• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

DAHA Bİ ev olsun asıl dert ozaman başlıyor..

bende ev alıcaz hoop içine giricek diyordum ama hiç aklıma gelmeyecek aksilik oluyor..
mesela aspiratör arası ile ocak arasında en az 65 cm olmalı bizim 40 cm mi ne kalıyor haydi şimdi dolabı kestirmeye götürücez :59: takmıyorlar yoksa. :27:

Ewet ya dimi mutlaka bi yerinde terslik olur. Çok sabırlı olmak lazım. Bende böle stresli olunca işler biraz tersine gidince kendimi çok üzüyorum ağlıyorum hemen. Sinirli oluyorum filan. Kawgasız gürültüsüz geçirseydik şu günleri.

devamlı bişey olacak umursamamak en iyisi.
hepsi bi anda bitse son 1 ayda evlenmek daha mantıklı olurdu ama oluyor işte :27::27:
bende sinirliyimdir ama stres yapmıyorum yine de sağlığım daha önemli :76:

7 aylık evliyim keşke eşyam olmasaydı da evim ayrı olsaydı........ eşya boş iş sakın ola birlik gitmeyin kızlar

Haklısın iade etsem yeridir aslında ama bu akşam tekrar bi bakıcam içime sinmezse iade edicem... yoksa yemek takımını her gördüğümde başlarmış ağlamaya nerde benim suplalarım :66:

Benim yemek takımımda Kütahya Porselen.Annemle babam ben mitingdeyken almışlar,gelde sen beğen modelini diye bas bas bağırıyorlardı telefondan :)) Tabii o zaman ne söz ne nişan hiç bişey yoktu.Amaaaaaaaaaaannnn dedim,şimdi ben burayı bırakıp gelemem,siz beğenin işte dedim.Öylece alınmıştı.

Benimkinde de sosluk yoktu.Eksik geldi yani.Kaç kere gittik aldığımız yere,tamam biz sizi arayacağız deyip deyip gönderdiler.Şimdide o mağaza kapanmış.Reklamlarda soslukları gördükçe ooooffffffffff offffff,sosluğumda gelmedi deyip duruyorum şimdi :))

AMA biz nişan yapmadık, bohça falanda vermedik o yüzden.. ben çok heveslendim bohça yapacam.. kendi evimizde veririm :37: pijamalar, parfüm, iç çamaşırı vs gibi şeyler alıyorum...tabii sadece damadıma..

forum yöneticisin demi canım sen? Bunu maddiyat anlamında bi yararı vardır demi? Yoksa bu kdar zaman ayırmassın herhalde...

hayır canım maddi açıdan bi geliri yok. :23:
sevdiğim için yapıyorum 2009'dan ebri kk dayım 30 tane arkadaşım var..
kimisi canımdan öte :60: buda bana yetiyor :27:

Back