- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
3500 satılık 1700 kiralık , iyi pazarlık olmuş sizin ki , bakalım artık benimki nasıl olacak
aynen canım.vallahi gelinliğe öyle çok vermezdik.
iyi tutuştuk. genelde fiyatlar fazla ama oturup konuşursunuzmutlaka orta yol bulunur canım
akşam deneyemiycem hastalandım zaten zor sığıyorum içine hiç sığmam
Ben de o kadar veremem açıkçası, 3500 çok uçuk bi rakam benim için. ay inşallah gönlüme göre bulurum da oradan da boş çıkmam
bide direk kiralık gelinliğe yoğunlaş nişanlığmı mesela satılık aldık öylece duruyor
zaman gerçekten çabuk geçiyor bende bu hafta cumartesi evimi temizliğe gidiyorum tadilat bitti en azından biraz pisliği gitsin birini tutup iice temizleticem inş.bişey çıkmassa pazarda beyaz eşyalarım gelicektemizlik bitsin fotoları eklicem
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
Bakıyorum da yine muhabbet almış başını gidiyo, kuaför, fotoğrafçı, gelinlik.... Bunların içinden sadece fotoğrafçı olayını halletmiş durumdayım, kuaför işi de eli kulagında 15- 20 güne kadar netleştiririm, veeeeeeeee şuan için en büyük sorunum gelinliikkko hala muallaktaa
haklısın canım, zaten aklımda kiralık var, onlar üstüme göre diksin , sonra geri vereyim, yoksa baza altında saklamanın gereği yok benim için
kızlar merhabaaa ben geldim, birazdan tekrar çıkacam.. kına duvaklarının resimlerini ekleyecektim, akşam vaktim olmadı, yatmadan önce çektim işyerinde yüklerim dedim ama şimdide hiç vaktim yok.. ama aklımda
ahh zvycım artık beğen şu gelinliğini, hala bulamadın dimiiii... bu hafta sonu oleeeeeeyyy gelinliğimi seçtim diye bir haber bekliyoruz senden ona göre
Eki Görüntüle 199332 Eki Görüntüle 199334 Eki Görüntüle 199335
işşşşteeeeee, yaptığım minik duvaklarım bunlar... orta katı (üstteki kısa olan katı) belli olsun diye, gri parlak pul dikmiştim oraya, onun kırmızısını alıp her iki katada dikecem..
lemlem canım çok şirin olmuş helel bebeğe bayıldım
amanin bayıldım ben bunlara yaa ne kadar şirin olmuşlar öyleeeay ben pek beceriksizim ,yapmaya kalksam kesin batırırım, en iyisi hazır alayım ben
ellerine sağlık ne kadar güzel olmuşlar baya beceriklisin sen yaf...inşallah herşey gönlünce oluurrr=)
kızlar hala çeyizim için elektrik süpürgesi alamadım
Philips FC9170/01 Elektrik Süpürgesi
500W emiş gücüne sahip bu model nasıl ???
ayy ne şirin olmuşlarrr valla hazırlarından farkı yok tatlım ellerine sağlık amaa ne yazıkki bende beceri yok yapamam galibaEki Görüntüle 199332 Eki Görüntüle 199334 Eki Görüntüle 199335
işşşşteeeeee, yaptığım minik duvaklarım bunlar... orta katı (üstteki kısa olan katı) belli olsun diye, gri parlak pul dikmiştim oraya, onun kırmızısını alıp her iki katada dikecem..
ayy ne şirin olmuşlarrr valla hazırlarından farkı yok tatlım ellerine sağlık amaa ne yazıkki bende beceri yok yapamam galiba
bende elektrik süpürgesi almadım ama ihlasın temizlik robotunu almıştı annem bana günlük süpürmek için bi tane minik süpürgelerden alıcaktım ki nişanlım geçen gün sinbonun 1800watt lık süpürgesini almış adamın biri dükkanını kapıyomuş 65 liraya almış çekişi çok iyi diyo günlük idare eder diye düşünüyorum haftada birde ihlasınkini kullanırım artık o eşek ölüsü gibi ağır bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?