2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bu aralar giremiyorum çok yoğunum ve hastayım:2: sohbet bayaaa ilerlemiş maşallahınız var yani biz şu an hçbşy yapmıyoruz görümcem hasta ameliyat oldu yatıo hastanede

bizde bakmıştık oraya da ama diğer yer çok daaha geniş ve büyük fırsat olursa bakın.

her zaman bu tarz aksaklıklar olur
ev kuruyosunuz canım kolay değil
sıkma canını
/B]

hiç bilmiyorum ama çatlamak üzereyizz :2::2::2:

evlendikten sonra nerede oturcaksınız kızlar

bizde bakmıştık oraya da ama diğer yer çok daaha geniş ve büyük fırsat olursa bakın.

hiç bilmiyorum ama çatlamak üzereyizz :2::2::2:

evlendikten sonra nerede oturcaksınız kızlar

Gitme fikrimiz vardı zaten ama şimdi daha çok merak ettim...

Nişanlımın işyeri taşınacak Hadımköy'e.Beylikdüzü taraflarından bakacağız bakalım...

EFTELYA çok uygun orada evler avcılar-beylikdüzü falan normalden hem daha büyük hemde uygun oluyor

Evet,deprem bölgesi sanırım ondan :))

Nişanlımın işyeri birde tokiyle anlaşma yapmış,işçileri için daha uyguna ev alabileceklermiş.Belki onada gireriz diyor...

Kötü olan şu ki,işyeri şu an Gaziosmanpaşa'da.Taşınması Şubat'ı bulabilirmiş.İki kere ev değiştirme olmasın diye Beylikdüzü diyoruz ama bu şekildede biraz zorluk çekecek işe gidip gelmek konusunda...

kızlar bu aralar giremiyorum çok yoğunum ve hastayım:2: sohbet bayaaa ilerlemiş maşallahınız var yani biz şu an hçbşy yapmıyoruz görümcem hasta ameliyat oldu yatıo hastanede

Sana da geçmiş olsun Demetcim,yokluğun hissediliyor...
İnşallah görümcen de çabuk iyileşir canım...

hasköyde canım evlendikten sonra senin içinn zor olacak çok farklı biyere gideceksin

Benim kuzenim Bayrampaşa'da oturuyordu.Eşi Beylikdüzü'nde iş bulunca oraya taşındılar.Apartman görevlisi olarak.Ama ben böyle bir ev görmedim kapıcı dairesi olarak.Kocaman.İlk gittiklerinde ev bomboştu,eşyalarının hepsini salona koysalar dolmazdı bile :))

Gide gele alıştım oralara.Onlarda diyordu keşke işi butarafta olsaydı da yakın olsaydık diye.Ve derken bi duydukki işyeri hadımköye taşınacak :))
Bakalım biz neresinde oturacağız :))

İnşallah yakın olursunuz sıkılmazsın sende bu arada sen çalışmıyorsun sanırım. senin işin onda daha önemli çünkü gidip gelmen..

demet geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir

İnşallah yakın olursunuz sıkılmazsın sende bu arada sen çalışmıyorsun sanırım. senin işin onda daha önemli çünkü gidip gelmen..

demet geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir

Yok çalışmıyorum ben.Belki evlendikten sonra bende orada çalışırım.Gerçi çokta yanyana olmak istemiyorum ama :))

eftelya o düğün paketi ne kadar uygun öyleee koca bir evin eşyasını koymuş adamlar resmen..
elektronik eşya gerçekten şans işi, hem borcunuzda çoksa böyle bir paketi kaçırmayın bence. olurda beğenmezsen bile ilerde borçlarınız bitince yavaş yavaş değiştirirsiniz belki. o kadar eşya o fiyata gerçekten çok uygun yaaa..
ne güzel bak her duruma göre herşey var.. evlenene Allah yardım edermiş zaten

teşekkür ederim cnm inş.ama 1 yıl önce 2 kez ameliyat olmuştu beyinden şimdi 3.oluo kolay değil valla

hoşgeldin demetçiim, ara sıra gel özletme kendini, geçmiş olsun bak bende hastayım bi yandan burnumu silip bi yandan yazı yazıyorum :2: :)))

görümcene de çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah..

Evet,çok uygun tabii de,bizde de biraz iyisi olsun durumu olduğu için...
Ama içinden çıkacak şeyler var.Mesela;

[FONT=&quot]ARİZONA YATAK ODASI
[/FONT] [FONT=&quot]EVART ÇELİK BAZA 150*200[/FONT]
[FONT=&quot]KONFOR VEGA 150*200 YATAK [/FONT]
[FONT=&quot]DERİ ORTA SEHPA
[/FONT]
[FONT=&quot]ZİNET 84 PRÇ YEMEK TK[/FONT]
[FONT=&quot]ZİNET 91 PARÇA ÇKB TK[/FONT]
[FONT=&quot]ANCEL 36 PRÇ KAHVALTI SETİ[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Blender setinide philps almayı düşünüyorum,kendi aldıklarımızı içinden çıkarınca fiyatta düşüyor tabii.Onun yerinede daha iyisini alabiliriz diye düşünüyorum...
[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…