kına için değişik bi fikir kızlar benim hoşuma gitti.. kendi isminizi yazdırabiliyosunuz isterseniz magnet, istersenizde lavanta kesesi koydurabiliyosunuz arkasına benim magnet kafama yattı buzdolaplarına asarlar çok güzel bi hatıra gelenlere...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sofisttike canım o eller pahalıya geliyor tanesi 2,5 TL falan neredeyse.
evet pahalıymış yaff 100 tane yaptırsan 250tl
herkese günaydınlar..benimde nişan ve nikahta gittiğim kuaför porselen makyaj yapıyorum dedi öyle yaptığını söyledi ama sanırım sadece fondoteni kryolandı ama şunu söyleyeyim bence de tamamen şans işi nişanımda siyah giymiştim ve siyah tonlarında bi makyajım vardı biraz abartı bulundu nikahta daha açık tonlarda olunca hepimizin daha çok hoşuna gitti ama ben kolayını buldum o yapıyor ben siliyorum=))) bence saç makyaj çok takılmaması gereken bi konu abimin düğününüde bi kuaföre gittik kadının beyaz farı bile yoktu biz almıştık yengem için ama şahane bi saç ve makyaj olmuştu..bencede en güçeli biraz erken gidip içine sinene kadar silip yaptırmak=))ben yine aynı kuaföre gideceğim saçta on numara nikahımda bi kırık fönden harikalar yarattı valla=)))
lemlemcim yaptığın duvakların bende fotosunu merakla bekliyorum bende yapmayı planlıyorum ama biz o kadar kalabalığızki bi 50 tani falan yapmam gerekecek galiba..sadece bekar kızlara vereceğim diyorum başta abimin eşi ve kuzenlerim olmak üzere herkes isyan ediyor nasıl yapacağım bilemedim valla..ben bide küçük çanta aynaları alıp onların üstünü süslemek istiyorum isimlerimizin baş harfini ve tarihi de yazarak bakalım yapabilecekmiyim bi maaşı sadece bunlara ayırcam heralde..bi arkadaşım kına gecesinde küçük kutulara krem koydurup üzerinede.......'nın kına gecesi yazdırmıştı oda baya kullanışlıydı=))))fikir olabilir=))
evet karar verdim ve hemen uygulamaya geçtim
hımm kundu kervansaray otele mi? eğer oysa benim işyerime çok yakın, biraz ilerimizde havalar gayet sıcak havuzlar denizlerde ısındı.... güzel geçecektir bal-ayları, darısı başımıza
ölümüm mü yaklaştı nee:18: nişanlım taaa öncelerden gösterdiğim ve beğendiğim orta sehpayı unutmamış ve düşünüp almışş şok içinde kaldım bu şaşkınlığıma bi de şaşırdı tek başına düşünüp aldığı tek şey. gerçi düşüncesi yine bana aiit ama olsun unutmuştum ben
Tövbe de kızzz, Güle güle kullan canım sehpan çok güzel, ben de böyle bişiler düşünebilrim,
sofistike güle güle kullan sehpan çok güzel..
Lemlemcim ne beceriklisin sen öylee, ben de yapmayı denicem ama elim pek yatkın değildir böle şeylere inşallah batırmam
sofistike çok şık bi sehpa , iyi günlerde kullan canım
aynen canım bütçeyi çok sarsar bende bakmıştım..
sonra hiç bişey yaptırmamaya karar verdim. 20 tane kına mumluğum var işte.
tutanlara onları hediye edicem
teşekkür ederim kızlar
semerta fiyatıda çok uygun 75 lira indirimdeymiş canım bide siyah rengi var
teşekkür ederim canım. bu arada hoşgeldin günaydın
ölümüm mü yaklaştı nee:18: nişanlım taaa öncelerden gösterdiğim ve beğendiğim orta sehpayı unutmamış ve düşünüp almışş şok içinde kaldım bu şaşkınlığıma bi de şaşırdı tek başına düşünüp aldığı tek şey. gerçi düşüncesi yine bana aiit ama olsun unutmuştum ben