2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlı olsun canım bana kötü denk geldi savsakladılar diye sanada öle olacak değil tabi ki.içine sinsin canımsen fotoğraflarını seçerken iyie neleri değiştirmelerini istediğini söle yinede titizlensinler

teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz gönlümüze göre buluruz, aminnnnnnn

Son düzenleme:
merve terimin gelinligi gercekten cok hoş.Umarım ıstedıgın gıbı yaparlar ben dıktırmeye cesaret edebılırmıım bılmıyorum hazır almak ıstıyorum ne kadar fatıhte canım fıyat aralıgı

canım genelde kiralık fiyatlarını sordum, şöyle diyim tam giriş katta ve ana cadde üzerinde olan gelinlikçilerde 2500 den aşağı fiyat duymadım, ama üst katlardaki gelinlikçiler daha uygun 1500 den başlıyor diyebilirim, tabi bu fiyatlar bana direkt olarak söylenen fiyatlar, oturup pazarlık yapılmamış haliyle yani. ayrıca marka olan modaevleri daha pahalı tabi nüans gibi mesela, onları zaten ayrı tutuyorum.

canım peki orda gelinlikçiler çarsısı vardı oraya baktın mı? ben nısanlık bakmak ıcın gıtmıstım ve nişanlıklarda gelinliklerde hepsı bırbırınden güzeldi hayran kalmıstım.

canım peki orda gelinlikçiler çarsısı vardı oraya baktın mı? ben nısanlık bakmak ıcın gıtmıstım ve nişanlıklarda gelinliklerde hepsı bırbırınden güzeldi hayran kalmıstım.

sadece ana cadde üzerindekilere baktım ben, fevzipaşa cd. varya oraya baktım, gelinlikçiler çarşısı ayrı bi yer mi oluyo yoksa aynı caddeden mi bahsediyoruz :26:

zyv cim daha önce de gelinlikli resimler eklemiştin o zaman daha mı kiloluydun acaba?Bu modelde fiziğin daha güzel cıkmış.Zayıfladın sanırım.
1000 lira nasıl dış çekim için pahalı mı?Bi de bnm beğendiğim albüm kristal albümdü.O da biraz daha pahalıydı

canım 1000tl uygun biz pazarlıkla vs 1500tlye düşürdük panoramikmi neymiş bizim albümde su dök sil dedi okadar dayanıklıymış yani:) ahh ahh bide kadir adıgüzel vardı çok araştırdımda 3500 tl istedi faceden bakabilirsiniz onada muhteşem çekiyo adam.

sadece ana cadde üzerindekilere baktım ben, fevzipaşa cd. varya oraya baktım, gelinlikçiler çarşısı ayrı bi yer mi oluyo yoksa aynı caddeden mi bahsediyoruz :26:

canım cadde aynıdır ama cadde uzerınde bır pasaj var 60 tane gelınlık magazası var ıcınde ve ınanılmaz guzel gelınlıkler var oraya gıtmıssındır umarım cunku ordakı en guzel gelınlıkler benım gordugum kadarıyla ordaydı.

yok canım zayıflamadım, aynı kilomdayım, sadece o gelinliklerde arkası iğneyle tutturulmuştu pot duruyordu ondan olabilir,
dış çekim için gün boyu olmayacaksa burda fotoğrafçılara sormuştum 400 ile 1000 lira arasında değişiyordu canım, kalite kalite değişiyodu , seninki de büyük ihtimal iyi yerlerden biridir. ama şu kristal albümü araştırmıştım ben, kristal albümün farkı, panoramik albüm sayfaları var ya , hıh işte o resim baskılı sayfaların üzerine koruma amaçlı bir kat daha bişi yapıştırılıyomuş ya da işte ekleniyomuş, anlatabilmişimdir umarım, ama öyle olunca görüntü netliği azcıık bozuluyomuş, benim fotoğrafçım anlattı bana da, aradaki fark bu dedi, yani o bildiğimiz panoramik albümü önerdi, bizimki öyle olacak,

anam bu eylül gelinleri amma becerikli ben hiç öremem paspas falan
şemsiyeyi çok sırdana bi şemsiye alıcam
öyle böyle süslicem işte ben de tam bilmiyım karar vermedim
eldivene gelince, gecen ay ipekyol mağazasında bilrektyen dantelli eldivenler görmüştüm haberin olsun...

