• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ama olsun hala elele tutuştuğumuzda 5 yıl önceki gibi heyecanlanıyoruz, hala deliler gibi gezip deliler gibi gülüyoruz, hala onu bir gün aradan sonra ilk gördüğünde kalbim çok hızlı çarpıyor, hala onu bir gün görmediğimde yüreğim sızlıyor,ve hala ona bişey olursa diye korkudan kendimi yiyorum zaman zaman..demekki hala aşığım ve en önemlisi de o bana benden daha çok aşık eee bunlarda evlenmek için yeterli nedenler değilmi=))

geriye dönüp yaptıkları güzel şeyleri hatırlamakta fayda var nitekim evleniyoruz:9::9:
ben bu şubat oraya gittiğimde benim için üşümeyeyim diye pofuduk terlik ve üste giyilebilir battaniye almış evine koymuş görünce öle mutlu olmuştum ki. ondan sonra ne hediyeler aldı ne yemeklere götürdü ama onun yerini tutmadı...

benımde nısanlım cok buyuk surprızler, romantık hareketler yapmaz ama evlenme teklıfı sadede olsa benı çok mutlu etmişti..
kuzenımın sevgilisi cok romantık.Her sanıye kapılarında, sureklı hedıyeler... ama kuzenımde bu yuzden fazla sımarıp ıstem,yor onu bence bır de o acıdan dusunelım
bız onları boyle sevdik sonucta :69:

bide diyorki bana çok güzel sürprizler var aklımda ama yapamam allah aşkına bi söylesene şu sürprizi dedim arkadaşlarını toplayıp benimle evlenirmesen diye pankart açtıracakmış dedimki aman kalsın=)))ne gerek var bizim evimiz ta martta alındı ve her haftasonu gidip bakıyoruz ki o haftaiçleri de gidiyo bi gittiğinde bi odaya attırıver bir iki gül yaprağı bak nasıl mutlu olucam ama benimkine göre sürpriz demek inanılmaz çok zor şeyler yapmak demek=))

nişanlımın absisi karısına öle evlenme teklifi etmişti sahilde cafede otururken tam denizin kenarında ki ilk masa hatta masa koymuyolarmış oraya çok rica etmiş nişanlım ve bi arkadaşları önceden ayarlanan tekneyle önlerinden geçiyorlar kocaman pankartı tutmuşlar üstünde resimleri var ve evlenme teklifi hatta o sahneyide fotoğraflamışlar hep çok güzel hatıra

Erkeklerimizi çekiştirmişsiniz bakıyorum da, benim işim vardı bide yemeğe çıktım geldim,

Yorum yapmazsam olmaz:1: Şimdi en duygulu benim nişanlım kendileri her yıl çok özel sürprizlerle

doğum günümü kutlar,

Harika unutmayacak bir evlenme teklifi aldım

Demek isterdim,:63: ya daha bana evlenme teklifi bile etmedi bazen konuşup konuşup gülüyoruz biz kendi kendimize gelin güvey olduk, kim evlendiriyo ya bizi biri şu işi durdursuun diye alay ediyoruz ya ne günlere kaldık,

nişanlımın absisi karısına öle evlenme teklifi etmişti sahilde cafede otururken tam denizin kenarında ki ilk masa hatta masa koymuyolarmış oraya çok rica etmiş nişanlım ve bi arkadaşları önceden ayarlanan tekneyle önlerinden geçiyorlar kocaman pankartı tutmuşlar üstünde resimleri var ve evlenme teklifi hatta o sahneyide fotoğraflamışlar hep çok güzel hatıra

vayy be çok güzelmiş, bak işte bir kere yaşanacak ve tekrarı olmayacak bir anı..

evet evleniyoruz, ama ben bugün çok karamsar bir günümdeyim, çok canım sıkılıyor.. :14::14:

canım hoşgeldin, erkeklerin kalaslıklarından bahsediyoruz... ay çok sinirliyim ya o yüzden kusura bakmayın.. daha doğrusu ben kalaslıklarından bahsediyorum diğer kızlar biraz pollyanna, haaaala savunuyorlar :19::19: :27:

hahahah erkekleri savunmam ama nişanlımı sonuna dek bana karşı savunurum işte :7::7::7:
bilmem normal erkeklere kıyasla hiç alakası yoktur çünkü :37: :nazar::nazar::nazar:

