• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar selam nişanlığımın resmini ekliyorum resimdeki benim çekimde alttan çekim:) Bu mavi ama benimki kırmızısı olacak.Yorumlarınızı bekliyorum.

zyv albümüne yoruma gidiyorum şimdi.Canını sıkma fatihteki modaevleri illaki istediğin modeli hallederler canım:21:

Eki Görüntüle 204777

maşallah gerçektende mavi su perisi gibi olmuşsun.çok güzelmiş hayırlı olsun darısı gelinliğin başına inşallah;)

maşallah gerçektende mavi su perisi gibi olmuşsun.çok güzelmiş hayırlı olsun darısı gelinliğin başına inşallah;)

Teşekkür ederim canım :71: Kırmızısı olacak gerçi,küçüklüğümden beri öyle hayal ederdim.Temmuzda alacağım gelinliğimi de nişan aradan çıksın da :21:

size nişanlımın düğün için bi fikrinden bahsedeyim,ben hala kararsızım organizasyonu konusunda..
dilek balonlarını hiç duydunuzmu? içinde mum var,mumu yakıyosun,dilek tutuyosun,kendiliğinden havalanıyo ve havada muhteşem bi görüntü oluşuyo,ne dersiniz yapılabilirmi,belkide siz yaparsınız..
google a dilek balonları yazarsınız,görüceksiniz...

Bizim düğün mekanının bir kısmı açık bahçeli ve Dilek fenerlerinden farklı renklerde 10 tane aldık bilemm:52:

Ballifinduk ben de izmirdenim kuaför ve fotocuyu ayarladığını okudum nereleri tuttun?Ben kuaför şebnemle foto cihanla anlaştım

Kızlar selam nişanlığımın resmini ekliyorum resimdeki benim çekimde alttan çekim:) Bu mavi ama benimki kırmızısı olacak.Yorumlarınızı bekliyorum.

zyv albümüne yoruma gidiyorum şimdi.Canını sıkma fatihteki modaevleri illaki istediğin modeli hallederler canım:21:

Eki Görüntüle 204777

çok şık ve zarif bir model canım, ben çok beğendim, ayrıca kırmızıyı ben de çok severim :69:

Kızlar nişanlımla konuştum, durumu anlattım, kaporayı boşver önemli olan içine sinmesi dedi, o kaporayla batmayız ne olacakki dedi, yine beni çok mutlu etti :70:

Kızlar nişanlımla konuştum, durumu anlattım, kaporayı boşver önemli olan içine sinmesi dedi, o kaporayla batmayız ne olacakki dedi, yine beni çok mutlu etti :70:

Nişanlın gerçekten çok anlayışlı canım ne güzel söylemiş.:nazar: İçin artık daha bir rahat etmiştir.Tüllü tarzda bir gelinlik almasaydın içinde kalacaktı hep acaba diyecektin.

Nişanlın gerçekten çok anlayışlı canım ne güzel söylemiş.:nazar: İçin artık daha bir rahat etmiştir.Tüllü tarzda bir gelinlik almasaydın içinde kalacaktı hep acaba diyecektin.

evet canım, farklı bi tepki verseydi zaten hem çok üzülürdüm hem de o gelinliği mecburen almak zorunda kalırdım, tamamen vazgeçtim artık o gelinlikten, kendi tarzımı yansıtan tüllü- dantelli bir gelinlik diktireceğim inşallah ,
ve desteğin için teşekkür ederim canım , insanın bazen gerçekten derdini anlatıp teselliye ihtiyacı oluyo :71: moral verdiniz banaa :71:

Kızlar fotoğrafcıyla ne kadara anlaştınız ve sartlar neler?Acaba ben kazıklandım mı die düşünüyorum :43:

Kızlar fotoğrafcıyla ne kadara anlaştınız ve sartlar neler?Acaba ben kazıklandım mı die düşünüyorum :43:

canım ben gün boyu çekim + büyük boy panoramik albüm + iki adet küçük boy albüm + bir adet büyük boy poster resim ve o gün boyunca çekilen bütün fotoların olduğu cd 750 tl ye anlaştık , daha öncede yazmıştım ben , isteyen olursa özelden fotoğrafçımızın bilgilerini gönderirim

canım ben foto cihanda geçen yıl eylülde nişan fotoğraflarımı çektirdim oranın stüdyosuna bayılmıştım hem üstte hemde altkatta çekimler yaptık sonuç hüsran :( ışık dayıyolar sağdan soldan yüzün kırış kırış oluyo bide foto shopla silmiyolar biz resminize müdahele etmiyoruz doğallıktan yanayız dediler:S vitrindeki gelin damat fotolarına bak gelinlerin göz altı torba gibi zaten bence bidaa düşün foto cihanı derim. ben saçlarım için sonerle anlaştım 350 tl o beni arkadaşına yönlendirdi sdr photograpy mutlugunlerimiz fotoğrafçılığa göz at istersen faceden ben onla anlaştım.

