2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ewt ya zor olur
bakalım ne yapcaz, şu belirsizlikler çok kötü ya

canımmmmmmmmmm inanki çok sevindim süper bi haber :))ayağını sürt peşindende ben geliim yaaa atananlar biz bekelyenler için dua etsinler...

sağol lemlem nette bakıyım dedim ama pek birşey bulamadım yrn bir belediyeyi arayım ne diyecek bakalım düşüne düşüne aklımı yicem artık

evlenme iznini bağlı olduğumuz belediyeden mi alıyoruz yoksa evlendirme dairesinden mi?

izin belgesi bağlı bulunduğunuz belediyeden alınıyor. tüm hazırlamış olduğun evrakları verip karşılında 30 tl para yatırıp izin belgesini hangi yerde yapmak istiyosan veriyolar. verdikleri izin belgesiylede diğer nikahın olacağı nikah memuruna veriyosun harcını yatırıyosun işlem bukadar. bize 280 tl patladı işlemler nikah memuru düğün mekanına gelicek.:76::76:

canım biz sağlık raporuna hiç para vermedik. nerde oturyorsun sen ona nasıl işlem yapıcaksın anlatıyım

ayyy adana mııı, memeketim beniiiiiim, bebe müzikholde baraj yolu taraflarında mı oluyordu, daha önce gittim ben oraya. ama kaç sene oldu yaaa yavaş yavaş adanayıda unutuorum

sinirlerini bozma bak az kaldı hepimizin düğününe.. gelinlik bakmaya başladın mı?

kızlar herkese günaydın..hayırlı kandiller..allahım hepimizin dualarını kabul eylesin..kuracağamız yuvalarımızdan sağlık , mutluluk, huzur hiç eksik olmasın..

evet canım numune hastanesi kavşağında gelinlik bakmaya başlamadım henüz zaten ben dikilmiş geilinlik istiyorum sonra istediğim gibi dikmiyorlar sürpriz olmasın sonra ayyyyyy titizlendikçe aksilik oluyor malum

Günaydın herkese...

evet canım numune hastanesi kavşağında gelinlik bakmaya başlamadım henüz zaten ben dikilmiş geilinlik istiyorum sonra istediğim gibi dikmiyorlar sürpriz olmasın sonra ayyyyyy titizlendikçe aksilik oluyor malum

Dikimde, farklı bir şeyler çıkabiliyor ortaya. Hazır olan bir gelinliği beğenmek en iyisi.

Kınada abiye ne giyceniz kızlar ya? Kabarak mı? Sade mi? Ben gelinlik işini hallettim ya şimdi bunu düşünür oldum :)

evet haklsıın bende sürpriz olmasın diye bir iki değişiklik ile istedigim gibi olur diye düşünüyorum

kına için tuvalet düşünüyorum ama kararsızım bin dallıda giymek istiyorum herşey istiyorum .......... ayyy görgüsüzün biri evlenmiş ..... demesinlerde sonra hahahahhahahahah

canım zaten önce abiye giyinip, sonra bindallı giyinmiyo mu sizde? Benim bindallı hazır... İşte abiyede karar veremiyorum.Tüm abiyeler sanki birbirine benziyo gibi geliyor...

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
bugün bizim buranın pazarı.pazara gidicez annemler teyzemler.ıvır zıvır bakmayı çooook seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…