Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ewt ben de çok kararsızım ama gelinlikte çok seçme şansım yok, malum tesettürlüyüm o yüzden kendim kafamda bi model tasarladım hem bana özgü bi tarzı var hem de diğer tesettürlü gelinliklere nazaran çok çok daha şık ve kaliteli bakalım o kafamdaki modeli diktirebilrsem ne mutlu işinin ehli birine ihtiyacım var :97:
Valla canım anca gelinlikçileri geze geze deneye deneye işin ehli olmaya başlıyosun, onun dikişi nasıl, bunun kumaşı nasıl, baka baka deneye deneye az çok anlıyosun kaliteden
Valla canım anca gelinlikçileri geze geze deneye deneye işin ehli olmaya başlıyosun, onun dikişi nasıl, bunun kumaşı nasıl, baka baka deneye deneye az çok anlıyosun kaliteden
cnm gelinliğim 1800 liraydı peşin olunca 1200 liraya aldık hazır dikimdi çok beğendim aldım tam istediğim gibi oldu fotoları gelinlik modelleri sayfasına ekledim bakabilirsiniz gelinliğim konulu sayfa yorumlarınız önemli benim için kristal albüm kağıt değil su döküp silebiliyorsun çok gösterişli parlak normal panoramik albüme 450 dedi kristal albüm 600 lira içinde iki ailelere albüm bir büyük fotoğraf bir cep albümü birde cd var
esracım teşekkürler resimlerini bizimle paylaştığın için... hepside çok güzelmiş, Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallaah.. çok beğendim.. :128: gelinliğinin etek kısmını bende böyle olanları çok beeniyorum.. bindallında çok güzel, içi şalvarlı olanlar var ya onlar nasıl olur acabaaa, resimlerde hep onlardan görüyorum...
ilk defa resim ekliyorum acemi oldu biraz kızlar tesekkür ederim cnm ben şalvarlı olanı da denedim ama elbiseliyi daha çok beğendim duvaklı fesi de var bunun diğerlerii de eşyalarım kızlar siyah beyaz olsun istemedim kullanıslı olmuyorlar yemek odası ve salon takımı bellonadan beyaz eşyalarım hep inox beko oturma odasına da 2 kanepe aldık yatak odasını şimdilik erteledik biz alıcağız onu daha beğenemedim hepsi bu kadar
ilk defa resim ekliyorum acemi oldu biraz kızlar tesekkür ederim cnm ben şalvarlı olanı da denedim ama elbiseliyi daha çok beğendim duvaklı fesi de var bunun diğerlerii de eşyalarım kızlar siyah beyaz olsun istemedim kullanıslı olmuyorlar yemek odası ve salon takımı bellonadan beyaz eşyalarım hep inox beko oturma odasına da 2 kanepe aldık yatak odasını şimdilik erteledik biz alıcağız onu daha beğenemedim hepsi bu kadar
Canım gelinliğin güzelmiş, ben de hareketli kesim etekleri seviyorum, düz dantel veya düz saten veya tafta vs sevmiyorum niyeyse... bindallın, kına elbisen de güzel canım , güle güle mutlulukla giy inşallah,
biz de biz dee inşallah bi aksilik çıkmazsaa gelinlik bakıcaz, yağmur çamur gezicez , ay ben modelimi beğenip dikimine başlatmak istiyorum artık, zaten aceleye gelsin istemiyorum, yavaş yavaş diksin ağustosun sonu alayım diyorum , belki aceleye getirmeyince fiyat olarak da indirtebiliriz
canım senin işin bayagı zormuş ya onu bunu ödemekten kendinize nasıl para ayıracaksınız ki hem nişanlın neden şuan eve masraf yapıyo ya yapmasın benim nişanlımın ailesinin borçları vardı, 1 sene boyunca bütün maaşını onlara verdi, benim çektiklerimi sen çekme düğünü hiç konuşmuyolardı bile. üstelik beni kendileri istedi yani ben nişanlımla görümcem sayesinde tanıştım bu aileleri anlamak çok zor Allahım
Şu an bu durumu yaşıyorum bende.Moralim çok bozuk.Ki biz birde akrabayız,konuşulmuyorda ( Ne düğün tarihi belli,eylül dendi,öylece kaldı,ne de eşyalarla ilgili bir gelişme var.Ben kendi kendime bakıp duruyorum işte.Nişanlımda borç ödeme derdinde daha...
