- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bence 1.sinde saçına hiç birşey yaptırmamışsın gibi durabilir.. kına da olabilir ama düğün içinse 2.daha güzel, tabii 2.deki modeli biraz daha farklı yaparlarsa daha güzel olur..
nasılsnız
hoşgeldin speedy, biz kına için kıyafet bakıyoruz, karar vermeye çalışıyoruz.. sen nasılsın?
nasılsnız
bende iyiyi dün çok yoruldumm. bugün geç kalktım dinleniyorum yarın kına gecesi var işte
hoşgeldin tatlımbiz iyiyiz sen nasılsınn??
heyecan dorukta mı yoksa koşturmaktan düşünmekten heyecanlanmaya fırsat kalmadı mı? nasıl bir duygu? ben heralde kınadan düğünden önce biraz bişiler içerim rahatlamak için. az bi votka falan
bende iyiyi dün çok yoruldumm. bugün geç kalktım dinleniyorum yarın kına gecesi var işte
nasılsnız
yaaa bilmiyorum da ben hep öyle bahar gelini gibi olmak isterdim çok mu kötü olur acabaaaaa
yooo bence çok güzel olur canımm.. Prensesin ki gibi yapsan canım,taçın çiçekli olsa nasıl olur?
herkesin kandili mübarek olsun kızlar... günler biran önce geçsin bizimde kınamıza 1 gün kalsın kızlar ya çok sıkıldım artık bu bekleme durumundan belediyeyi aradım nikah için yapacak birşey yok nişanlınızın gelmesini beklemek zorundasınız dediler yani benim nikah başvurum 21 ağustosa kadar rafa kalktı 10 gün kala inşallah gün bulabilirim offf offff
hadi ya canım... Sıkma canını,biliyorum insanın elinde olmadan insan cok sinir oluyor böle durumlara.Ne bilim bi aile büyüğü ile gidip konuşsan belediye ile, hani işlemleri yapmasınlar ama, ne bilim not alıp isim falan yazsalar... Yani belki farklı opsiyonlar tanıyabilirler canım...
yaw bu nikah işlemleri bu kadar yogun mu oluyor ki yer falan sıkıntı oluyor
Eki Görüntüle 203297 Bu şekilde diyom canım ben? Taç yerine paptya görünümlü çiçekten taksan?
Valla canım yogun oluyor galiba biraz. Nerde yaşadığınada bağlı tabi... Biz gittiğimiz de istediğimiz saate alamadık. 10 gibi mi ne gelcek nikah memuru. Düğünde mi nikah kıyılmasını istiyorsun sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?