• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

az önce nişanlım aradı o ankarada memur rapor alıp gelicekti bu işleri halledecektik ama rapor alınca şehir dışına çıkmak yasak ya kanunen e gelip sonuçta resmi işlem yapılacak hastane nikah başvuruları felan... acaba sorun çıkarmı diye düşündük. umarım sorun olmaz çokda heveslenmiştim :84:

az önce nişanlım aradı o ankarada memur rapor alıp gelicekti bu işleri halledecektik ama rapor alınca şehir dışına çıkmak yasak ya kanunen e gelip sonuçta resmi işlem yapılacak hastane nikah başvuruları felan... acaba sorun çıkarmı diye düşündük. umarım sorun olmaz çokda heveslenmiştim :84:

walla sorun olacağını hiç sanmıyorum, kim takip edecek ki raporla nikah gününün alındığı tarih aynı mı vs. diye? hadi baktılar aynı noolacak sanki suç mu işliyorsunuz başka nasıl halledebilirsiniz ki? bence kafana takma bu kadar, gelsin işlerinizide inşallah kolaylıkla halledin, sizde kurtulun bunun stresinden

esra hoşgeldin, hani gelinliğinin resmini ekleyecektin :78: bizde bu hafta sonu bakacaz nasıl bişey bakacam hiç bilmiyom..

hayırlı olsun canım, buzdolabını bosch almayacaktın dimi? ben onuda bosch almıştım.. hangi marka aldın peki?

samsungdan aldık canım, hem de kampanya vardı uyguna geldi
ben bosch un buzdolaplarının modelini begenmedim hem de int den çok şikayet duydum bzdolaplarıyla ilgili
o yüzden samsungda karar kıldık :78:

ayyy canım hayırlı olsun sayende aklıma geldi vesteli arayacaktık :52:

:52: sağol speedtoşum
sen vestelden mi aldın beyaz eşyalarını ?

Günaydınlar :3:
Artık işten fırsat bulup yazmak istiyorum ya başalaycam böyle işe :14:
Hazırlıklar tam gaz devam herkeste...
Özlendiniz bilesiniz...

aydasuuuu nerdesin kuzucuğum özledim seni
ayol güya gelnlikte işbirliği yapcaktık, ortadan kayboldun :19:

doğru ya ağustos sonunda sezon sonu indirimi olur kesin. zaten benim ki günden güne şişiyoo tombalak bişey olduu ben onu tanıdığımda filinti gibi delikanlıydı şimdiyse asma balkon yapmışş:1::1: biz yine mağazaları dolanırız da acele etmeyiz almak için artık

o asma balkon bizde de var artık, yakında tepsi niyetine kullanıcam kendisini. Maşallahı var beyefendi şiştikçe ben eriyorum nasıl iş anlamadım :27:
bu arda damatlık için; süvari, ds damat ve sabri özer in güzel ürünleri oluyo
hem de ara ara çok harika kampanyalar yapıyolar, takip etmek lazım
ama acele etmeyin bence bunun için

nevresimlerimi falan internetten aldım canım zaten, gezip bakmak istiyorum bi yerde,

Sinopta yaşıyorum, planlarım Samsunda hafta sonu kalır rahat rahat bakar alırdık, Nişanlımın ablaları orda yaşıyor, ama babam gece kalmaya izin vermedi:47: annemle gidebilirmişim, halbuki o günde annemle bu konuyu konuşuyorduk, nişanlımın annesi ve ablalarıyla gezmek istemediğimi kendi bütçeme göre daha rahat bakmak istediğimi söylemiştim,
1 2 seçenek bıraktıktan sonra anne ve ablalarıyla gücenmesinler diye biz bunları beğendik siz ce nasıl diye sorarız demiştik,
şimdi annemde gelince bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumuna gelicez, hopp hep beraber
ki annemde orda rahat edemez, herşeyden önemlisi ben nişanlımla rahat rahat gezmek istiyorum, ailesi biraz lükse düşkün amma velakin de hiç bi yardımları yok(biz kendimiz yapmak istiyoruz demiştik) şimdi bak bu çok güzelmiş diyip durcaklar fiyatlarına bakmadan
elimizde cuzi bi paramız var ve düğün masrafları mobilya herşeyi bununla halletmek zorundayız zaten bunun stresi var,
ya ben gerçekten bunaldım, maaş deseniz hep eksilerdeyim elime hiç bişi kalmıyo ablalarım iflas ettiler onlara kredi çekmiştim onu ödüyorum onlar toparlanana kadar,
nişanlımda kendi evlerinin giderlerini karşılıyo, ama ablaları lüks içinde yaşıyo ben hiç bişi anlamadım bu işten

canım senin işin bayagı zormuş ya
onu bunu ödemekten kendinize nasıl para ayıracaksınız ki
hem nişanlın neden şuan eve masraf yapıyo ya yapmasın:(
benim nişanlımın ailesinin borçları vardı, 1 sene boyunca bütün maaşını onlara verdi, benim çektiklerimi sen çekme :(
düğünü hiç konuşmuyolardı bile.
üstelik beni kendileri istedi yani ben nişanlımla görümcem sayesinde tanıştım
bu aileleri anlamak çok zor Allahım

