• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar moralim çok bozuk dün yemek takımım geldi allahtan parçalarını kontrol ettim etmeseydim kırık olan parçaları göremeyecektim...üstelik supla görüntüsüyle insanları kandırıyor kütahya porselen.
modelde supla var gibi gözüküyor online satış sitesinde fakat dekor amaçlı dediler ayrıca satış yapanın bundan haberi bile yok oda öle diyip sattı düpedüz kandırıldım :43:

kırık parçaları geri alıp değiştirirler canım moralini bozma yaa. bide genellikle hep güzel görünsün diye altına supla koyarlar ama onlar takıma dahil olmaz.. takım kaç parçaydı, onlara baktınmı eksik var mı, kırıklar haricinde?

kızlar yanlız markafonideki takımlara mutlaka bakın, ben sadece ipek-saten nevresim takımını 180'e oda peşin diye baaya bir indirimle almıştım.. burda dantelanın pul işlemeli pike takımları 180. bence fiyat normal.. ilk gün sermek için böyle bişey almadıysanız tavsiye ederim.. ben almamış olsaydım alırdım.

kırık parçaları geri alıp değiştirirler canım moralini bozma yaa. bide genellikle hep güzel görünsün diye altına supla koyarlar ama onlar takıma dahil olmaz.. takım kaç parçaydı, onlara baktınmı eksik var mı, kırıklar haricinde?
mağzayı hemen aradım gelip aldılar kırık parçayı.. bunları satan kişilerde bilmiyor kütahyanın bazı modelleri suplalı internet sitesindende baktım tekrar almaya gerek yok yazmışlar ama benim aldığım modelde öle gibi ama görüntüyle insanı kandırıyolar işte

eğer içine sinmediyse iade et canım, yada suplasız olarak kabul et. o yemek takımını her kullandığında deme sonra suplalı diye kandırdılar beni diyee :60::60::60:
benimde önceden suplalar çok hoşuma gidiyordu, misafir takımıma almayı düşünüyordum ama sonra almaktan vazgeçtim almayacamda. günlük yemek takımımda takıma uygun amerikan servisleri var bambudan, onlar supladan daha hoş duruyor.

eğer içine sinmediyse iade et canım, yada suplasız olarak kabul et. o yemek takımını her kullandığında deme sonra suplalı diye kandırdılar beni diyee :60::60::60:
benimde önceden suplalar çok hoşuma gidiyordu, misafir takımıma almayı düşünüyordum ama sonra almaktan vazgeçtim almayacamda. günlük yemek takımımda takıma uygun amerikan servisleri var bambudan, onlar supladan daha hoş duruyor.

Haklısın iade etsem yeridir aslında ama bu akşam tekrar bi bakıcam içime sinmezse iade edicem... yoksa yemek takımını her gördüğümde başlarmış ağlamaya nerde benim suplalarım :66:

Günaydın Kızlar,
dün akşam borçtan falan bahşetmişsiniz,
takmayın dicem ama bende takıyorum,
sonuçta evlendikten sonra bizler ödicez, şimdi iyi hoş geliyo da,
benim de perdelerim, halılarım, orta sehpa, lcd tv ve ünitesi, avizelerim eksik, bide ufak tefek ıvır zıvır gözüyle baktığım şeyler eksik,
:31:Gelinlik damatlıklık ta alınmadı dahaa, gerçi damatlığı şirket patronumuz alıcak sözü var:52:
Sanırım düğünden sonraki para salona ve borçlara gidecek,
Ammannnn boşver diyorum sonunda aşkımla birlikte yaşamak var,

