... Aslında bende istiyorum nikah şekeri yaptırmak. Düğünden hatıra olarak bişi kalmasını istiyorum ama masrafa girmek te istemiyom :)
benim nikahım 7 mayısta oldu 1 ay önce ben nikah şekeri yaptırdım 50 adedini 75tlye yaptırmıştım.. ama bence nikah düğün mekanında olunca nikah şekeri olmasa da olur hem ne zaman dağıtılacak o kadar insana nasıl dağıtılacak falan..ama belki sadece yakın arkadaşlara kuzenlere falan yaptırılıp özel olarak verilebilir..bi arkadaşım hatıra olsun diye davetiyesini yakın arkadaşlarına kutuların içinde vermişti daha sonrada kullanılabilecek kutular ama çok fazla yakın arkadaşınız varsa buda maliyetli olabilir=)

Benim de nikah düğün bir arada olucak.Kır düğünü yapıcam ağbimin kızı ve oğlu var küçük daha onlar.smokin ve gelinlik giydiricem.Bir de genç kızlardan birini onların başında görevlendiricem.Nikahtan sonra nikah şekeri dağıttırmayı düşünüyorum.Herkesetek tek değil de her aileye en fazla 2 tane versinler.ya da nazar boncuklu veya kristl taşlı anahtarlık dağıtmayı da düşünüyorm.Ama şık bir nikah şekeri daha uygun olur gibi geldi

Bu konuyu bende düşünüyorum, çok istiyorum aslında ama onca kişiye dağıtmak üzere biraz masraflı olır sanki neyse daha zaman var,

kızlar teşekkür ederim nişanlımla konuştum bende çok beğendim o balonları dedi gg dan alacak inş..antalyadaki düğünümüzde kullanıcaz..kaç tane alayım dedi bende 5 yeter dedim yeterlimi sizce de??

Ben 10 tane farklı renklerde aldım canım, bi arkadaşım kız arkadaşının doğum gününde uçurmuştu bunlardan herkezin dikkati balonlardaydı, çok güzeller ya gökyüzün de ateş böcüğü gibi
Havai fişekte istiyoruz bakalım izin olayı var sanırım onda

aaa ben izin olduğunu bilmiyordum abimin kınasını evimizin önünde yapmıştık izin almadan da havai fişek patlatmıştık..bende kınamı evin altında yapıcam çok müsait bi yerimiz var bende atmayı düşünüyorum..ee antalyadaki düğünüm zaten açık hava ordada hem balonlar hem havai fişek güzel olur diyorum bakalım düşününce heyecanlanıyorum ben yavv kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo 3 ay böyle atarsa yandım ben=)

kızlar ben led ışıklı balon yaptırıcam.200 tanesini 400TL ye anlastık.havai fişek pasta keslirken atılsın dedik.ama düğün tihim 9 eylül,İzmir'in kurtuluşuyla aynı günde denk geliyor.Ablam 5 eylülde evlenmişti ve 30 ağustosla 9 eylül arası olduğu için izin vermemişlerdi onlara.belki bize de vermezler.:44lsun en azından ledli balon var

Balonu bende düşünmeye başladım şimdi ama gelin almaya geldklerinde uçan balonları bırakınca güzel bi görüntü ortaya çıkar gibi düşünüyorum
çünkü benim düğünüm kapalı mekanda olucağı için dilek balonunu düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…