2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam kızlaaaarrrr nasılsınız???

ay o kadar heveslenmişken vazgeçmeyin bence
gidin bakın yahu
ikna et nişanlını, azcıkın laf dinlesin

offf, bilmiyorum kiii yaa napsakkk istanbulda oturanlar artık bana bilgi verecekler yarınn, ona göre ikna çalışmalarıma başlayacağım, mesela burda da hava kapalı ama yağmıyoo , azcıkın çiseliyo, böyle olursa gidebiliriz

kızlar bunu düşünmek için erken daha ama kına gecesinde kına halayı çekilirken mum dağıtayım diyorum. Ama o mumları süslemek gerekir tabi. tüllerle süsleyim ortasından bi fiyonkla bağlayayım diyorum basit şekilde. Ama bi kaza olur mu acaba Allah korusun tüller yanmasın. Başka ne türlü bişeyler yapabilirim. Fikri olan ya da resim paylaşmak isteyen war mı?

Valla ben daha onları düşünecek aşamaya gelemedim ne yalan söyliyim

Elif bu arada sen markalonga dan birşeyler alacaktın, ne yaptın aldın mı merak ettim

bende gelmedim daha çoook eksik var ama şimdi birden aklıma geldi işte:) pasaj die bi site war ya orda gezerken gördüm de bi anda aklıma düşüverdi

bide bak aklıma gelmişken soruyum sizede.
ben düğün için saçımı yaptıracak birisini arıyorum.. bizim yani yengemin kuaförüne gelecek ne ise fiyatı saçımı yapacak 5 haziranda bildiğiniz tanıdığınız birisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…