2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende bugün çok sıkıldım boş boş oturuorum iş yerinde.. bir derdim var bölümünü okuyordum resmen dert sahibi oldum... içim sıkıldı iyice..

nişanlımda bundan sonra cmt leri 2.30'a kadar çalışacaklarmış çıktı ne güzel.. bense 5'e kadar burdayım puuuffff :97:

ben de evde oturuyorum boş boş demeyelim de bohça kenarı örüyorom yaklaşık bir senedir bitmedi

ayy çok şirin bir mutfağın olacak o zaman.. masa örtülerinde çok güzelmiş

bende böyle runnerlı masa örtülerini çok seviyorum. bende mutfak eşyalarımı fıstık yeşili ve siyah aldım.. ama istediğim gibi bir masa örtüsü bulamadım, bulduklarımda masamın ölçülerine uymadı. o yüzden diktireceğim. geçen gün kumaşcıya gittim acayip güzel kumaşlar vardı masa örtüsü için, karar veremedim bir türlü, birde bikaç yerde daha fiyat araştırıp öyle alayım demiştim, kaldı gitti araya başka şeyler girdi falan..

Güle güle kullan semerta,çok güzeller...

Ya ben yağ ve sirkeliği sprey olanlardan istiyorum ama bulamadım hiç bir yerde...

Aslında ben de yağlık için sprey olanlardan istiyorum bi tane öyle alırım şöyle yeşilliği bol bi salatanın üzerine sıkıyosun da pırıl pırıl oluyo yaa canım çekti, ben bi tane buldum ama çok basitti elimde kalır diye almadım,

ben de evde oturuyorum boş boş demeyelim de bohça kenarı örüyorom yaklaşık bir senedir bitmedi

waaay ne güzel, hamaratsın demek baya. ben dantel hiç yapmadım yapamamda minik şeyleri.. çeyizimde el emeği bişeyim olmadı olmasın diye bende bulaşık bezi örmüştüm paylaşmıştım hatta burda resimlerini...

ben şu sıralar kına taçlarını araştırıyorum, 10 tane falan yeter.. kınayı ve mumları taşıyacak kızların başına takmaları için kırmızı minik duvaklı taçlar oluyor.. dün annemle çarşıdaydık kermeste gördüm tanesini 3 TL'den satıyorlar ama çok gelişi güzel yapmışlar beğenmedim, kendim yapayım dedim.. taçlara baktım 1 TL'den satılıyor düz siyah olanlar, onlara birde tül alsam, birde tabii taçların üstüne yapıştırmak için kırmızı minik güller alsam dedim ama kullanışlı olur mu bilemedim, çünkü millet saçını yaptıracak falan takar mı bakalım? acaba kelebekli tokalar oluyor ya onlara mı yapsam dedim, en azından sonradan tokasını kullanabilirler ve her model saçın bi köşesine tutturulabilir..ama oda güzel olur mu karar veremedim.. yarın biraz daha bakarım.. annemde al işte şu 3 TL olanlardan diyor ama ben kendim yapmak istiyorum..:97: ay çok yazdım..

aaa bende o spreyli yağlık sirkelikten görmüştüm dün, dediğim kapanan mağazada vardı :) ama ben daha önce normalinden aldığm için almadım.. ilk defada orda gördüm spreylilerini, kullanışlı olur mu acaba

kullanışlı olmazmı, ancak dediğim gibi salatalarda daha çok kullanılıyor,

kına taçlarına bi ara bende çok taktım araştırdım falan kendim yapayım yapmayım mı derken şimdilik kafamdan attım bu düşünceyi, öncelilkle özenti olması (ilk ben düşünmüş olsaydım kesinlikle yapardım), ve bi 10 tane bana yetmez çalıştığım yerden 60 kız var en azından sırf iş arkadaşlarımı düşürsem oldukça fazla almam / yapmam gerekecek,
bunun yerine kına mumlarımı şık bi şekilde süslemeyi düşünüyorum, düğün de de şıkır şıkır farklı nikah şekerleri yaptırdım mı tamamdır.

Bende ilk kez burda birinin çeyiz resimlerinde görmüştüm.Biev'den aldığını söylemiş ama kaç kere gittim bulamadım.Camdı.Orda porselen var ama sanki sıvı sabunluk gibi duruyor...

Salatanın yanında birde mesela tepsi falan yağlamaktan nefret ederim ben,onun içinde süper olurdiye düşünüyorum :)

benim gördüklerimde camdı

merhaba mutsuz82 nasılsın? geçmiş yazılanları okuyorsun sanırım, aşağıda görüyorum seni :82: of ya nick in niye mutsuz kiii
gerçi benim nickim de pek anlamsız zyv niye zyv ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…