canım benim ya , herşey gönlünce olsun, inşallah herşey hayal ettiğinden daha güzel geçer, yeni bir hayata başlıyorsunuz artık, bu yeni hayatınızda huzur ve mutluluk diliyorum size
ay ağlayasım geldi benim yaaçabuk dön spaydii
kızlarrrrrrrrrr kartıma bugun para yatırıp en yakın zamanda alısverıse cıkıcam arastırmalarıma gore sımdılık sunları alırım dıyorum sızce nasıl? fıkır yaparsanız cok sevnıırım
ütü : philips ya da tefal 2400 w ya da üzeri
blender seti : braun
tost makinesi : tefal
elektrik süpürgesi: philips 9170 (en yuksek emıs gucuymus)
düdüklü tencere: tefal clipso
tencerelerim var tabaklarım var zaten birde bana çay makinesi onerırsenız cok sevınırım en buyuk zevkım o cunku :) bir de indirim olan mutfak gereclerının oldugu nereler var
Kızlar benimde kesinleşti, bende 18 Eylül geliniyim
umarım herşey istediğin gibi olur canım benim mutluluklar diliyorum... fotolarını ve anlatacaklarını sabırsızlıkla bekliyorum
ağlamak yooookkkk
gelicem canım inşallah cumaya kadar yine gündüz girmeye çalışırım
inşallah sorunsuz günler geçiririzm
tamam tamam ağlamak yook
Herşey sorunsuz geçecek merak etmee
kızlar şimdi yatak örtüm geldi tam bi rezalet iade ediyorum kargoyu aradım gelip alacak hayal kırıklığı yaaa
Kızlar benimde kesinleşti, bende 18 Eylül geliniyim
kızlar selam nasılsınaz..haftasonu düğün mekanımız tuttuk..ankara keçiörendeyiz biz aslında nişanlımla göksu parkta ada restaurantı beğenmiştik..süper biyer 360 derece göl manzarası ama babam çok uzak kimse gelemez dedi ve keçiörende biyer tuttuk aslında ben beğendim ama eryamandakiyle tam sözleşme aşamasındaydık ve baya kaptırmıştık kendimizi aklımız birazcık orda kaldı ama babamda haklı ve kırmakta istemedik..televizyonumuzu aldık..gelinlik denedim ilk defa çok güzeldi=)
hoşgeldin
sende de geri sayım başladı artık
kızlaaarrrrr sınavım çok güzel geçti
İade edersin sıkma canını da nerden almıştın canım,
kızlar bakın kına duvakları , kına kıyafetlerinin olduğu bi site buldumkıyafetler güzel değil gerçi çok basit yapmışlar, ama duvaklarını kendi yapmak isteyenler için burdaki modeller fikir olur belki, sitenin adı lajoie . com
markafoniden almıştım canım
markafoniden almıştım canım
tatlışım ben bu siteyi açamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?