Günaydın kızlaaaar, zvy ve buanbuan nasılsınız? bugün havadan mı herkeste bir ayıkamama durumu var, ben hala kendime gelemedim yaa acayip uykum var.. :93:
canım ben o su takımlarından almadım, almayıda düşünmüyorum, çok pahalı ve çokda gerekli değil gibi geliyor bana...
bakın dün aldığım duvar vazom, nasıl?
Eki Görüntüle 192839 Eki Görüntüle 192840
1.resimdeki vazonun aynısı, ama deseni 2.resimdeki tabağın deseninden..
markafonide ner kadardı canım?
Bende almıyorum o takımlardan,
hatta yemek odası takımından gümüşlüğü de çıkarttım, dediğin gibi hem gereksiz hem de zamanla sadece ona hizmet etmek için(toz almak!) için orada öylece duracak dükkan vitrini gibi,
Şahsen ben çok gereksiz görüyorum, kullanmak için bardaklar ve kadehler yeterli olcaktır
kızlar manor cam design ürünleri nasıl ??
bu arada günaydın kızlarr... nasılsınız? biz kötü bi gece geçirdik akşam aspratörümüz yandı farketmeseydik yangın çıkacaktıhala onun şokundayız.. Allah korudu. sabaha kadar mutfağı temizledik annemle çooookk yorgunummm
ben markafoniden almıştım öyle vitrini bardakla doldurmayı sevmediğim için ve yemek takımıma uygun olsun diye 6 şar tane su bardağı, kadeh ve viski bardağı almıştım elime ulaştı görünümleri gayet güzel topiğimde var canım. ancak kargo bi tanesi kırıldı geri yolladım dahada gelmedi... ebat olarak büyük değiller ama şık gözüküyorlar. bayağıda indirimdeydi..
çok saol canım Allah korudu resmen.. aspiratör kullanalar 6 ayda bi filtresini değiştirsinler çok tehlikeli...ayyyy çok geçmiş olsunAllah korumuş yaaa. İyiki farketmişsiniz canım. aman cana geleceğine mala gelsin..
bende aynı modeli beğenmiştim ama almaktan son anda vazgeçtim camı nasıl peki kaliteli duruyormu..
fiyatı nekadardı hatırlıyomusun
ayrıca tencere ve kahvaltı takımımız aynı
bu arada günaydın kızlarr... nasılsınız? biz kötü bi gece geçirdik akşam aspratörümüz yandı farketmeseydik yangın çıkacaktıhala onun şokundayız.. Allah korudu. sabaha kadar mutfağı temizledik annemle çooookk yorgunummm
canım çok geçmiş olsun
kızlar nevresimevi sitesinden taçın bi ürününü sipariş edicem problem olmaz di mi daha önce alışveriş yapan var mı acaba
ben markafoniden almıştım öyle vitrini bardakla doldurmayı sevmediğim için ve yemek takımıma uygun olsun diye 6 şar tane su bardağı, kadeh ve viski bardağı almıştım elime ulaştı görünümleri gayet güzel topiğimde var canım. ancak kargo bi tanesi kırıldı geri yolladım dahada gelmedi... ebat olarak büyük değiller ama şık gözüküyorlar. bayağıda indirimdeydi..
bende o siteden hiç alışveriş yapmadım, ama evtekstilibul.com dan alışveriş yapmıştım, bende taç yatak örtüsü almıştım, hiç bir sorun yaşamadım.. alacağın ürüne bide o siteden bak istersen belki orda da vardır..
Hayırlı olsun bardakların.Bende bugün bi sorayım diyordum eline ulaştı mı diye...
Geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız...
Bende çooooooooooookkkk kötüyüüüüüüüüümmm.Dün 20'lik dişimi zar zor çektirdim.Baya uğraştı doktor.Şimdi ağzımı açamıyorum.Karnım aaaaaçççççç...
sipariş verdik bile inş.problem olmaz denemiş öğrenmiş oluruz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?