Kızlar ben sizin hazırlıklarınızı gördükçe içim sıkıılıyo. Daha ben ne beyaz eşyalarımı aldım, ne mobilyalarımı,ne gelinliğimi, ew de yok ortada zaten... EE demiştim daha önce yaşadığım yerden istanbula gelin gidicem diye. Orda yeni bi işim bile yok daha.. :2:Ohoooo benim çok işim war çoook :( Daha ordaki düğün salonumu bile görmedim. :18::43:

elıff sen istanbula mı gelin geliyorsunuz hoşgeldin bakalım :61::61::61:
tüm hazırlıkların son aylarda oluyor boşuna strese sokma kendini benimde extra 1 odam yoktu,portmantom yoktu falan filan şimdi hepsi var :64:

elif87 ve markovian_engineer canlar gözünüz aydın bişi kalmamış, hadi bakalımm keyfiniz yerindedir, Allah ayırmasın bi daha

Kızlar ben sizin hazırlıklarınızı gördükçe içim sıkıılıyo. Daha ben ne beyaz eşyalarımı aldım, ne mobilyalarımı,ne gelinliğimi, ew de yok ortada zaten... EE demiştim daha önce yaşadığım yerden istanbula gelin gidicem diye. Orda yeni bi işim bile yok daha.. :2:Ohoooo benim çok işim war çoook :( Daha ordaki düğün salonumu bile görmedim. :18::43:

hiç sıkıntı yapma canım, bizde bu bir ay içinde mobilya ve beyaz eşyaları aldık, şimdi öyle bekliyoruz, ne varki yani sen de son 2 ay kala başlarsın yeteri kadar zamanın var yetişir merak etme,

elıff sen istanbula mı gelin geliyorsunuz hoşgeldin bakalım :61::61::61:
tüm hazırlıkların son aylarda oluyor boşuna strese sokma kendini benimde extra 1 odam yoktu,portmantom yoktu falan filan şimdi hepsi var :64:

ewet speedy manisanın ufacık bi ilçesinden istanbula gelin geliyorum. Çok gözüm korkuyo ya..

elif87 ve markovian_engineer canlar gözünüz aydın bişi kalmamış, hadi bakalımm keyfiniz yerindedir, Allah ayırmasın bi daha

Keyfim çok yerinde çook :) Amin işallah ayırmasın. Ben ew tutmadan mobilya almak istemiyorum. E ewi de şimdiden tutmayız boşa kira wermek olmaz ağustos başı gibi hallederiz diyorum ama bakalım olaylar nasıl gelişicek.

ewet speedy manisanın ufacık bi ilçesinden istanbula gelin geliyorum. Çok gözüm korkuyo ya..
.

BENİM ABİM manisa batıkışlada askerlik yaptı o zaman geldi çok değişik bi yer :23:
istanbula nereye geliyorsun korkacak bişey yok. ilk zaman elbette zor gelecek ama merak etme.
kimler alıştı buraya sende kolayca alışırsın. nerede oturacaksın belli mi? :32:

BENİM ABİM manisa batıkışlada askerlik yaptı o zaman geldi çok değişik bi yer :23:
istanbula nereye geliyorsun korkacak bişey yok. ilk zaman elbette zor gelecek ama merak etme.
kimler alıştı buraya sende kolayca alışırsın. nerede oturacaksın belli mi? :32:

Alışırım tabi zamanla. 6 yıllık birliktelikten snra aşkıma kawuşucam zorluklarınada dayanırım artık Allah güç werir. Valla canım Anadolu yakasında nişanlımın ailesi. Üsküdarda. Biz de aynı mahallede deil tabi ama o ciwarlarda otururuz heralde. Çengelköy taraflarında kiralar uygunmuş galiba hemde güzel bi yermiş. Orarlardan düşünüyoruz heralde. Yada nato yolu ümraniye taraflarında.

ANLADIM canım üsküdarda güzel bence o tarafları tercih et hem çok işlek hemde diğer söylediklerinden daha nezih bi mekan :27:

zaten üsküdara hayranım çok sewiyorum orayı. Ama merkezindeki kiralar pahalıdır tabikide. Ooyy oyy ne çok düşünülcek şey war dimi.. İşallah alnımızın akıyla işlerin içinden çıkarız.

Back