2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

3500 satılık 1700 kiralık , iyi pazarlık olmuş sizin ki , bakalım artık benimki nasıl olacak

aynen canım. vallahi gelinliğe öyle çok vermezdik.
iyi tutuştuk. genelde fiyatlar fazla ama oturup konuşursunuz mutlaka orta yol bulunur canım
akşam deneyemiycem hastalandım zaten zor sığıyorum içine hiç sığmam

Ben de o kadar veremem açıkçası, 3500 çok uçuk bi rakam benim için. ay inşallah gönlüme göre bulurum da oradan da boş çıkmam

Son düzenleme:
kızlar merhabaaa ben geldim, birazdan tekrar çıkacam.. kına duvaklarının resimlerini ekleyecektim, akşam vaktim olmadı, yatmadan önce çektim işyerinde yüklerim dedim ama şimdide hiç vaktim yok.. ama aklımda

siz bayaa hızlısınız, gerçi ev kendinizinse yavaş yavaş bitirirsiniz herşeyi ne güzel.. temizlikte kolay gelsin..

ahh zvycım artık beğen şu gelinliğini, hala bulamadın dimiiii... bu hafta sonu oleeeeeeyyy gelinliğimi seçtim diye bir haber bekliyoruz senden ona göre

ah canım benim , o kadar çok istiyorum ki size bu güzel haberi vermeyii, bakalım yarın akşam buradaki bir gelinlikçiyle randevumuz var, diktiği gelinliği gösterecek beğenirsem onun aynısından da yaptırabilirim, ama beğenemezsem haftaya cumartesi fatihteyim nasipsee, orda da beğenemezsem kendimi köprüden aşağı atarım artıkk

işşşşteeeeee, yaptığım minik duvaklarım bunlar... orta katı (üstteki kısa olan katı) belli olsun diye, gri parlak pul dikmiştim oraya, onun kırmızısını alıp her iki katada dikecem..

Son düzenleme:
lemlem canım çok şirin olmuş helel bebeğe bayıldım

teşekkür ederim canım, akşam yine oturup geri kalanıyla uğraşacam..

amanin bayıldım ben bunlara yaa ne kadar şirin olmuşlar öyleee ay ben pek beceriksizim ,yapmaya kalksam kesin batırırım, en iyisi hazır alayım ben

teşekkür ederim canım, çok zor değil ya yaparsınız aslında.. ama hazırlarda çok pahalı değil tabii. malzemelerle aynı fiyatı zaten buluyor. ama ben kendim uğraşmak istediğim için giriştim böyle bi işe

ellerine sağlık ne kadar güzel olmuşlar baya beceriklisin sen yaf...inşallah herşey gönlünce oluurrr=)

teşekkür ederim canım, amiiinnn..

ayy ne şirin olmuşlarrr valla hazırlarından farkı yok tatlım ellerine sağlık amaa ne yazıkki bende beceri yok yapamam galiba
kızlar hala çeyizim için elektrik süpürgesi alamadım
Philips FC9170/01 Elektrik Süpürgesi
500W emiş gücüne sahip bu model nasıl ???

bende elektrik süpürgesi almadım ama ihlasın temizlik robotunu almıştı annem bana günlük süpürmek için bi tane minik süpürgelerden alıcaktım ki nişanlım geçen gün sinbonun 1800watt lık süpürgesini almış adamın biri dükkanını kapıyomuş 65 liraya almış çekişi çok iyi diyo günlük idare eder diye düşünüyorum haftada birde ihlasınkini kullanırım artık o eşek ölüsü gibi ağır bişey

güle güle kullan canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…