2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet canım denk gelemiyoduk bir süredir... ya gerçekten dediğin gibi sanki bütün koltuklar birbirine benziyo gibi , aradığm bi modelde yok ama sanki aradığım bir model varmış gibi her gördüğüme cıkks beğenmedim deyip geçiyorum, dediğin gibi çok gezmemiz lazm sanırım :26: ama şuan bulunduğum yerdeki bütün mobilyacıları gezdik zaten, tekrar tekrar mı gezsek acaba, alıcı gözüyle bakmamış olabilirmiyim kii

selam zyv...

mobilya isi fazla dertli gibi... herkes oyle diyo... henuz baslamadim ben bu safhalara...

allah hepimizin yardimcisi olsun valla

selam canımm :80: ya sorma gelinliği kendime dert etmişken bu haftasonu da mobilya bakmaya başlayınca bunu da sıkıntı yapmaya başladım :18: nasıl olacak bilmiyorum hiçç içime sinen bir model olmadı :84: her yerde avangard mobilyaa :84:

canım azda olsa beğendiğiniz mobilyaların fotoğrafını mutlaka çek, eline kalem kağıt al ve not al sonradan çok işine yarıyor gerçekten.. tekrar aynı yerlere bakmanızada gerek kalmıyor, bide her koltuğa oturun kalkın :)) görüntüyle rahatlık çok farklı olabiliyor.. benim gün sonunda artık bacaklarım tık tık atıyordu yorgunluktan :96:

ay valla biz gecen sene IKEA'dan mobilya begenmistik. cok ta guzeldi. ama fiyatlar pek bi ucuktu tabii... :26:

allah yardimcimiz olsun valla ne diyim...

bu devirde, ev kurmak, dugun yapmak harbiden zor is yahu...

Sanırım haklısın, biz ne foto çektik ne fiyatları not aldık , dolayısıyla günün sonunda aklımda hiçbir model kalmadı

ay valla biz gecen sene IKEA'dan mobilya begenmistik. cok ta guzeldi. ama fiyatlar pek bi ucuktu tabii... :26:

Zor vallahi , bir de sadece haftasonlarnı düşününce daha çok stress yapıyorum, çünkü haftaiçi doğru düzgün birşey yapamıyorum, bütün işler haftasonuna kalınca yetiştiremeyeceğim diye korkuyorum, ben en iyisi bi haftasonu alayım annemi onunla gezeyim daha detaylı bir şekilde , bi elimde fotoğraf makinesi bir elimde kalem kağıttt oy oyy

valla ben daha o streslere girmedim. girmeyi de hic istemiyorum. ben de sabah 8 aksam 6 calisiyorum. herseyi ramazanda hallederiz diye planlarim var ama gorucez tabii... :44:

daha dugun tarihimiz ve zamanimiz bile belli diil. cildirsam yeridir

ucuz mobilyalara hiç yanaşmamak gerek bence
2 sene sonra çökmeye başlıyolar
masko, madoka, modesa bular imalatçıı oluyor genelde canım
çok kaliteli ama biraz tuzlu tabi
ama uygun olanlar da var

ikea tasarımda çok iyi ama kalitesini hiç begenmiyorum

biz mobilyaları peşin alamicaz sanırım kızlar
düğünden sonra onları ödemek zorunda kalabilirz
çok dert ediyorum kafama

biz mobilyaları peşin alamicaz sanırım kızlar
düğünden sonra onları ödemek zorunda kalabilirz
çok dert ediyorum kafama

canım dert etme yaa, benim canım nişanlımda heryere bişeyler ödüyor, bi yandan balayı taksitleri, bir yandan mobilyalar bir yandan da gelinlik çıktı, dahada birsürü masraf var bakalım biz napacaz

bide mobilyaları peşin fiyatına anlaşın, teslim tarihiniz nasıl olsa ağustos falan olacak, mobilyaları teslim almadan ödeyecez kısım kısım deyin, oda peşin olmuş oluyor, sonuçta mobilyayı almadan ödenmiş olacak yanii. öyle anlaşın daha hesaplı olabilir..

ewt biz de öyle yapmaya çalışıcaz bakalım hayırlısı olsun
düğünden sonra ödeme yapmak zor geliyo bana
onu dert ettm

kimse yokmu huhuuuu
kızlar nişanlım ve ailesi bizdeydiler çok yoruldum bu gecee gerçi nişanlımıda çalıştırdım bana yardım ettii yarın gidiyorr:84: bi daha ancak ramazana ben giderim yanınaa of yaaa bu nası ayrılıktıı...

kızlar ya hakikaten borçsuz evlenen varmıı??? biz bi ton borçla evlenecezdee napcaz diye düşünüyom
eksiklerim pek kalmadı. halılar perdeler orta sehpam da yokkk tek kişilik nevresim takımı almam gerek bide mutfağın ıvır zıvırları... ha bide avizelerimde yok.. eksiğim kalmadı dedim ama baksana yine biton şey çıktı:))

kızlar moralim çok bozuk dün yemek takımım geldi allahtan parçalarını kontrol ettim etmeseydim kırık olan parçaları göremeyecektim...üstelik supla görüntüsüyle insanları kandırıyor kütahya porselen.
modelde supla var gibi gözüküyor online satış sitesinde fakat dekor amaçlı dediler ayrıca satış yapanın bundan haberi bile yok oda öle diyip sattı düpedüz kandırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…