bende bugün çok sıkıldım boş boş oturuorum iş yerinde.. bir derdim var bölümünü okuyordum resmen dert sahibi oldum... içim sıkıldı iyice..
nişanlımda bundan sonra cmt leri 2.30'a kadar çalışacaklarmış çıktı ne güzel.. bense 5'e kadar burdayım puuuffff :97:
kırmızya tamalicam kırmızı elma çilek desenli mutfak havluları almıştım daha önce dediğin gibi bide çöp kovası aldım mı tamamdır.
ayyy unutmuşum benim mutfak masamla sandalyelerim de kırmızı
daha önce de mutfak için bu maasa örtülerini almıştım umarım yakışırlar,
Eki Görüntüle 197506 Eki Görüntüle 197507
kızlar konuyu değiştiriyorum ama az önce bunları aldım benim çok hoşuma gitti,
Eki Görüntüle 197501 Eki Görüntüle 197502 Eki Görüntüle 197503
Güle güle kullan semerta,çok güzeller...
Ya ben yağ ve sirkeliği sprey olanlardan istiyorum ama bulamadım hiç bir yerde...
ben de evde oturuyorum boş boş demeyelim de bohça kenarı örüyorom yaklaşık bir senedir bitmedi
Aslında ben de yağlık için sprey olanlardan istiyorum bi tane öyle alırım şöyle yeşilliği bol bi salatanın üzerine sıkıyosun da pırıl pırıl oluyo yaa canım çekti, ben bi tane buldum ama çok basitti elimde kalır diye almadım,
aaa bende o spreyli yağlık sirkelikten görmüştüm dün, dediğim kapanan mağazada vardı :) ama ben daha önce normalinden aldığm için almadım.. ilk defada orda gördüm spreylilerini, kullanışlı olur mu acaba
Aslında ben de yağlık için sprey olanlardan istiyorum bi tane öyle alırım şöyle yeşilliği bol bi salatanın üzerine sıkıyosun da pırıl pırıl oluyo yaa canım çekti, ben bi tane buldum ama çok basitti elimde kalır diye almadım,
aaa bende o spreyli yağlık sirkelikten görmüştüm dün, dediğim kapanan mağazada vardı :) ama ben daha önce normalinden aldığm için almadım.. ilk defada orda gördüm spreylilerini, kullanışlı olur mu acaba
Bende ilk kez burda birinin çeyiz resimlerinde görmüştüm.Biev'den aldığını söylemiş ama kaç kere gittim bulamadım.Camdı.Orda porselen var ama sanki sıvı sabunluk gibi duruyor...
Salatanın yanında birde mesela tepsi falan yağlamaktan nefret ederim ben,onun içinde süper olurdiye düşünüyorum :)
Güle güle kullan semerta,çok güzeller...
Ya ben yağ ve sirkeliği sprey olanlardan istiyorum ama bulamadım hiç bir yerde...
oy oy oyyy gözün aydın, çok güzel, bitirdi mi yoksa izne mi geldi canım?
:119::119:bu arada günaydın herkeseeeeeeeee :119::119:
selam kizlaaar...
benim nisanlim askerden donduuuu
soylemis miydim??? hatirlamiyoruum :)
e bidaha soylemis olsam ne olur ki??
ay cok mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?