günaydın kızlar.. Benim moralim bozuk bugünlerde ya. Nişanlım askerden önce bi bankanın merkezde çalışıyodu. Kadrolu deildi ama askerden sonra kadroya alıcaklardı. Salı günü askerden geliyo. Geçen hafta bankayı aramış. Şu an işçi alımı yok olduğğu zaman seni alıcaz demişlerE bende işimi bırakıp gidicem istanbula. Ben hemen iş bulamazsam onun işi hazır hiç deilse dioduk. Ama şimdi böyle olunca çok moralimiz bozuldu. Düğüne kadar işçi almazlarsa napıcaz hiç bilmiyorum :2: Aileside destek olamıyoki onlarında durumu yok.
günaydın kızlar.. Benim moralim bozuk bugünlerde ya. Nişanlım askerden önce bi bankanın merkezde çalışıyodu. Kadrolu deildi ama askerden sonra kadroya alıcaklardı. Salı günü askerden geliyo. Geçen hafta bankayı aramış. Şu an işçi alımı yok olduğğu zaman seni alıcaz demişlerE bende işimi bırakıp gidicem istanbula. Ben hemen iş bulamazsam onun işi hazır hiç deilse dioduk. Ama şimdi böyle olunca çok moralimiz bozuldu. Düğüne kadar işçi almazlarsa napıcaz hiç bilmiyorum :2: Aileside destek olamıyoki onlarında durumu yok.
bizi 3 yılı aştı burada benim 24 aşkımın 42 gün yıllık izni var, gerçi biz hep kafa izni alıyoruz gerekli olduğunda ama eylüle kadar izin almayı düşünmüyorum ki eylülde ayy bu kız çok çalıştı izinini burnundan getirmeyelim desinler,
Düğün giriş şarkısı için öneriniz var mı ? Eski şarkılardan bile olabilir
Düğün giriş şarkısı için öneriniz var mı ? Eski şarkılardan bile olabilir
giriş için hareketli bişey istiyorum ozaman ben size örnek veriiyum..
nişanımda
giriş kenan doğulu kandırdım.
pasta fusun önal- senden başka
dans ben bir tek kadın sevdim.
ayy ben bakan körlerden oldum yavv,, düğün ilk dans şarkısı olarak okudum yazdığınıhee giriş için pek düşünmedim açıkçası kenan doğulu kandırdım olabilir güzel ve hareketli
giriş için hareketli bişey istiyorum ozaman ben size örnek veriiyum..
nişanımda
giriş kenan doğulu kandırdım.
pasta fusun önal- senden başka
dans ben bir tek kadın sevdim.
oooo süpermiş canım ya girişteki kandırdım nazlı yari sonun da çılgın sözlerleee, süper bak bunu düşünebilirim, ama ben oynamayı hiççç beceremiyorum sevmiyorum da içimden gelmiyoo,
onun için düşüncemi hemen siliyorum
aynen canım bunlar güzel oluyoer ama bunların dışında bakıyorum şimdi.
düğün dansı için özel kareografi yapıcaz şarkı belli değil ama dans dersi alıyoruz
oo güzelmiş dans dersi falan, ama biz öyle pek oynak bi çift değiliz zaten
bora öztoprak ın bi şarkısı var ya 'seni seviyorum' diye o şarkıya bayılıyorum hep gözlerim doluyo dinlerken ve düğün günümü hayal ederken, ama sözleri biraz fazla romantik ayıp olur mu ki diyorum
ben de bunu düşünüyorum bazıları çok güzel ama dans edilmez dio nasıl olur acaba
dans edilir ya hem de çok güzel edilir ama sözleri biraz çekindiriyor benii :78:
Seni seviyorum
Bu gece ah gir kollarıma
Yaşanan o duygularla
Öp beni ah bu gece
Bu gece öp beni :78: :78: :78:
Bi de tabi düğünden önce deneme yapmak lazım, edilir mi edilmez mi bizzat test etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?