hmmm albümdeki fotolarınada baktım canım bu resimdeki daha sarı uçları. bence bu renk sana yakışmış gerçi düğünde saçını nasıl yaptıracağında önemli düz topuzsa karamel daha iyi gösterebilir ama dağınık felan yaptıracaksan bu çok hoş..
lemlem gözlerin lens mi son resimde?
aynen ya gün şaşmazdı ve gecikti.benim de düğüne denk gelecek dalga geçerken sanırım gerçek oluyorkarnım ağrıyor 3 gündür gelen giden yok ondan mı ki sivilceler ?antibiyotik kullanmıştım sanırım o geciktirdi.
canım bu da strestten oluyor ya
adaçyı ve melisa iç, biraz rahatlatır
bi de ben gecikince bi yemek kaşığı pekmez atıyorum ağzıma, o gün içerisinde muhakkak oluyorum
her söylediğim kızcağıza dokunuyoımuş baksana
ben bu saç tonunu herkese yakıştırmam ama daha önce senin resimlerinde görmüştüm, sana çok yakışıyo
ama gelinlikle çok uygun olmayabilir
koyu tonlar daha çok yakışıyo gelinlere. Bu benim fikrim tabi
canım bu da strestten oluyor ya
adaçyı ve melisa iç, biraz rahatlatır
bi de ben gecikince bi yemek kaşığı pekmez atıyorum ağzıma, o gün içerisinde muhakkak oluyorum
her söylediğim kızcağıza dokunuyoımuş baksana
ben bu saç tonunu herkese yakıştırmam ama daha önce senin resimlerinde görmüştüm, sana çok yakışıyo
ama gelinlikle çok uygun olmayabilir
koyu tonlar daha çok yakışıyo gelinlere. Bu benim fikrim tabi
bu saçımda uçlarda balyaj var canım dalgalı salık yaptırcam.saçıma da çiçekli taç takıcam papatyalı.saçlarım gür ii olur gibi geliyor topuz olmuyor olmuyorrr ya alnıma baksana yüzümün yarısı kadar
tam düşündüğüm gibi canım. bence güzel olur ayrıca alnında hiçde öyle değil abak canım bu model güzel olabilir ben çok beğenmiştim fikir olur en azından
kızın saç rengi de benimkine benziyomuş,artık kuaför ortaya ne çıkarırsa ben güvenemiyorum burdakilere canım
siyah saçlı fotomu ekledim özele.çoook harika iyyyyyyyyy:))
kızın saç rengi de benimkine benziyomuş,artık kuaför ortaya ne çıkarırsa ben güvenemiyorum burdakilere canım
siyah saçlı fotomu ekledim özele.çoook harika iyyyyyyyyy:))
lemleeeeeeeeeemmmmm koyu saçlı halin dehşet yaniiiiiiiiiiii çok beğendim.bakır rengi de hoş ama koyu daha farklı sanki
küçüklüğümden beri bu renkle yaşıyorum küçükken açık kumraldı uçları sarıydı büyüdükçe koyu kumral oldu.bu kez de ben küçüklüğümdeki gibi saça boyuyorum:=)hiç bi şekilde değişime açık değilim zatenbaktım koyu renkte çok güzel olmuş, ama açık renk daha çok yakışıyor, gözlerinin rengindeki renkler çok doğal ve güzel durmuş bence, ne çok koyu nede sarı.. açık kumral olan.
gaza getirip tekrar siyaha döndürmeyin beni kızlar
hadi kızlar yatalım artık yaaaa, ben sabahın 7.30 unda yollara düşüyorum, biraz daha oturursam kalkamayacam... iyi geceler hepinizeee ben kaçar :80::80:
aaa ben yeni gördüm siyah saçlı halini lemleemm valla süperrr gözlerinin rengi ortaya çıkmışş. benceee siyah kullanmalısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?