2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım ızın belgesı ıcın bızzat gıtmen lazım dıye bılıyorum, hayret yanı evlılık bu ne dıye yokusa surup ızın vermıyorlar kı...
Elınızı cabuk tutun canım bız ekım ıstedıgımız halde anca bulduk

23 ekım yazmısmıydım kızlar

Sen de ıcını ferah tut ıllakı Allah gonlune gore verır ama nısanlının ızın ısını hızlandırması lazım canım

Bizimde ikametimiz farklı benim olduğum yerde hallettik biz.Nüfus cüzdan fotokopisi,nüfus dairesinden bi kayıt aldık,sağlık ocağındanda 20 dkda raporumuzu aldık bitti çok şükür. küçük yerleri bu yüzden sewiyorum.2 saatte hallettik biz nikah işlemlerimizi

bizm gün alacağımız belediye 1 haziranda açtı nikah defterini
yani bu daha 3. gün ama millet öyle bi akın etmiş ki şimdiden randevü defteri dolup taşmış,
abimin orda çalışan bir arkadaşı var "başka bir ay olsaydı ben not alırdım ama eylül çok kalabalık" dedi
nişanlım çalıştığı şirkette tek şuan. Yani o gitse işleri ypacvak biri yok. Bu yüzden izin alamıyıo yarım gün bile

izin belgesi istemediler mi tatlım

Boyle durumlarda gercek yuzlerı bellı oluyor ısverenlerın...
Bıraksana kardesım gun alacak adam...
Hey Allah ım sınırlıydım daha da sınırlendım...
Bastırsın canım nısanlın olur mu oyle sacmalık, madem tek aynı zamanda vazgecılmez demek bu...
Kullansın bu durumu...
Ay patron gırtlaklayasım var hepten arttı o ıstegım

ay ne bileyim ya her belediye kafasına göre yapıyo heralde
ne saçma şeyler, aşkitomla aramızda belediye engeli bile var artık

ya bişey sorcam da ben adanada yaşıyorum hani nikah tarihi falan alıyorsunuz da normal nikah taarihi mi bu kadar yogun yoksa salona çağırıyorsunuzda o yüzden mi anlamadım ben yoksa bende elimi çabuk tutayım help me

ya öyle ufak bi şirket olsa eminim daha kolay olurdu izin meselesi
ama kendileri holding olunca herşey formaliteden oluyo
aydasu topu topu 2 ay daha çalışacaksın tatliş gider ayak gırtlaklama adamı

belediyenin nikah salonunda 15 dk içerisinde "evet" demek için uğraşıyoz tatlım
eylülde "evet" demek isteyen bir ordu var bu yıl...
işimiz zor elini çabuk tut

walla kızlar siz anlattıkça antalyanın gözünü seveyim diyorum... biz sağlık raporuna hiç para vermedik, nikah defter ücreti 55 tl aldılar, 120 tl de nikah memurunun salona gelmesi için verecez, onu imza atmaya gittiğimizde alacaklarmış.. yanii toplamda 175 tl masraf yapmış olduk.. fotolarımızıda 10'ar tlye çektirmiştik..

darısı gün alamayanların başına...

Son düzenleme:

hemen nişanlımı arayayım bariiii

kızlar eftelya artık hiç uğramıyor buraya, neden acabaaaa :44::44::44:

eftelya görüyorsan bişeyler yaz yaaa, nerelerdesin, KK ye giriyorsun ama artık buraya hiç gelmiyorsun...

anam bizden 400 lira isteyecekler
ayy küçük bi yerde yapıverseydik nikahı bari ayol

Canım ya inan burdan özellikle senin nikah işlemlerini merakla takip ediyorum:26: Ben kısaca nikah işlemlerimizi nasıl yaptık anlatayım.
Nişanlım Fatih ikametli ben bahçelievler. Ben bizim burdan nüfus idaresinden kayıt örneği, sağlık ocağından yarım günde kan tahlillerimi(aile hekimimiz orda onayladı), 5 adet resim, kimlik fotokopisi çıkarttım. Nişanlımda sadece kan tahlili, resim ve kimlik fotokopisi götürdü. Orda evraklarımızı verdik sadece 135 TL verdik günümüzü aldık o kadar. Bunların hepsi yarım günde halolur. Nişanlın bi sabah yarım gün izin bile alabilse bitirirsiniz. En kısa zamanda alırsınız inşallah.
Hatta bizden imza falan istemediler belki sen tek başına bile gün alabilirsin. Nişanlın evrakları hazırlasında gerisi gelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…