2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım hayırlı olsun buzdolabın bende nişanlımla baktım.bizde samsung düşünüyoruz.bende nette araştırdım baya övüyolardı samsungları.bizde 1850 ye sormuştuk.beğenmiştik bakalım daha almadık siz kaça aldınız?bizim inox olduğu içinde fiyat biraz çıkıyo

Ben de Samsung alanları görünce bi girip baktım modellerine , sizlerden duyunca ilgimi çekti, ama biz büyük ihtimalle hepsini bosch tan alacağız inşallah hepimiz memnun kalırız aldıklarımızdan

ben de diğer herşeyi boshdan aldım
ama samsungun buzdolapları hem daha uygun hem daha şık ve kullanışlı geldi bana
offff araştırmaktan yoruldum artık
aldık da kurtulduk çok şükür

teşekkür ederim canım
ben beyaz aldım ama biraz farklı, hani üstü deri gibi olanlar varya onlardan...
1500 küsürdü, peşin 1300 e alıverdik

teşekkür ederim canım
ben beyaz aldım ama biraz farklı, hani üstü deri gibi olanlar varya onlardan...
1500 küsürdü, peşin 1300 e alıverdik

Canım rt 59 emew galiba değil mi bu?
Fiyatına baktım bende o düğün paketinin olduğu mağazadaki,1299 TL.
İnox olarak yok herhalde bundan.rt 59 ebpn var,o da 1439 TL...

Son düzenleme:
ewt canım rt59emew
inox versiyonu da vardır muhakkak ama ben inoxlara hiç bakmadığım için bişey diyemicem

ay ben inoxla minoxla uğraşamam diye beyaz aldım
hem beyazlar daha hoşuma gidiyo
daha ferah oluyo

beyaz eşyalar şans işi işte biriniz alır ilk sene bozulur diğerinin 10 sene sonra
hiç dert etmiyorum vallahi benimle mi yaşayacaklar vestelde kampanya görünce hemen atladık aldık iyiki de almışım.. çamaşır mak. annem kullanıyor buzdolabını birlikte kayınvalideme aldık bulaşık yıkama mak bilmiyorum bi tek.
tv zaten LG ile aynı kasa çalışıyorlar :82::82::82:

Günaydın kızlarr, benim gelinlik bakma hayalim yattı gibi, hava yağmurlu nişanlım perişan oluruz yağmurda, hava güzelken bakarız dedi yaaa

Günaydın kızlarr, benim gelinlik bakma hayalim yattı gibi, hava yağmurlu nişanlım perişan oluruz yağmurda, hava güzelken bakarız dedi yaaa

bugün mü bakacaktınız bu haftasonuna kadar böyleymiş cnaım.. hava güzel olduğunda daha keyifle bakarsınız

evet haftasonu çok soğuk olacakmış bizde mecburen kar bile yağsa eminönüne gidicez kına alışverişi için

bu hafta sonu her yer yağışlıymış galibaa, antalyaya da çamur yağacakmış öyle diyolar :44: :44:
ama olsuuuun ben yinede 1 tane bile olsa gelinlik deneyecem pazar günü, banane bananeeeeee.....

bu hafta sonu her yer yağışlıymış galibaa, antalyaya da çamur yağacakmış öyle diyolar :44: :44:
ama olsuuuun ben yinede 1 tane bile olsa gelinlik deneyecem pazar günü, banane bananeeeeee.....

evet bende duydum çamur yağacak falan diye Allah bilir tabi ama tedbiri alalım yine de

selam kızlaaaarrrr nasılsınız???

Günaydın kızlaaar, ocwmays buzdolabın hayırlı olsun canım, güle güle kullan...

teşekkür ederim

ay o kadar heveslenmişken vazgeçmeyin bence
gidin bakın yahu
ikna et nişanlını, azcıkın laf dinlesin

işte buuuuuu
afferim kız lemlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…