2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu arada kızlar yine dünyanın muhabbetini etmişsiniz bi kaç gündür çok geç kalkıyorum geç uyuyorumda...
bende yarın kayınvalidemle buluşup altın işimi halledicez altın fırlamış:97:

ağlamak yooookkkk
gelicem canım inşallah cumaya kadar yine gündüz girmeye çalışırım
inşallah sorunsuz günler geçiririzm

merhaba kızlaaaaaar,
speedy gidiyosun demeeeek, herşey gönlünce olsun canım, mutluluklar dileriiiim..

canım çaycıda bekonun altı üstü cam olan bir çaycısı var onu tavsiye ederim, bende evli bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.. suyu kaynarken kırmızı bir ışık yanıyor kaynadıktan sonra o ışık mavi oluyor camın içinde fokur fokur suyun mavi ışıkta kaynamasını görmek çok güzel oluyor.. kattle olarakta kullanabiliyorsun..

ben aldığımda fiyatı 140tl'ydi. şimdi ne kadar bilmiyorum.. birde demliği ile su haznesi yan yana olanları sevmiyordum ben, fazla yer kaplıyor.. resmide bu işte..

Kızlar benimde kesinleşti, bende 18 Eylül geliniyim

hayırlı olsun canım, seniide eklerim ilk sayfadaki listemize, ayyy liste deyince ocwmays o listeyi kırpmıştı ben o haliyle düzenlemeyide unuttum bak şimdi aklıma geldi :26: şimdi yemeğe gdiyom, gelince düzenlerim..

Son düzenleme:
Aynı aylarda evlenecek kızlar hemen hemen aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yapıyor olacağız... Sizler ne aşamadasınız?.. :)

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

Son düzenleme:
kızlar şimdi yatak örtüm geldi tam bi rezalet iade ediyorum kargoyu aradım gelip alacak hayal kırıklığı yaaa

kızlar selam nasılsınaz..haftasonu düğün mekanımız tuttuk..ankara keçiörendeyiz biz aslında nişanlımla göksu parkta ada restaurantı beğenmiştik..süper biyer 360 derece göl manzarası ama babam çok uzak kimse gelemez dedi ve keçiörende biyer tuttuk aslında ben beğendim ama eryamandakiyle tam sözleşme aşamasındaydık ve baya kaptırmıştık kendimizi aklımız birazcık orda kaldı ama babamda haklı ve kırmakta istemedik..televizyonumuzu aldık..gelinlik denedim ilk defa çok güzeldi=)

ay hadi hayırlı olsun düğün mekanınız canım.. gelinlik nasılı pekii? başka yerlere de bakacakmısın yoksa karar verdin mi? fotosu yoktur diimi..

hoşgeldin
sende de geri sayım başladı artık

kızlaaarrrrr sınavım çok güzel geçti

oooooooohhhh kurtuldun sınavından yaani.. ay nasıl stresli dönemler o sınav zamanları yaa, final haftasında hep hasta olurdum ben sıkıntıdan stresten, karnıma ağrılar girerdi.. hatırlamak bile istemiyorum.. bide sen iki stresi birden yaşıyorsun tabii.. inşallah mezun olurda kurtulursun bir an önce canım.

bu son sınavlar artık mezun oluyorum
hazırlık+4 yıl bitti dile kolay
mmm bi tanecik alttan dersim var ama :26:

kızlar bakın kına duvakları , kına kıyafetlerinin olduğu bi site buldum kıyafetler güzel değil gerçi çok basit yapmışlar, ama duvaklarını kendi yapmak isteyenler için burdaki modeller fikir olur belki, sitenin adı lajoie . com

tatlışım ben bu siteyi açamadım :26:

markafoniden almıştım canım

bi problem olmaz umarım geri iadede

markafoniden almıştım canım

demet canım merak etme, bende markafoniden bir yatak örtüsü almıştım, bide brillife markaydı, resmi falan süperdi, eve geldi açtık aaaaaaaa bu neeee, resmen tülden saçma sapan bişeydi, nasıl moralim bozulmuştu.. iade ettim bende, hiç canını sıkma, geri alıyorlar. sadece gönderi kargo ücreti sana ait, onuda ben kaç tane kargocu dolaştırdım hepsi çeşit çeşit fiyat istedi, kimi 50TL'ye götürürüz dedi, kimi 30 istedi falan, en uygun PTT'nin kargosu.. ben onla göndermiştim, boşuna kargo masrafı yapma birde. PTT ile gönder bir an önce canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…