- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
neyse ders olmuş saklasaydın bari çeyizine
bende hastalık iç çamaşrı bayılıyorum bi sürü modeller oldu gardolaba yerleştirdik.
25 tane geceliğim varmış almamam lazım artık
neyse ders olmuş saklasaydın bari çeyizine
bende hastalık iç çamaşrı bayılıyorum bi sürü modeller oldu gardolaba yerleştirdik.
25 tane geceliğim varmış almamam lazım artık
25 gecelik mi eee alma yani artık,
ben de iç çamaşırlarına özen gösteririm, kimse görmese bilmese de kendimi iyi hissetmeme sebeptir.
ben de 6 lı gecelik takımı almayı düşünmüyorum onun yerine farklı renk ve desenlerde alıyorum, benim daha 8 tane oldu hızlandırmam lazım
speedy senin bu yazdığın şarkı tam düğünde çalınacak bir şarkı süper walla.. hemen not aldım unutmamak iiçin...
zıynet sali-gelin
BEN gelinlik altına jartiyer giymem nişandan tecrube oldu çok rahatsız ediyor. büstiyer ve çorap bide çok kirleniyor en önemlisi.
eve geldikten sonra zaten banyo yapmak zorundayım o zaman dgiyerim
bende gelinliğin altına giymeyi düşünüyordum hatta ne kadar rahatsız ederse etsin giyecem diyordum ama beğendiğim gelinlik kendinden büstiyerli gibi olunca vazgeçtim. gelinliğin içinde korse var gibi çok güzel sarıyor ve güzel görünüyor.. eve gelince giyerim bende, çünkü o kadar sıcağa oynamaya ter içinde kalacaz, hem duş almamız gerekecek.. banyodan sonra giymek en mantıklısı temiz temiz :89:
selam kızlar
bakıyorumda gecelikler, çamaşırlar felan tamamlanmış. benimde gecelik takımlarından ziyade gelinlik altına giyeceğim jartiyerli bi takım almam gerek ama jartiyerle rahat edermiyim bilemiyorum çokda giymek istiyorumsırtım ipli olacağı için büstiyer giyemem büyük ihtimal araştırma içindeyim bilemiyorum...
dün gidip makyaj malzemelerimi aldım çoğu şeyim bitmişti nişanlıma söyledim o da git o zaman şimdiden al ihtiyaçlarını dedi bende gittim aldım 7 8 parça şey 250 lira tuttudaha parfüm ve kremlerim içinde değil .. hiç böyle toplu almamıştım belkide o yüzden fazla geldi bilemedim şimdi haftayada ben onunkileri aliim barii umarım çok tutmaz
ben burdayım komşu topiğe bakıyodum, düğün-kına şarkılarını seçmeye başlamışlar.. bende aklıma gelen güzel şarkılar olunca not ediyorum tlfnuma.. hala ilk dans şarkımıza karar vermedik, bi ara oturup onları seçsek diye düşündüm.
alınacak neler kaldı diye düşünüyodum bi yandanda, biri yastık almış, benimde aklıma geldi, çok yer kaplar diye almamıştım, evi şöyle bi gözümün önünden geçirdim acaba koyacak yer olurmu şimdiden alsammı diye..
sonra bide beğendiğim bi dolap vardı ya hani tek kapılı, daha önce resmini paylaşmıştım burda, oda indirimde hala kaldımı bilmiyorum acaba gidip alsammı diye düşünüyorum...
işte böyle karma karışığım..
Merhaba kızlarrr bi ses wereyim dedim. Benden mutlusu yoktur heralde bugün, bu gece yola çıkıyorum yarın aşkımı görücemmm
Merhaba kızlarrr bi ses wereyim dedim. Benden mutlusu yoktur heralde bugün, bu gece yola çıkıyorum yarın aşkımı görücemmm
Hadi gözün aydınn, bak mutluluktan sivilceydi uçuktu senin bile gözün görmüyo nişanlının görürmü hiç, Tadını çıkar bunca zamanlık hasretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?