canımıniçi ben diktirmek için işin ehli bi insan arıyorum yani güzel dikebilecek birii... şu mobilya işine takılı kafam onları almadan gelinliğe pek kafa yormuyorum herşey sıra sıra
Şu an bu durumu yaşıyorum bende.Moralim çok bozuk.Ki biz birde akrabayız,konuşulmuyorda ( Ne düğün tarihi belli,eylül dendi,öylece kaldı,ne de eşyalarla ilgili bir gelişme var.Ben kendi kendime bakıp duruyorum işte.Nişanlımda borç ödeme derdinde daha...
off çok kötü yaşadıklarım o kadar acıydı ki aynı durumda olanları duymak istemiyorum, morelim çok bozuluyo ama sabrın sonu selamet ben hep diyorum;"eger ben eylülde evlenebiliyosam herkes evlenir" herşey o kadar karanlık o kadar belirsiz o kadar ümitsizdi ki... Ama bi anda işler yoluna girdi işte Allahıma çok şükür sizde de öyle olur emin ol herkeste olduğu gibi...
canımıniçi ben diktirmek için işin ehli bi insan arıyorum yani güzel dikebilecek birii... şu mobilya işine takılı kafam onları almadan gelinliğe pek kafa yormuyorum herşey sıra sıra
off çok kötü yaşadıklarım o kadar acıydı ki aynı durumda olanları duymak istemiyorum, morelim çok bozuluyo ama sabrın sonu selamet ben hep diyorum;"eger ben eylülde evlenebiliyosam herkes evlenir" herşey o kadar karanlık o kadar belirsiz o kadar ümitsizdi ki... Ama bi anda işler yoluna girdi işte Allahıma çok şükür sizde de öyle olur emin ol herkeste olduğu gibi...
Geçenlerde düğün paketlerini araştırırken şunu buldum,durum böyle olunca artık paketlere bakmaya başladım.Ama ekleme çıkarma yapılabilecek bir paket.Ben hep Samsung düşünüyordum buzdolabı ve çamaşır makinesini.Biliyorsunuz en dandiğini koyuyorlar pakete.Bu mağazada Samsung olması sevindirdi beni en çok.Paket şöyle;
313 PARÇA DÜĞÜN PAKETİ
1) İNDESİT TAN 6 FNF BUZDOLABI · 3+4 YIL GARANTİLİ · 429 LT NET HACİM · NOFROST 2) REGAL 1005 ÇAMAŞIR MAKİNESİ · 1000 DEVİR · 5 KG · A SINIFI · 3+4 YIL GARANTİLİ 3) REGAL 1002 BULAŞIK MAKİNESİ · A SINIFI · 3+4 YIL GARANTİLİ 4) FEMAŞ LPG Lİ TAMBOY FIRIN · 2 YIL GARANTİLİ 5) HİSENSE 82 EKRAN LED TV · 1366*768 ÇÖZÜNÜRLÜK · ANADOLU ELEKTRONİK GÜVENCESİ ALTINDA · MEGA KONTRAST · ÇEVRE DOSTU TASARIM · 3 HDMI 6) ARİZONA YATAK ODASI · Sağlam sürgü ve menteşeler · Kolay montaj ve demontaj özelliği · Ergonomik tasarım ve kolay kullanım 7) ARİZONA yemek ODASI · Kolay montaj ve demontaj özelliği · Ergonomik tasarım ve kolay kullanım 8) ÇİZGİ 403 MAKSİ KOLTUK TAKIMI · Konfor mobilya tarafından garantilidir. · İki adet 3�lü çekyat ve iki adet tekli koltuğu bulunmaktadır. · Tamamı sandıklı 9) EVART ÇELİK BAZA 150*200 