Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende şans yok,internetten baya araştırdım,Samsung buzdolabı ve çamaşır makinesinde iyiymiş.En azından böylesini deneyeyim dedim :))
İndesit,Ariston,Siemens ve Vestel var.İçlerinde en iyisi Siemens ama o da pahalı...
Dediğin yeri görüyorum hep ama bizim baktığımız Beşiktaş'ta ki.Orayada gidelim diyorduk.Yine gideriz ama burayada bi gidelim bakalım artık...
Haaaa,balayı da veriyormuş Galeri İrfan paketinin birini alana :)) Kaya Ramada Plaza Otel/İstanbul :))
her zaman bu tarz aksaklıklar olur
ev kuruyosunuz canım kolay değil
sıkma canını /B]
bizde bakmıştık oraya da ama diğer yer çok daaha geniş ve büyük fırsat olursa bakın.
hiç bilmiyorum ama çatlamak üzereyizz :2::2::2:
evlendikten sonra nerede oturcaksınız kızlar
EFTELYA çok uygun orada evler avcılar-beylikdüzü falan normalden hem daha büyük hemde uygun oluyor
kızlar bu aralar giremiyorum çok yoğunum ve hastayım:2: sohbet bayaaa ilerlemiş maşallahınız var yani biz şu an hçbşy yapmıyoruz görümcem hasta ameliyat oldu yatıo hastanede
evet canım işi zor olacak. sen nerede oturuyorsun yaa benim nişanlımda g.o.paşada
Ben Ortaköy'de oturuyorum.Sen?
hasköyde canım evlendikten sonra senin içinn zor olacak çok farklı biyere gideceksin
Sana da geçmiş olsun Demetcim,yokluğun hissediliyor...
İnşallah görümcen de çabuk iyileşir canım...
Benim kuzenim Bayrampaşa'da oturuyordu.Eşi Beylikdüzü'nde iş bulunca oraya taşındılar.Apartman görevlisi olarak.Ama ben böyle bir ev görmedim kapıcı dairesi olarak.Kocaman.İlk gittiklerinde ev bomboştu,eşyalarının hepsini salona koysalar dolmazdı bile :))
Gide gele alıştım oralara.Onlarda diyordu keşke işi butarafta olsaydı da yakın olsaydık diye.Ve derken bi duydukki işyeri hadımköye taşınacak :))
Bakalım biz neresinde oturacağız :))
İnşallah yakın olursunuz sıkılmazsın sende bu arada sen çalışmıyorsun sanırım. senin işin onda daha önemli çünkü gidip gelmen..
demet geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
Yok çalışmıyorum ben.Belki evlendikten sonra bende orada çalışırım.Gerçi çokta yanyana olmak istemiyorum ama :))
teşekkür ederim cnm inş.ama 1 yıl önce 2 kez ameliyat olmuştu beyinden şimdi 3.oluo kolay değil valla
eftelya o düğün paketi ne kadar uygun öyleee koca bir evin eşyasını koymuş adamlar resmen..
elektronik eşya gerçekten şans işi, hem borcunuzda çoksa böyle bir paketi kaçırmayın bence. olurda beğenmezsen bile ilerde borçlarınız bitince yavaş yavaş değiştirirsiniz belki. o kadar eşya o fiyata gerçekten çok uygun yaaa..
ne güzel bak her duruma göre herşey var.. evlenene Allah yardım edermiş zaten
selam kızlar keyifler ne durumda?
geçmiş olsun demet, Rabbim hayrlı şifalar versin