2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın cnm ben burdayım hepimizin 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIkutlu olsun bugün de çalışıyorum

Son düzenleme:
herkes yatıo bis nie çalışıossss ama haksızlık:84::84::84:

Ya keşke kalça deseydim,basen deyince orayada yaparlar sanıyordum ama bacaklara yaptılar...
Bende yiyorum ama bu kavitasyon boyunca ne yapacağım bilemiyorum,en az 2,5 litre su,yürüyüş ve diyet.Bari diyet programı verselerdi.Bütün diyetlerde benim yemediğim şeyler var.Peynir,süt,et...

Kırmızı et yeme dedi bu süre boyunca,yemiyorum zaten dedim.O iyi oldu bir tek :))

düğün üstü zayıflarsın diyorlar ya

dünkü prova da kadın bana dediki yemek yemene dikkat et biraz kilo almışşsın sanırım dedi
şaşırmadım çünkü güzelce yiyorumn rahatlık bende kiloya çeviriyor :125:

Bu arada 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsuuuunnn

Spor demişken;

Benim spor yapmam lazııııııııııımmmm :))))

Ben önceden birşeye üzülsem belki günlerce yemek yemezdim.Şimdi aklım fikrim yemekte :)) Birde çalışmayınca böyle oluyor...

eylül gelinleri hemen hemen aynı reaksiyonları veriyoruz.düğün günü beli oldu olalı yiyorumda yiyorum.azcık yürüyüş yapıyım diye evden bir çıkıyorum simit alıp yiyerek dolaşıyorum.sıfır bedenden 36ya çıktım e iyi hoşda bu gidişat beni korkutmakta ya düğüne kadar önüne geçemezsem.bunları yazarken diğer elimde çikolata var yutkunamadım bi an:)

ben çalışsam da oturduğum yerde yiyorum bu iki smile benim için işte :125::125::125::125::125:

Hiç güleceğim yoktu kızlar

Ne yiycem ben şimdi yaa.Bana acil kavitasyon diyeti lütfeeeeennn :))
Gerçi ne kadar uyacağım meçhulde :)

kızlaaar merhabaaaa, diyet hakkında konuşuyorsunuz bana çok uzak bir konu :)) ben 34 bedenim, bazen 36.. düğüne kadar daha dazayıflamamaya çalışıyorum, hatta alabilirsem de iyi olur..

bu arada ben bugün tatilim.. deniz sezonunu açtım geldim.. bugün hava acayip sıcak.

yatak odasına dolap almaya gidecektim ama dün gece burda yatak odası puflarını falan okudum biraz int den baktım.. ayak ucu puflarıda çok hoşuma gidiyor, o yüzdende ev tutulduktan sonra hangisini alacağıma karar verecem. acele etmemeye karar verdim. :44:

bugünde kermes vamış, nişanlım aradı söyledi akşam üstü kermese gidecem.

kızlaaar bime 27 mayısta vakumlu poşet seti gelecekmiş 7'li 24.90 tl..
4 adet 100x80 cm, 2 adet 90x55 cm, 1 adet 70x50 cm..

sonraaa leke tutmaz masa örtüsü gelecekmiş 150x150 cm 4.90 tl..

ilgilenenlerin bilgisine... :82:

teşekkürler lemlem bilgi için evin yanında var bitane sabahtan gidip alıcam.yorgan yastık vakumlu poşetlere koyup sonra hurçlayacağım sonra izmirden teee maraşa yollayacağım. buarada izmirde hava felaket öğleden beri gökgürültülü yağış var.geç gelen yaz geç gitsede eylül düğünleri yağış görmese inşallah ( amin ):)

Hiç güleceğim yoktu kızlar

Ne yiycem ben şimdi yaa.Bana acil kavitasyon diyeti lütfeeeeennn :))
Gerçi ne kadar uyacağım meçhulde :)

kavitasyon bölgesel için süper bişi öyleyse:))bugün sabah gazetesinde vermişlerdi klasik diyetlerden.hani şu ara öğünleri olanlar filan ii bişeye benziyodu.ben zayıflamasaydım şu special k yı denicektim.benim de bölgesel zayıflamam lazım basen bi de göbek ama hareket lazım onlara çok üşeniyorum

Evet hareket ve su...

Ya o diyet listeleri de bana zor geliyor :))

Evet hareket ve su...

Ya o diyet listeleri de bana zor geliyor :))

eee baktım yok yok o listede zor gelcek bi durum yok yani:))ye iç diyo diyet resmen.ama işin sırrı zaten düzenli yemek.yoksa herşeyi yiyebiliyorsun.bi de tabi dediğin gibi hareket lazım.çok su iç diyolar tuvaletten çıkmıyorum zaten normalde,çok içersem hepten çıkmam

Al işte,tıpkı ben

Dün kız diyor su içtiniz mi,dedim ben gelmeden önce içemem,zaten çok sık tuvalete giden biriyim,burda rahatsız etmesin beni dedim.Dün 2,5 litre su içtim içmesine de gelince,bıktım tuvalete girip çıkmaktan :))

canım evim ankara çayyolunda..ankara ilk başta çok soğuk gelir ama düzenine alışınca vazgeçemezsin=))
bu arada diyetten açılmış konu ben bu aralar en güzel günlerimdeyim yiyorum ama eriyorum=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…