ayneennn...ben de aynı düşüncedeim ama indirim dönemi olcak bekle diyolr.daha3 ay var diyolr şştım kaldm.bosch bulasık mk. bulmuştum ne güzel 700,00TL ye indirmden aldırmadılar yaa...bekle daha iner dediler cok pişmanım
biz ilk düğün salonu işini halletik,sonra nikah günü aldık,sonra balayı otelini ayarladık.halaaaa oturuyoruz.bir hevesle kalkıştık şimdi üşeniyoruz resmen.daha 3 ay var diye
benim evim hazır ama ev beni bitirdim onun dışında eşyalar sadece mobilya kaldı amaaaaaaa bende artık üşeniyorum daaaa daha dün hallettik salon işini ayyyyy gelinliğe ömrüm kalmadı kaldıki annem bir çok şeyimi yapmama rağmennn ........................ biri beni evlendirsin
canım komşu topikten sizi takip ediyorum
burda her topicte farklı heyecan var
herşey gönlünüzce olsun, Rabbim sağlık ve huzuru eksiketmesin evlerinizden...
sağol tatlım çok teşekkür ederim hallederiz inş.
öğleden sonra tahlil yapıyolar mı canım
yarın nişanlım ancak öğleden sonra izin alabilirmiş
canım saat 8,30- 11:00 arası kanlar alınıyor öğleden sonra sadece sonuçlar veriliyor
ben de bosch istiyorum.indirim dönemi olursa alıcam hemen.hediye olarak elektrik süpürgesi verseler ne mutlu olurumm anlatmamgüle güle kullan canım bu arada,iyi günlerde olur inşalahhh......
ayneennn...ben de aynı düşüncedeim ama indirim dönemi olcak bekle diyolr.daha3 ay var diyolr şştım kaldm.bosch bulasık mk. bulmuştum ne güzel 700,00TL ye indirmden aldırmadılar yaa...bekle daha iner dediler cok pişmanım
canım komşu topikten sizi takip ediyorum
burda her topicte farklı heyecan var
herşey gönlünüzce olsun, Rabbim sağlık ve huzuru eksiketmesin evlerinizden...
canım saat 8,30- 11:00 arası kanlar alınıyor öğleden sonra sadece sonuçlar veriliyor
mm bunu öğrendiğimiz iyi oldu
biz yarın öğleden sonra diğer işlemleri hallederiz, p.tesi sabah rapor işini halledip günümüzü alırız inş.
Allahım nolur bi aksilik çıkmasıınn :26:
ahh canım ahhh diyorum ocak indiriminde bende tüm eşyalarımı bosch tan aldım 6.000 tl hemde peşin elek.süpürgesini istedim hediye olarak alamadım :2::2::2:
içimdende 600 tl verip almak gelmiyor ama aklım hep onda
mm bunu öğrendiğimiz iyi oldu
biz yarın öğleden sonra diğer işlemleri hallederiz, p.tesi sabah rapor işini halledip günümüzü alırız inş.
Allahım nolur bi aksilik çıkmasıınn :26:
inş cnm birgünde halledersiniz
evet papatya görünümlü çiçekler var ya ondan istiyorum ben onlar çok güzelllllll ben onlardan istiyorum da duvağı nasıl ayarlarlar onu merak ediyorummmm fikrin var mı
canım benim fotoğrafım çekimim gün boyu olacak , istanbul pendikten bir fotoğrafçıyla anlaştım, istersen özelden bilgi verebilirim, sen o dış mekan için ne kadara anlaşmıştın?
Canım ben gün boyu istemedim 2 saatlik bi çekim istedim. 550 ye filan anlaşmıştım aylar önce ama kesinleştirmemiştim. İnternette yarım saat aradıktan sonra ve bikaç telefon görüşmesinden sonra 700e buldum şimdi. 50-60 foto(albümle birlikte) 1 büyük poster fotoğraf 2 cep albümü. Yarın kesinleştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik öngörüşme yaptık bakalım.
tamam canım, inşallah gönlüne göre olur herşeyhıı bu arada sen kimle anlaştın merak ettim, ben de bayağı bir araştırmıştım karar vermeden önce
işallah canım. resul hastürkle anlaştım ben. sen kiminle anlaşmıştın?
ben de Ali Ağırdıcı ile anlaştım, face e doğa C-p yazarsan yaptığı çekimleri de görebilirsin. kk da da vardı birkaç çekim örneği,
Bu haftasonu haziran topiğinden bi arkadaşım evleniyor, onun çekimlerini de Ali bey yapacak, merakla bekliyorum o çekimleri de
baktım şimdi canım çok güzel çekimleri çok beğendim. Onun fiyatı ne kadardı ? Ay bide onunla mı görüşsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?