merhaba mutsuz82 nasılsın? geçmiş yazılanları okuyorsun sanırım, aşağıda görüyorum seni :82: of ya nick in niye mutsuz kiii
gerçi benim nickim de pek anlamsız zyvniye zyv ben de bilmiyorum
biz iyi anlaşma kararı aldık sinirlenince telefonu kapatıyoruz sakinleşince konuşuyoruz iyi oluyo=)
ben geldimmmmmm:))geçmişi de okudum ödevimi yaptım yani:))
bi görünüp bi kayboluyorum
slm kızalr biz de kavgalıyız şu dakikalarda
ne biçim iş anlamadım, durduk yere aptal sebeplerden tartışıyoruz
evet bu durduk yere çatma hissi herkeste var sanırım:26:bahardan yaa bahardan hep bu havalar yok mu tek sorumlusu. biz bişi yapmıyoz ki
evet bu durduk yere çatma hissi herkeste var sanırım:26:bahardan yaa bahardan hep bu havalar yok mu tek sorumlusu. biz bişi yapmıyoz ki:27:[/QUOTE .!.:ya onun da etkisi vardır ama olmaması laızm işte
hiç sevmiyorum, içim içimi yiyo
zyv ne ya gerçekten?alfabede vyz'nin tersini mi yazmaya çalıştın:))
haziran öğretmen atamaları için kendime haritadan yer beğeniyorum:))ennnnn doğudan.1 haftadır onla uğraşıyorum canım.1 haziranda belli olcak atanacağım yer.
sen neler yapıyosun bakalım?
ben de merak ediyorum herkesin nichini
lemlem, zyv, semerta... bunların anlamı ne kızlar? :)
canım şu siteye tesadüfen girdim gelinlik bakıyordum büyük ihtimal :78: sonra girmek istediğim yerler üyelik gerektiren yerler olunca ee bari üye oluvereyim dedimsonra burada bu kadar uzun süre vakit geçirmeyeceğimi düşünmediğim için uyduruktan bi nick alayım dedim, abc yazdım başkasının nickiymiş uyarı verdi , ben de alfabenin tersi kimsenin aklına gelmez deyip zyv yazdım cidden kimse kullanmamış ki uyarı vermedi böylelikle nickim zyv oldu :86:
slm kızalr biz de kavgalıyız şu dakikalarda
ne biçim iş anlamadım, durduk yere aptal sebeplerden tartışıyoruz
[/B]
benimkinin ne kadar anlamsız olduğunu açıkladım tatlımm
saol tatlım amin hepimizin inş.bu aralar pek bişey yapmıyorum, nişanlıma cevap yetiştirmek bayagı zamanımı alıyo
doğuya mı gidiceksin?
tayin belli olmadığına göre eşyalar falan da alınmadı dimi?
Rabbim gönlünüzden geçeni hayrlı kılsın Neşeciğim, güzel haberlerini bekliyoruz
aydınlattığn için teşekkürler
ben sana isminle hitap etmeyi daha çok seviyorum zaten
bu ara sen ne alemdesin ya hiç yazmıyosun son gelişmeleri?
ayy biz karadeniz ve doğu turunu mutlaka düşünüyoruz, inşaAllah gidicez
çayını içmeye gelirik artıkınn
mardine ağırlık verdim bakalım.ağrı van bilem var türkcellin soba yakan öğretmen reklamından ben de çekersem şaşırmayın yani
zaten merak ediyodum doğuyu yaşamak nasip olcak hayırlısıylahizmetli filan olmazsa ben demlerim çayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?