bende gelinlik hakkında size bir kaç bişey sorayım ben türbanlı değilim ancak iş dolayısıyla yani straplez askılı falan giymiyorum bu yüzden gelinliğim uzun kollu olacak benim aklımda şöyle bişey üst kısmı fransız danteli ve taş işlemeli olsun kolları ve gerdan kısmı sadece fransız danteli ols un belim ince olduğu için de bel kısmı drapeli istiyorum. Ama etek kısmında çok kararsızım çok kalın kumaşlar istemiyorum daha dökümlü uçuşş uçuş bişey olsun çok kabarık olmasın ama modeli nasıl olsun yani ara ara üstteki dantellerden atılsın ve onun üstüne de taşmı konsun yoksa üstü çok taşlı süslemeli olursa altı çok mu sade olsun bana fikir verirmisiniz?? birde geçen bi düğüne gittim gelinin gelinliği hoşuma gitti belki sizde görmüşsünüzdür yarım tarlatan üstü altı aynı kumaş ve fransız güpürü işlemeliydi ama buda çokmu sade olur çok kararsızım=))
öylede yapabilirim tabiki zaten diktirmeyi düşünüyorum ama hiiiççç etek kısmına karar veremiyorum gerçi daha gidip bir tane bile denemedim bu haftasonu bakmayı planlıyorum belki de giyip beğenirsem onun üzerinde değişiklikler yaptırabilirm..teşekkür ederim..üstü ayrı altı ayrı toplayabilirsin canım benim öyle oldu alt modelimi başka gelinlikten üstümü başka yerden gösterdim
öylede yapabilirim tabiki zaten diktirmeyi düşünüyorum ama hiiiççç etek kısmına karar veremiyorum gerçi daha gidip bir tane bile denemedim bu haftasonu bakmayı planlıyorum belki de giyip beğenirsem onun üzerinde değişiklikler yaptırabilirm..teşekkür ederim..
aynı fikirdeyim dantelini güpürünü çok özenli seçeceğim işte bi bütünlük yükülümük lazım dediğin gibi üstü kaval altı şişhane olmasın sonra mazallah=) peki foto ekledim o model nasıl sence??senin anlattığın gibi hiç gelinlik bakmadım ama canım nacizane fikrimi söyliyeyim bende kolları, gerdanı felan nasılsa etek kısmıda aynı olsun öyle iki parçaymış gibi gözükmesin yani üsttaraf fransız danteli taşlı olupta etek kısmını sade bırakma derim.. bi de dikkat et iş tülünde,dantelinde bitiyo kendini gösteren bişeyler seç..
güzeller uzun süredir giremiyorum
napıyosunuz, nasılsınız bakalım?
waaoowwwww speedtoşun takvimine bakıııınnnnnnn
yapma beeeeee
böyle diyince daha çok strese giriyorum heycanlanıyorum
canım hiç stress yapma, şuan senin yerinde olmak isterdim, bütün işlerimi halletmişim ve sadece düğün günümü bekliyorumne güzel olurdu
benimse aklımda bir sürü soru işareti var, o öyle mi olsa, bu böyle mi olsa, yok şöyle olsa nasıl olur gibii
işte bende onların hepsi olup bitecek emin olun diyrum.
ama işyerinde hata yapmaktan insanları kırmaktan korkuyorum artık.
koptum işlerden tiger kayışım koptu dünya yansa umrumda deil.
yarım saatte çizdiğim projeleri 2 güne atyorum artık izin günüm gelse de
en iyisi senin sözünü dinlemek,rahat olmak :97:
canım bi hata yapmazsın işyerinde , sen de rahat olmaya çalış çook az kaldı , strese girdiğinde herşeyinin istediği gibi gittiğini aklına getir, ne güzel sorunsuz , sıkıntısız atlattın herşeyi, geriye sefasını sürmek kaldı sadece
bundan 3 ay önce herşeyi için nişanlımın beynini yiyrdum bunu daha öncden de dedim.
son 1 aya bi girdik :2::2::2: terse döndü o bana şunu yapalıum edelim demeye bşaladı hiç düşünmeyim fazla hepsi oluyor bitiyor.
gareibim daha hiç ağlamadım mesela ne biliyim evleniyorum falanduygularımu sanırım içime atıyorum. ve ağlarsam kimse tutamayacak gibi geliyor
ay ağlamak falan deme ya içim cız etti, ben de pek belli etmem duygularımı, etmemeye çalışacağım daha doğrusu
bundan 3 ay önce herşeyi için nişanlımın beynini yiyrdum bunu daha öncden de dedim.
son 1 aya bi girdik :2::2::2: terse döndü o bana şunu yapalıum edelim demeye bşaladı hiç düşünmeyim fazla hepsi oluyor bitiyor.
gareibim daha hiç ağlamadım mesela ne biliyim evleniyorum falanduygularımu sanırım içime atıyorum. ve ağlarsam kimse tutamayacak gibi geliyor
canım benim yaa hele ben acayip duygusal biriyim biri ağlarsa kesin tutamam kendimi şimididen söylüyorum ağlayan olursa yanımda durmasın yoksa makyaj falan hepsi gider
of bende inanılmaz sulugözüm ya ne olacak nasıl olacak bilemiyorum şimdiden ara ara geliyolar da ağlıyorum ben kına büyük bi düşünce benim için..neyse ağlar oynar giderim artık napayım=))
evlenmek ne acayip bi duyguymuş... Benimde gözümden ara ara gözyaşı geliyo,kimseye çaktırmıyom.
hem ağlarım, hem giderim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?