2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay Allah hayrını versin
iyi yapmışsın ayol o kadar nevresim takımını battaniyeyi napcan sen de

sorma lemlem bende 70 liraya jumbodan dizilen filler varya ondan aldım bayılarak kristal olanlardan daha sonra çarşıda 10 lira olanlarınıda gördüm tabi arada çok fark var güzel durması açısından diyorum ama yine de içim acımadı desem yalan olur:44:

ayyy evet o fillerde bende ucundan döndüm wallaaa.. bende 45'e gördüm çok hoşuma gitti, elime aldım kasaya gidecekken geri bıraktım, sonra alırım diye düşünmüştüm.. ordan çıkıp başka bişeyin dikkatimi çekmesiyle girdiğim ucuz plastik ıvır zıvır satan bi dükkanda baktım aynısından var ve 10TL hemen uça uça aldım 10 liraya fillerimi.. tabiiiii 35 lira karda olduğumu düşünüp hemen 35 liralık gereksiz bişey daha alarak aradaki açığı kapattım..

güzel gelinler günaydın bugün erkenciyim karga .......yemeden derler ya 5,30 da geldim işe çok işim var ama çok da uykum var saat 8 olmuş şimdiden sıkıldım işten nasıl akşam olacak bilmiom valla

Günaydın kızlaaaar, zvy ve buanbuan nasılsınız? bugün havadan mı herkeste bir ayıkamama durumu var, ben hala kendime gelemedim yaa acayip uykum var.. :93:

kalite olarak soruyorum baya oldu biara markafoniye çıkmıştı su takımı alıcam uygunduda fiyatları bidahiki kampanyadan yararlanmak istiyorm ama ürünle ilgili hiç bilgim yok.
dışarda fiyatlar çok 12 kadeh 12 su bardağı 1 sürahi 470 tl candan diye bir markaydı sanırım paşabahçe üretimi falan demişti satıcı.

canım ben o su takımlarından almadım, almayıda düşünmüyorum, çok pahalı ve çokda gerekli değil gibi geliyor bana...

bakın dün aldığım duvar vazom, nasıl?

1.resimdeki vazonun aynısı, ama deseni 2.resimdeki tabağın deseninden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…