canım ben tüm gün çekimi için 750 tl ye anlaştım, çekilen tüm fotolar+büyük boy panoramik albüm+iki adet küçük boy albüm+büyük boy poster verecek.fiyat emsallerine göre çok uygun, ama ben anlaşalı epey oluyor , şuan fiyat farkı uygular mı bilmiyorum, istersen telefonunu gönderirim özelden
oo süpere anlaşmışsın çok iyi. Ama kışın söyledikleri fiyatla şimdiki fiyatlar uymuyo tabikide. Gönder tabi bulunsun bakalım bide onunla görüşeyim
bu saatte işim yok sayfayı doldurayım bari:))
şimdi kızlar büstiyerle ilgili 5500.sorumu soruyorum:44:
Eki Görüntüle 203425
hani bu büstiyerin arkası ipli korse şeklinde ya,ben gelinliği aynen bu şekilde arkası ipli almayı düşünüyordum.ikisi bu şekilde olur mu ya?olmaz gibi geldi.
ya lemlemcim beyaz eşyalar aşağı yukarı ne kadar tuttu??ben de bosch ya da sıemens düşünüyorum.aynı firmanın ürünleri çünkü.elektrik süpürges falan...off offff çıkamıyorum işin içinden:18:
Eki Görüntüle 203425
hani bu büstiyerin arkası ipli korse şeklinde ya,ben gelinliği aynen bu şekilde arkası ipli almayı düşünüyordum.ikisi bu şekilde olur mu ya?olmaz gibi geldi.
benim gelinliğimin arkasıda aynen bunu gibi ipli ve açık canım altına bide büstiyer olmaz.. ben bi sütyen alıp onu heba edicem gelinliğim dikilirken onuda içine monte edecekler arkasını kesip en mantıklısı o canım
önce gelinliğe bakarım zaten.gelinliğin arkası ipli olmak zorunda,fermuarlılar bana olmuyor bel ince omuz geniş oturmuyor.fermuarı ayarlarız derler de nası ayarlarlar bilmem artık.bence senin de ipli olsun hem ipli çok fit duruyor.ama işte büstiyerde kaldı aklım sen gibi.ben de öyle yapayım bari sonrası için alayım büstiyeri de.saol lemlemcan:)bende aynı şeyleri düşünüyordum bir ara, ama gelinliğim kendinden korseli, içinde dimdik durdum ve çok güzel sardı, bu yüzdende içine büstiyer giymekten vazgeçtim (alacam ama gelinliği çıkardıktan sonra giyecem, duştan sonra temiz temiz :78: ) bu yüzdende içine sadece sütyen giyecem.. gelinliğimin arkası henüz dikili değil, nasıl istiyorsan o şekilde yaparız dediler, ister ipli, ister fermuarlı, ister sık aralıklarla düğme gibi bişiler.. ona daha karar vermedim ama geliba ipli yaptırabilirim..
sende önce gelinliğini beğende belki seninkide kendinden korseli olur o zaman zaten bide içine büstiyer giyemezsin..
Eki Görüntüle 203425
canım bizim aldıklarımız toplamda 5500TL tuttu.. ama bu fiyattan indirim yaptırmıştık, nişanlımın bi arkadaşı vasıtasıyla taa ankaradan aldık hepsini, ücretsiz nakliye yapacaklar.. aldığımız zamanki katalogunu saklamıştım, modelleri ve fiyatlarıyla yazayım. Biz bunların hepsini tam hatırlamıyorum ama sanırım 4500 TL ye peşin aldık. Bunları seçerken de baya araştırarak aldım hepsini. Hiçbiri inox değil, inoxları sevmiyorum ben.
ÇAMAŞIR MAK. - WAE 16262 TR VARİO PERFECT 6 KG = 879 TL
BUZDOLABI - KDN 53A01 NE 552 LT. = 2010 TL
BULAŞIK MAK. - SGS 45E12 TR = 977 TL
FIRINLI OCAK - HGV 745320 T =1000 TL
ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE - BGS 62232 TOZ TORBASIZ = 673 TL
lemlemcim hayalimdeki elek.süpürgesini almışsınben hala karar veremedim nasıl hiç denedin mi artık parama kıyıp alıcam dayanamıcam
yok canım denemedim, mağazada duruyor evi tutunca getirecekler, ama özelliklerini falan anlattı adam, çok hoşuma gitti.. toz torbası yok, suluda değil.. emiş gücü falanda çok iyi.. birkere alınacak eşyalar bunlar, rahat edecek olanda sensin. iyi düşün canım.. :)) ödenir biter bence.
sulu olanlardan bizim evde var, walla onu kullanmaya üşeniyoruz yine eskiyi kullanıyoruz, kaç yıl oldu alışamadık hala..
kızlar yaa benimde içime sinen bi elektrikli süpürgem yokihlasın şu temizlik robotlarından almıştı annem hem kendine hem bana.. şimdi evde arada bi kullanıyoruz amaaa tam bi baş belası çok iyi süpürüyo halının dibindekileri felanda çekiyo temizliği açısından süperde sonra temizliği sıkıntı filtre gibi bi şeyi var onu temizle suyunu boşalt çünkü pis su durunca koku yapıyo... bi de ağırr ki sormayın.. nişanlım geçen sinbonun süpürgesini almış toz torbalı minik bişey. günlük onu kullanırsın dedi.. şimdide diyorum ki bi ortasını bulamadım keşke bende orta yollu bişe alıp sürekli onu kullanabilseydim.. acaba alsammmıı
kızlar yaa benimde içime sinen bi elektrikli süpürgem yokihlasın şu temizlik robotlarından almıştı annem hem kendine hem bana.. şimdi evde arada bi kullanıyoruz amaaa tam bi baş belası çok iyi süpürüyo halının dibindekileri felanda çekiyo temizliği açısından süperde sonra temizliği sıkıntı filtre gibi bi şeyi var onu temizle suyunu boşalt çünkü pis su durunca koku yapıyo... bi de ağırr ki sormayın.. nişanlım geçen sinbonun süpürgesini almış toz torbalı minik bişey. günlük onu kullanırsın dedi.. şimdide diyorum ki bi ortasını bulamadım keşke bende orta yollu bişe alıp sürekli onu kullanabilseydim.. acaba alsammmıı
canım sen bilirsin ama biraz nişanlının aldığı süpürgeyi kullan eğer hoşuna gitmesse ozaman alırsın
ben sırf buyüzden bekliyorum sonuçta çalışan insanlarız işimizi çabuklaştırcak şeyler olmalı
bencede canım iki tane varmış işte, tekrar masraf yapmaya gerek yok.. günlük sinbonunkini kullanırsın, belki ilerde gerçekten ihtiyacın olursa alırsın. daha acil ihtiyaçların varsa onları al, sen unut elektrik süpürgesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?