canım kapora verdm bileeee:5: inceledim resmleri hiç öle durmuyordu ama blemiyorum.Çiğli ile anlastık biz.sen hangi stüdyosuna gttin

canım kapora verdm bileeee:5: inceledim resmleri hiç öle durmuyordu ama blemiyorum.Çiğli ile anlastık biz.sen hangi stüdyosuna gttin

hemen de almışlar kaporayı ya :41: benim fotoğrafçım çok anlayışlı o konularda, kapora falan istemedi sağolsun, bir kısmını düğün günü verirsiniz, kalanını da albümünüzü teslimatta verirsiniz dedi

çukulata hoşgeldin tekrar
nerelerdesin canım ya ne alemdesin?

Hoşbuldum canım..
Bu aralar pek uğramak istemedim. Biraz sorunlu geçiyo bu ara nişanlılığımız..
Kötü kötü rüyalarda görüyorum sürekli nişanlımla ilgili..
Birazda ağırdan aldım bu ara hazırlıklarımızı..
Hala bazı şeyler düzelmiş deyil. Nişanlımla ciddi bi şekilde konuşucam ama zamanını bekliyorum..
Ondan sonra belli olucak bazı şeyler. Ya tamam ya devam işte:68:..

Hoşbuldum canım..
Bu aralar pek uğramak istemedim. Biraz sorunlu geçiyo bu ara nişanlılığımız..
Kötü kötü rüyalarda görüyorum sürekli nişanlımla ilgili..
Birazda ağırdan aldım bu ara hazırlıklarımızı..
Hala bazı şeyler düzelmiş deyil. Nişanlımla ciddi bi şekilde konuşucam ama zamanını bekliyorum..
Ondan sonra belli olucak bazı şeyler. Ya tamam ya devam işte:68:..

cukulatacım hoşgeldin canım, bir süredir göremedik seni merak ettik,
inşallah sorunlarınızı halledersiniz canım , her çift mutlaka böyle dönemler geçiriyor , önemli olan çözülebilecek sorunlar olması, ya tamam ya devam deme canım ya düzelir inşallah :26:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sen yine de uğra buralara, hem kafa dağıtmış olursun, özletme kendini.

cukulatacım hoşgeldin canım, bir süredir göremedik seni merak ettik,
inşallah sorunlarınızı halledersiniz canım , her çift mutlaka böyle dönemler geçiriyor , önemli olan çözülebilecek sorunlar olması, ya tamam ya devam deme canım ya düzelir inşallah :26:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sen yine de uğra buralara, hem kafa dağıtmış olursun, özletme kendini.

Hoşbuldum canımm..
Valla bizimki düzelebilicek bişeymi bilmiyorum..
Nişanlımın kendi elinde olan bişey.
Çok belirsizlik içindeyim bu ara.. Moralim hiç iyi deyil..
Bide sizin moralinizi bozmak istemedim..
Hayırlısı diyip bekliyorum bakalım..

Son düzenleme:
Hoşbuldum canımm..
Valla bizimki düzelebilicek bişeymi bilmiyorum..
Nişanlımın kendi elinde olan bişey.
Çok belirsizlik içindeyim bu ara.. Moralim hiç iyi deyil..
Bide sizin moralinizi bozmak istemedim..
Hayırlısı diyip bekliyorum bakalım..

Biz burda birbirimize her konuda destek oluyoruz, fikirlerimizi paylaşıyoruz, o yüzden bizim moralimizi bozarmışsın gibi düşünme, dertler paylaşıldıkça azalır, kendi içine kapanırsan daha mutsuz olursun
Canım sorunun ne olduğunu anlayamadım ama nişanlının elindeyse çözüm daha kolay değil mi? Konuşarak halledemezmisiniz?

Back