ay bugün bu topic öksüz kaldı ayol
kızlar düğüne daha çok var gelinliği asılı mı bekletiyim yoksa kutuya mı kaldırıyım karar veremedım kutuda bişi olmaz kıvrışmaz dediler ama ben gelinliğimi toplayamadım nasıl kıvırıp sığdırabilirim bileniniz var mı o heyecanla insan sormayı unutuyor eve gelince açtım öylece kaldı
selam kizlaaar
nerelerdesiniz?
gununuz nasil gectiii?
Askıda tozlanabilir
Büyük boy elbise kılıflarından alırsan daha iyi olur belki
daha dört ay var kutuda da kırışabilir
aldığın yerde saklamalarını isteyebilirdin aslında
iyiyz canımçok şükür sen napıyosun
düğün meselesi ne oldu?
HADİ hayırlısı sofistike çifte mutluluk ne güzell yaaa
Günaydın.. Ayy kızlar askerimin gelmesine 11 gün benim kawuşmama 13 gün kaldı..Çok mutluyum yaa çok özledim onu .
hey allahım bi insanın hiç bi işide düz gitmezmi yaa.. kızlar bi sorunum var nikah başvurusunu bugün yapıcaktık ama süresi 3 aymış yani yenilemek gerek ben düğünde nikah istiyorum ve düğün öncesi malum bayram tatili var nişanlımımda 1 hafta evlilik izni var o da bayram tatiline denk geliyor... napıcaz... düğüne kadar gelmesi imkansız gibi bişeyçok mutsuzum şuanda:84:
Günaydın.. Ayy kızlar askerimin gelmesine 11 gün benim kawuşmama 13 gün kaldı..Çok mutluyum yaa çok özledim onu .
işte benim gelinliğim abiyem kına elbisem kızlar Eki Görüntüle 189429 Eki Görüntüle 189430 Eki Görüntüle 189431 Eki Görüntüle 189432 Eki Görüntüle 189433 Eki Görüntüle 189434 Eki Görüntüle 189435 Eki Görüntüle 189436 Eki Görüntüle 189437
şimdi çok kıskandım seni cnm ya bizim daha 106 günümüz var offfffff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?