10) KONFOR VEGA 150*200 YATAK 11) DERİ ORTA SEHPA 12) ZİNET 84 PRÇ yemek TK 13) ZİNET 91 PARÇA ÇKB TK 14) PALMİYE 37 PARÇA BARDAK SETİ 15) ANCEL 36 PRÇ KAHVALTI SETİ 16) 16 PARÇA SALON TK 17) AİLE BOY ÇAYDANLIK 18) 3 LÜ CEZVE TAKIMI 19) 4 m2 HALI 20) CVS 1800 W SULU SÜPÜRGE 21) ARZUM STARDUST ŞARJLI SÜPÜRGE 22) FELİX SPOSA BLENDER SET 23) GOLD NEW ÜTÜ MASASI 24) FELİX SARTO ÜTÜ 25) FELİX LEDA KETTLE 26) ÇİFT KİŞİLİK PİKE TAKIMI 27) ÇİFT KİŞİLİK BATTANİYE 28) SİLİKON YASTIK = 2 ADET 29) NEVRESİM TAKIMI
Biz hep galeri irfandan alırız diyorduk,kaç kere girdik baktık,yeni gelen mobilyalara falan.Beğendiğim şeylerde vardı.Hatta çalışanlardan biri ben size elimden geldiği kadar indirim yapacağım düşünürseniz dedi.
Ama işte Samsung'a taktığım için ben,ordada Samsung marka yok.Buradada ilk dikkat ettiğim şey Samsung oldu :))
İçinden çıkacak birkaç şey var,yatak odası mesela.Aaaaaaaahh aaaahhh,biz 3 milyara aldık yatak odasını,pakette 1099...
İşte bende şans yok,internetten baya araştırdım,Samsung buzdolabı ve çamaşır makinesinde iyiymiş.En azından böylesini deneyeyim dedim :)) İndesit,Ariston,Siemens ve Vestel var.İçlerinde en iyisi Siemens ama o da pahalı...
Dediğin yeri görüyorum hep ama bizim baktığımız Beşiktaş'ta ki.Orayada gidelim diyorduk.Yine gideriz ama burayada bi gidelim bakalım artık...
Haaaa,balayı da veriyormuş Galeri İrfan paketinin birini alana :)) Kaya Ramada Plaza Otel/İstanbul :))
Biz hep galeri irfandan alırız diyorduk,kaç kere girdik baktık,yeni gelen mobilyalara falan.Beğendiğim şeylerde vardı.Hatta çalışanlardan biri ben size elimden geldiği kadar indirim yapacağım düşünürseniz dedi.
Ama işte Samsung'a taktığım için ben,ordada Samsung marka yok.Buradada ilk dikkat ettiğim şey Samsung oldu :))
İçinden çıkacak birkaç şey var,yatak odası mesela.Aaaaaaaahh aaaahhh,biz 3 milyara aldık yatak odasını,pakette 1099...
samsung çok güzel tabi ama ariston da iyi bence Benim annemin çamaşır, bulaşık makinası ve b.dolabı ariston. Hepsi senelerdir tıkır tıkır çalışıyo maşallah, bi aksilik çıkmadı ayrıca yatak odası için de üzülme. 3 bin liraya alınan mobilyayla bin liraya alınan mobilya asla aynı olamaz. Sağlamdır eminim, güzelce kullanırsınız inş
samsung çok güzel tabi ama ariston da iyi bence Benim annemin çamaşır, bulaşık makinası ve b.dolabı ariston. Hepsi senelerdir tıkır tıkır çalışıyo maşallah, bi aksilik çıkmadı ayrıca yatak odası için de üzülme. 3 bin liraya alınan mobilyayla bin liraya alınan mobilya asla aynı olamaz. Sağlamdır eminim, güzelce kullanırsınız inş