2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bence 1.sinde saçına hiç birşey yaptırmamışsın gibi durabilir.. kına da olabilir ama düğün içinse 2.daha güzel, tabii 2.deki modeli biraz daha farklı yaparlarsa daha güzel olur..

yaaa bilmiyorum da ben hep öyle bahar gelini gibi olmak isterdim çok mu kötü olur acabaaaaa

herkese selaamm :79: uff sabahtan beri çook yoruldumm, bi de çok acıktımm

kına kıyafetleri bakılıyor hııı ben de önce abiye sonra bindallı giymeyi düşünüyorum, lemlem o ilk eklediğin mendil etek model çok güzelmiş beğendim

hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsınn??

yiyim bende canım seda sayanı izliyorummm

heyecan dorukta mı yoksa koşturmaktan düşünmekten heyecanlanmaya fırsat kalmadı mı? nasıl bir duygu? ben heralde kınadan düğünden önce biraz bişiler içerim rahatlamak için. az bi votka falan

değişik bi duygu keyfim yerinde ama heycan yok ne biliyim sakinim koşturmadan anlaşılmıyor sanırım

Merhaba kızlar. Kına gecelerini konuşmaya başlamışsınız. Benim 8 eylül burda 10 eylül istanbulda olucakya düğünüm. Burda önce gelinlik giyicem. 1 saat sonra filanda bindallı giyip kınam olucak salonda. E farklı şehirler olunca böle oluyo malesef.

herkesin kandili mübarek olsun kızlar... günler biran önce geçsin bizimde kınamıza 1 gün kalsın kızlar ya çok sıkıldım artık bu bekleme durumundan belediyeyi aradım nikah için yapacak birşey yok nişanlınızın gelmesini beklemek zorundasınız dediler yani benim nikah başvurum 21 ağustosa kadar rafa kalktı 10 gün kala inşallah gün bulabilirim offf offff

yooo bence çok güzel olur canımm.. Prensesin ki gibi yapsan canım,taçın çiçekli olsa nasıl olur?

evet papatya görünümlü çiçekler var ya ondan istiyorum ben onlar çok güzelllllll ben onlardan istiyorum da duvağı nasıl ayarlarlar onu merak ediyorummmm fikrin var mı

hadi ya canım... Sıkma canını,biliyorum insanın elinde olmadan insan cok sinir oluyor böle durumlara.Ne bilim bi aile büyüğü ile gidip konuşsan belediye ile, hani işlemleri yapmasınlar ama, ne bilim not alıp isim falan yazsalar... Yani belki farklı opsiyonlar tanıyabilirler canım...

yaw bu nikah işlemleri bu kadar yogun mu oluyor ki yer falan sıkıntı oluyor

yaw bu nikah işlemleri bu kadar yogun mu oluyor ki yer falan sıkıntı oluyor

Valla canım yogun oluyor galiba biraz. Nerde yaşadığınada bağlı tabi... Biz gittiğimiz de istediğimiz saate alamadık. 10 gibi mi ne gelcek nikah memuru. Düğünde mi nikah kıyılmasını istiyorsun sen canım?

Eki Görüntüle 203297 Bu şekilde diyom canım ben? Taç yerine paptya görünümlü çiçekten taksan?

güzelmiş ama bilmiyorum çok kararsızım birde işin açıkcası nasıl olurum ben esmer tenliyim şöyle yüüzüm gözüm açık olsun istiyorum :))))

ben adanada yaşıyorum ama düğün saati kısıtlı oldugu için malesef salona çağıramıyoruz memeuru ben salonda istiyordum offf yaaaaa öyle onun dışında çok yogun olmaz umarım

kızlar ya moralim bozuldu. Ben ta şubat ayında bi fotoğrafçıyla görüşmüştüm dış mekan için fiyatı çok iyiydi ama kesin anlaşmamıştık mailleşmiştik. Az önce aradım kesinleştirmek için.2 gündür başka bi çiftle mailleşiyolarmış ve o günü şehir dışına gidicekmiş çekim için offf napıcam şimdi ben. Tawsiye ettiğiniz fotoğrafçı var mı istanbulda yaa. ben 3 ay war daha die acele etmiyodum off çok kızdım kendime çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…