kızlar moralim çok bozuk dün yemek takımım geldi allahtan parçalarını kontrol ettim etmeseydim kırık olan parçaları göremeyecektim...üstelik supla görüntüsüyle insanları kandırıyor kütahya porselen.
modelde supla var gibi gözüküyor online satış sitesinde fakat dekor amaçlı dediler ayrıca satış yapanın bundan haberi bile yok oda öle diyip sattı düpedüz kandırıldım
mağzayı hemen aradım gelip aldılar kırık parçayı.. bunları satan kişilerde bilmiyor kütahyanın bazı modelleri suplalı internet sitesindende baktım tekrar almaya gerek yok yazmışlar ama benim aldığım modelde öle gibi ama görüntüyle insanı kandırıyolar iştekırık parçaları geri alıp değiştirirler canım moralini bozma yaa. bide genellikle hep güzel görünsün diye altına supla koyarlar ama onlar takıma dahil olmaz.. takım kaç parçaydı, onlara baktınmı eksik var mı, kırıklar haricinde?
eğer içine sinmediyse iade et canım, yada suplasız olarak kabul et. o yemek takımını her kullandığında deme sonra suplalı diye kandırdılar beni diyee
benimde önceden suplalar çok hoşuma gidiyordu, misafir takımıma almayı düşünüyordum ama sonra almaktan vazgeçtim almayacamda. günlük yemek takımımda takıma uygun amerikan servisleri var bambudan, onlar supladan daha hoş duruyor.
selam hatunlarrr....
nisanlimin askerden gelmesine 6 gun kaldiiiiii
Kızlar ben sizin hazırlıklarınızı gördükçe içim sıkıılıyo. Daha ben ne beyaz eşyalarımı aldım, ne mobilyalarımı,ne gelinliğimi, ew de yok ortada zaten... EE demiştim daha önce yaşadığım yerden istanbula gelin gidicem diye. Orda yeni bi işim bile yok daha.. :2:Ohoooo benim çok işim war çoookDaha ordaki düğün salonumu bile görmedim. :18:
elıff sen istanbula mı gelin geliyorsunuz hoşgeldin bakalım
tüm hazırlıkların son aylarda oluyor boşuna strese sokma kendini benimde extra 1 odam yoktu,portmantom yoktu falan filan şimdi hepsi var
elif87 ve markovian_engineer canlar gözünüz aydın bişi kalmamış, hadi bakalımm keyfiniz yerindedir, Allah ayırmasın bi daha
ewet speedy manisanın ufacık bi ilçesinden istanbula gelin geliyorum. Çok gözüm korkuyo ya..
.
BENİM ABİM manisa batıkışlada askerlik yaptı o zaman geldi çok değişik bi yer
istanbula nereye geliyorsun korkacak bişey yok. ilk zaman elbette zor gelecek ama merak etme.
kimler alıştı buraya sende kolayca alışırsın. nerede oturacaksın belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?