hayırlısı olsun hakkında
sıkıntılarını biizimle payaşırsan sana iyi geleceğini düşünüyorum
kendini fazla üzme böyle şeyler hep yaşanıyor öalesef
tabi problemleri önemse ama çözümcü olmaya çalış
şuan probem sandığmz şeyler ileride komik gelecek eminim

zvy gelinlik çok yakışmış ama modelini ben de pek begenmedim
nişanmlın da anlayış göstermiş ne güzel,
kaporaya da üzülme olan paraya olsun

kızlar herkese merhabaaaa, ben geldim.. nasılsıııınız?
ne çok şey yazmışsınız öyle sayfalar 500ü bulmuş geçmişi okuyup geliyorum..

zvy gelinlik çok yakışmış ama modelini ben de pek begenmedim
nişanmlın da anlayış göstermiş ne güzel,
kaporaya da üzülme olan paraya olsun

hepimiz aynı görüşteyiz topik olarak ne güzell gelinlik yakışmış ama model değişmeli
aynen öyle yapıcam canlarım etek kısmını dantel ve tül kullanarak yaptırıcam veya öyle bir hazır gelinlik bulmaya çalışıcam bakalım

hayır canımm dediğin yere gitmedimki bennn görmedim bileeeee

zvycııım öncellikle senin gelinlikten başlayalım, hemen fikrimi söylüyorum ben beğenmedimm fikrini değiştirmiş olmana da çok sevindim.. ayrıca neden gelinlik için hemen kapora verdin kii, keşke vermeseydin yada aynı gelinlikçide başka modeller yok mu onlarada bak o kaporayı başka bir gelinliğe aktarsan olmuyor mu? fiziğin güzel sana çok daha güzel gelinlikler layık. boşver sen bunu hiçde aklın takılmasın.

güzeller bugün annem bana hasır kirli sepeti ve araba havlularını almış
15 tane yeter mi sizce?

hayırlı olsun tatlım.. ya bu arabalar için olan havlular normal bildiğimiz el havlularından mı oluyor? sorması ayıp tanesini kaça almış annen?

Kızlar selam nişanlığımın resmini ekliyorum resimdeki benim çekimde alttan çekim:) Bu mavi ama benimki kırmızısı olacak.Yorumlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 204777

nişanlılığın çok yakışmış modelide çok şıkmış canım, birde bunun kırmızısı olursa yakar ortalığı :89:

Bizim düğün mekanının bir kısmı açık bahçeli ve Dilek fenerlerinden farklı renklerde 10 tane aldık bilemm

dilek feneri miiiiiii benim hiç aklıma gelmemişti buuu, bizim düğün mekanımızın da yarısı açık. bunları uçurabilecek çok güzel bir yer vaaaar ayy teşekkür ederim bu fikri verdiğiniz için kızlar..

Çukulatacım seni tekrar aramızda gördüğüm için çok sevindim. nişanlınla sorunlarınız inşallah çözülebilecek cinsten birşeydir. hatırlarsanız bir ara bende ayrılmıştım ama şimdi çok iyi aramız çok şükür.. ama iişte erkek milleti bazen böyle oluyor, o ayrılık iyi geldi, aklı başına geldi keşke o kadar sorun yaşamadan önce gelebilseydi ama maalesef dananın kuyruğu kopana kadar bekliyorlar onunla ilgili bişey ve sorunu düzeltmek için baktın ki hiç kılını kıpırdatmıyor, sende aklını başına bi getir bakalım napacak uzun bir süre sensiz kalınca.. :97:

aa kızlar geçen hafta damatlık işinide hallettik biz nişanlım yurtdışına gitmeden aldık herşeyini forum bornovada igs den aldım herşeyini çok şık bi takım dar kesim yaka ve düğmeler saten kaplandı düğünden sonra çıkartıcaz.müdürünü de tanıdıgım ıcın fıyatıda gayet uyguna geldı.ayakkabı ve kemerıde alsancakta nevzat onaydan aldık baya pahalıydı ama cok rahat bı ayakkabı rahat rahat giyer artık:)

kızlar benim gelinliğimin fotoğrafı yok maalesef, size göstrermeyi çok isterdim. ama şöyle bişey var, ikinci kez giydiğimde nişanlım çaktırmadan videoya çekmiş, ama ancak yarım görünüyor ve yampirik yumpirik kısacık bir video olmuş, birde uzaktan çekilmiş.. o videoyu bilg'a atıp durdurarak bir poz yakalayabilirmiyim bilmiyorum ama yapabilrsem koyacam resmini.

Cukulatacım inşallah halledersiniz nişanlınla sorunlarınızı..

İnşallah canım..

Amin canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…