püüfff ne kadar uzun bi mesaj yazmışım
azcık girmeyince sayfalar ilerliyo
ee ben de herşeye laf yetiştirmeyi kendime görev edinmiş biri olarak böööyle uzuyo gidiyo :52:

hosbuldum kızlar sağolun bgn eklicem inş izmirde betül moda evinden gelinliğim tam istediğim gibi oldu herşeyiyle fotoğraf içinde biz birkaç fotoğrafçıya sorduk kızlar kristal albümler var şimdi çok hoş

canım senin işin bayagı zormuş ya
onu bunu ödemekten kendinize nasıl para ayıracaksınız ki
hem nişanlın neden şuan eve masraf yapıyo ya yapmasın:(
benim nişanlımın ailesinin borçları vardı, 1 sene boyunca bütün maaşını onlara verdi, benim çektiklerimi sen çekme :(
düğünü hiç konuşmuyolardı bile.
üstelik beni kendileri istedi yani ben nişanlımla görümcem sayesinde tanıştım
bu aileleri anlamak çok zor Allahım
[/QUOTE]

Malesef işim çook zor görünüyo iyice karamsarlaştım,
kendimize para ayıramıyoruz, ben ablamlara çektiğim krediyi ödediğim için onada bişey diyemiyorum malesef, aslında demem lazım o paranın bi kısmıyla beyaz eşya aldık çünkü,

Son düzenleme:
hosbuldum kızlar sağolun bgn eklicem inş izmirde betül moda evinden gelinliğim tam istediğim gibi oldu herşeyiyle fotoğraf içinde biz birkaç fotoğrafçıya sorduk kızlar kristal albümler var şimdi çok hoş

Canım gelinliğin ne kadara mal oldu senin ? ve hazır modelmiydi özel dikim mi? ve kiralıkmıydı? ay ne çok sordum dimi yaa :25:
offf kristal albümü ben de duymuştum, var ya insan ne kadar araştırırsa daha iyisini görüyo, hep daha iyisini almak istiyo, araştırmayınca da önüne ne gelirse ona karar veriyo kafası karışmıyo ama sonra pişman olabiliyo, ne zor işler şunlarrr :24: :24: pek bi karışık yazdım ya ne yazdım ben böleee :36:

pöffffffffff haftasonu hava yağışlı ya nası gezicezz mobilya veya gelinlik bakcaz bizzzzz :19:

püüfff ne kadar uzun bi mesaj yazmışım
azcık girmeyince sayfalar ilerliyo
ee ben de herşeye laf yetiştirmeyi kendime görev edinmiş biri olarak böööyle uzuyo gidiyo :52:

:1:

O kadar uzun yazmıssın ı hanfendı alıntı yapamadım :1:

Buzdolabınız hayırlı olsun canım...
Tamam ben burdayım gelınlıkte hem sız ne zaman bakcaksınız bakıyım, ben aslında eylulde bakmayı dusunuyorum bılıyormusun ne bıleyım yetısır gıbı gelıyor, gıdıp baktım ya dıkım ıstemıyorum zaten, bı kol ekleyecekler o kadar...

O kadar uzun yazmıssın ı hanfendı alıntı yapamadım :1:

Buzdolabınız hayırlı olsun canım...
Tamam ben burdayım gelınlıkte hem sız ne zaman bakcaksınız bakıyım, ben aslında eylulde bakmayı dusunuyorum bılıyormusun ne bıleyım yetısır gıbı gelıyor, gıdıp baktım ya dıkım ıstemıyorum zaten, bı kol ekleyecekler o kadar...

ben de temmuzun sonuna doğru bakcam işte
modelime karar verdim, dikebilecek bi yer bulmam lazım

ben de temmuzun sonuna doğru bakcam işte
modelime karar verdim, dikebilecek bi yer bulmam lazım

peki canım karar kıldığın modeli ya da benzerini hiç denedin mi ? acaba üzerinde nasıl duracak? çünkü epey gelinlik deneyen biri olarak, her modelin herkese gitmediğini söyleyebilirim, sonra hayal kırıklığını uğramaman için söylüyorum tatlımmm :70:

ewt ca nım haklısın
ben karar verdm vermesine ama gelilnlik işini şuan düşünmediğim için denemedim
temmuzda inş :34:

ewt ca nım haklısın
ben karar verdm vermesine ama gelilnlik işini şuan düşünmediğim için denemedim
temmuzda inş :34:

Canım temmuzda önce modaevlerini gezz, beğendiğin bi model olmazsa kendi modelini gösterip dikim fiyatı al, belki de üstüne daha çok yakışan bi gelinlik bulursunnn...
bakalım ben ne yapcamm :24: :24: kararsız kazımımm da birazzz :24:

Canım temmuzda önce modaevlerini gezz, beğendiğin bi model olmazsa kendi modelini gösterip dikim fiyatı al, belki de üstüne daha çok yakışan bi gelinlik bulursunnn...
bakalım ben ne yapcamm :24: :24: kararsız kazımımm da birazzz :24:

ewt ben de çok kararsızım ama gelinlikte çok seçme şansım yok, malum tesettürlüyüm
o yüzden kendim kafamda bi model tasarladım hem bana özgü bi tarzı var hem de diğer tesettürlü gelinliklere nazaran çok çok daha şık ve kaliteli
bakalım o kafamdaki modeli diktirebilrsem ne mutlu
işinin ehli birine ihtiyacım var :97:

Back