2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm kızlar bende yeni katıldım size..
11 eylülde dügünümüz olacak inşallah..
evimizi tuttuk.. cumartesi temizliycez.. oturma odası ve beyaz eşyaların bi kısmı da o gun gelecek eve ama gelinlige falan hiç bakmadım...kilo da vermem lazım napıcam ya

ben daha öncede yazmıştım sanırım değişik bi abiye beğendim, bindallı gibi, muhteşem yüzyıldaki kıyafetler gibi bişi.. kırmızı kaftanı var, bide içinde sarı pullu bi takım var.. onu kiralamayı düşünüyorum, o abiye gibi olduğu için ona ayrıca abiyeye gerek olmaz dediler.. yinede kararsızım ama ben yaaaa, sonuçta bir daha kabarık etekli bişey giyemeyecez, acaba diyorum kına içinde mendil etekli mor veya bordo bi kıyafet mi kiralasam

Günaydın kızlar,
tabiii gelinliğini alanlar, kına gecesi ne giyeceklerini düşünmeye başlamışlar,
Bizim burda kına da abiye giyilmez, giyen giyer tabii de hiç görmedim işitmedim,
duvaksız gelinlik giyilir, kına yakılırken bindallı giymek isteyen giyer,
abiye elbise anca aile arasında ev de bahçede yapılırsa giyilir,

Heee, bu arada limangodan aldığım kavonoz ve baharatlıklarım geldi, tahminimden de çok büyük iyiki almışım,

ayyy hayırlı ugurlu olsunnn kilo vermek için özle birşey yapma bence zaten koşuşturma esnasında kiilo verirsin ......... ayptır sorması kaç kilosun:26:

mendil etekli dediğin nasıl oluyor canım? Kabarık mı? :S Valla bence mor güzel olur... Senin gelinliğini eteği nasıl canım? Çok kabarık mı?

hoşgeldin sevet85, nasılsın, her zaaman bekleriz sohbetlerimize katılmanı..

evi biraz erken tutmamışmısınız siz yaa? biz son 1 buçuk ay kala falan düşünüyoruz..

valla cnaım ben ikisinide giyecem ilk etapta tuvaletimi giyecem kabarık kabarık döneee döneee oynayacam kına esnasındada bindallımı giyecem ağlayacam hepsini yapacam şimdi zaten herkes öyle yapıor cnaım benim

hiçbiri içinde kalmasın bence giy

Aman boşver kilo vermeyi ya.. Seni beğenen bu şekilde beğenmiş zaten... Zaten koşturma sırasında 2-3 kilo veririz kesin... Bence kiloyu hiç dert etme canım...

güzel mi kavanazolar ne kadar fiyatı bana link yollar mısn

öncelikle aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım..
bizde kınada gelinlik giyilmez.. önce abiye giyilir, sonra bindallı giyilir.. bindallı son zamanlarda adet oldu, önceden bindallıda giyilmezdi, nişan kıyafeti gibi, genelde (pembe hariç-nişanlık gibi olmasın diye) renkli bir kıyafet giyilirdi sadece..
zaten kına kadın erkek karışık olur ama erkekler ya bi köşede takılır ya dışarı çıkar, bayanlar döktürür.. erkkelerde arada girer oynar halay falan çeker..

mendil etekli dediğin nasıl oluyor canım? Kabarık mı? :S Valla bence mor güzel olur... Senin gelinliğini eteği nasıl canım? Çok kabarık mı?

canım hani gelinlik modellerinde var, hatta benim çok beğendiğim bi model varda, oda bu sitede bi kızın resimlerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti, şimdi o resmi eklesem olmaz sanırım, onun linkini bulmaya çalışayım, gösteririm.. bekle...

bulamadım yaaa hangi konudan bulmuştum, resmi kaydetmiştim ekleyeyim bakında sonra sileyim barii... :26:

işte böyle bişey çok hoşuma gitti, kına için... nasıl kızlar?

bulamadım yaaa hangi konudan bulmuştum, resmi kaydetmiştim ekleyeyim bakında sonra sileyim barii... :26:

işte böyle bişey çok hoşuma gitti, kına için... nasıl kızlar?

Eki Görüntüle 203192

bilmiyom ki, ya aslında ben cok kararsızım... Ben sade seylerden hoşlanıyorum.Gelinliğim öle çok karabarık değil... Balık model... Kına içinde böle abiye türlü alıyım diyorum canım ben... Ama bir daha da hiç kabarık giyme fırsatım olmucak ya, içim kötü olur mu acaba:S Sen kabarık hoşlanıyosan, bu gösterdiğinin eteği çok güzel canım... Bu modelin üstü nasıl ki?

walla üstünü bilmiyorum ama straplez sanırım... bencede bir daha kabarık birşey giyemeyeceksin, madem gelinliğin sade, kınada böyle bişey düşün sende.. bide şu var: eteği çok hoşuma gitti..

ben kınamda sadece bindellı giymeyi düşünüyorum aslında bende kabarık elbise bi daha hiç biyerde giyemem ama gelinliğimi kabarık alıcam hevesim geçer heralde=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…