kızlar buzdolabımız bu
resimler biraz küçük ama bunları bulabildim
Eki Görüntüle 189908 Eki Görüntüle 189909
Ben de Samsung alanları görünce bi girip baktım modellerine , sizlerden duyunca ilgimi çekti, ama biz büyük ihtimalle hepsini bosch tan alacağızinşallah hepimiz memnun kalırız aldıklarımızdan
canım hayırlı olsun buzdolabın bende nişanlımla baktım.bizde samsung düşünüyoruz.bende nette araştırdım baya övüyolardı samsungları.bizde 1850 ye sormuştuk.beğenmiştik bakalım daha almadık siz kaça aldınız?bizim inox olduğu içinde fiyat biraz çıkıyo
teşekkür ederim canım
ben beyaz aldım ama biraz farklı, hani üstü deri gibi olanlar varya onlardan...
1500 küsürdü, peşin 1300 e alıverdik
ewt canım rt59emew
inox versiyonu da vardır muhakkak ama ben inoxlara hiç bakmadığım için bişey diyemicem
Günaydın kızlarr, benim gelinlik bakma hayalim yattı gibi, hava yağmurlu nişanlım perişan oluruz yağmurda, hava güzelken bakarız dedi yaaa
bugün mü bakacaktınız bu haftasonuna kadar böyleymiş cnaım.. hava güzel olduğunda daha keyifle bakarsınız
yok canım cumartesi günü bakacaktık ama o güne kadar hava acmaz diye tahmin ediyorum
evet haftasonu çok soğuk olacakmış bizde mecburen kar bile yağsa eminönüne gidicezkına alışverişi için
bu hafta sonu her yer yağışlıymış galibaa, antalyaya da çamur yağacakmış öyle diyolar :44: :44:
ama olsuuuun ben yinede 1 tane bile olsa gelinlik deneyecem pazar günü, banane bananeeeeee.....
evet bende duydum çamur yağacak falan diye Allah bilir tabi ama tedbiri alalım yine de
tedbir olarak yanımıza bir tane şemsiye aldık mı yeter :))
heheheeee çizmelerle gelinlik denerim hattaa...
Günaydın kızlaaar, ocwmays buzdolabın hayırlı olsun canım, güle güle kullan...
Günaydın kızlarr, benim gelinlik bakma hayalim yattı gibi, hava yağmurlu nişanlım perişan oluruz yağmurda, hava güzelken bakarız dedi yaaa
bu hafta sonu her yer yağışlıymış galibaa, antalyaya da çamur yağacakmış öyle diyolar :44: :44:
ama olsuuuun ben yinede 1 tane bile olsa gelinlik deneyecem pazar günü, banane bananeeeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?