şöyle ikisi de takıldı yaa. ortada kalan boşluk metre ile ölçün en az 65 cm olmalıyoksa tehlikeliymiş
şöyle ikisi de takıldı yaa. ortada kalan boşluk metre ile ölçün en az 65 cm olmalıyoksa tehlikeliymiş
nişanlım ölçüyodu geçenlerde ama hatırlamıyorum daha önce takılı bi davlumbaz vardı onu atıcaz o takılı olduğuna göre ölçü tutuyodur inşallahhhh ama emin değilim bak şimdi içime dert oldu nişanlıma soruyım
o takılıyken ölçsün işte. en az 65*70 olmalı
* sandalye altına koruyucu alın.
* kapı kulplarına duva vurmasın diye aparat alın
* genelde banyoda havluluk falan olmaz ona bakın
* kapı arkasına askılık alırsınız
bayan bilmiş konuştu yine
canım davetiyene bayıldım süper olmuşş
nerde yaptırdın????
bende davetiyeye bakmak istedm nerede fotosu?
çok fazla şatafatı sevmiyorum.
Birlikteliğimizi Evliliğe Götüren Bu yolda
Mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz.
canım az önce hasret modaevinden randevu aldım, 4 haziranda ordayım inşallahumarım içime sinen bir gelinlik bulurum
canım az önce hasret modaevinden randevu aldım, 4 haziranda ordayım inşallahumarım içime sinen bir gelinlik bulurum
eminim istediğin modelin örneğii göreceksindir 4 katlı ve sırf gelinlik modelleri var
eminim istediğin modelin örneğii göreceksindir 4 katlı ve sırf gelinlik modelleri var
canım gelinliğini nezaman teslim alıyosun ordan fiyat almadım dikimi falan nasıl güzel mi istediğim gelinliği dikebilirlermi senceee ???
4 katlı mıııay bak daha bi rahatladım şimdi, artık gelinliğimi bulup ohhh demek istiyorumm :84:
bu akşam alıyorum inşallah
dikim konusunda mükemmellerdiyebilirim yani ben nişanlığımı da diktirdim.
ama bu kadar lüks ve özenli değillerdi.tavsiye ederim. zaten kendilerini belli ediyorlar
Ben de fiyatları çok uçuk mu diye soracaktım canım, yardımcı oluyorlar mı fiyat konusunda :18: :18:
tabiki canım oluyorlar. tabi beğendiğin modele göre değişiyor benim beğendiğim gelinlik satılık 3500 TL. dedi.
üstünde 1,5 kg boncuk falan var kiralık 1700 TL anlaştık. baştan dikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?