Lemlemcim tamamen düğün stresinden çok alıngan oluyoruz bana kalırsa senin bu kadar sıkılmanı gerektirecek önemli bir konu yoktur İnş tabi,

ben de dün nişanlımın burnundan getirdim, yüzüğü kafasına geçirecektim o derece ne mi oldu bugün hatırlamaya çalışıyorum da hiç, sonra gülüşüp duruyoruz,

Güzel şeyler düşün ki güzel olsun herşey

walla alınganlıkla bi alakası yok, hem kel hem bodur hesabı.. dün o kadar kırdı beni ama bak hala haberi yok gibi davranmaya çalışıyo, dün sadece telfda ağzının içinden bi özü... dileri.. gibi bişi geveledi.. şimdide başka bi konuda saçma sapan tartışmaya devam ediyoruz.. :19:

2 gün önce evlenmeyeceğim arkadaş demiştim :))

Valla her erkek aynı değil.Hele benim ki eminim hiç birinizinkine benzemiyor.Delirtecek bu çocuk beni.Çenesi de hiç durmuyor.Özrü kabahatinden de büyük derler ya,onu da beceremez,hala espiri derdinde,ki yaptığı yada yapmaya çalıştığı espiriler iyice sinirlendiriyor beni.Neymiş şakaymış... Hele birde canım sıkkın olsa,birde o üstüme gelir.
Anlat,açıkla sende bazı şeyleri diyor.Bugün anlatsam,ertesi gün tekrar sorar neyin var diye.Deli olacağım...

Say say bitmez...

lemlemcim bşy sorcam alanya hedef resert otel nasıl bi fikrin var mı acil cvplarsan sevinirim

selam kızlar yine ben geldim:64:
valilikte işlerim vardı onları hallettim eve geldim dışarısı o kadarda soğuk değilmiş biraz kemiklerim ısındı:27:
bu arada çarşıdada ne alsam diye mağazaları gezerken nişanlıma bohçası için traş köpüğü, traş sonrası balsamı, deodorant, roll on ve mach3 traş bıçağı aldım:66: bi parfümü eksik onada ne alacağım belli onu bi dahaki ay ancak :9:

selam kızlar yine ben geldim:64:
valilikte işlerim vardı onları hallettim eve geldim dışarısı o kadarda soğuk değilmiş biraz kemiklerim ısındı:27:
bu arada çarşıdada ne alsam diye mağazaları gezerken nişanlıma bohçası için traş köpüğü, traş sonrası balsamı, deodorant, roll on ve mach3 traş bıçağı aldım:66: bi parfümü eksik onada ne alacağım belli onu bi dahaki ay ancak :9:

aldıkların hayırlı olsun canım :51:

tşk ederim canım. valla bende nete girince ya bu sitedeyim ya da alışveriş sitelerinde nişanlıma onudamı alsak bunu damı alsak diyip duruyom o da alışveriş manyağı oldun diyo:26: napiimm ama ihtiyaçç:9:

tşk ederim canım. valla bende nete girince ya bu sitedeyim ya da alışveriş sitelerinde nişanlıma onudamı alsak bunu damı alsak diyip duruyom o da alışveriş manyağı oldun diyo:26: napiimm ama ihtiyaçç:9:

bizde kavga edip benim canımı sıktığında hemen internetten bişi alıyorum, cuma tartıştık, cumartesi kalkar kalmaz baharatlık vs, aldım,
dün de nevresim aldım, bugün de kendime elbise aldım bugün tartışmadık ama olsun dünkü çok fenaydı anca attım üsütümden, bugün bi kavga çıkarıp hemen sehpayı aldırayım ben:37:

bende öyleydim taa ki bu aya kadar, ama bu ay bişey almamam lazım, sadece metal çerceveli anahtarlık aldım o kadarcıkk :78: yoksa şuan grupfonide aşk aynaları var çook beğendim ben ama malesef alamayacağım :84:

Back