ewt ben de çok kararsızım ama gelinlikte çok seçme şansım yok, malum tesettürlüyüm
o yüzden kendim kafamda bi model tasarladım hem bana özgü bi tarzı var hem de diğer tesettürlü gelinliklere nazaran çok çok daha şık ve kaliteli
bakalım o kafamdaki modeli diktirebilrsem ne mutlu
işinin ehli birine ihtiyacım var :97:
Valla canım anca gelinlikçileri geze geze deneye deneye işin ehli olmaya başlıyosun, onun dikişi nasıl, bunun kumaşı nasıl, baka baka deneye deneye az çok anlıyosun kaliteden
ilk defa resim ekliyorum acemi oldu biraz kızlar tesekkür ederim cnm ben şalvarlı olanı da denedim ama elbiseliyi daha çok beğendim duvaklı fesi de var bunun diğerlerii de eşyalarım kızlar siyah beyaz olsun istemedim kullanıslı olmuyorlar yemek odası ve salon takımı bellonadan beyaz eşyalarım hep inox beko oturma odasına da 2 kanepe aldık yatak odasını şimdilik erteledik biz alıcağız onu daha beğenemedim hepsi bu kadar
ayy bende denemek istiyoruuuuum, bu hafta sonu yağmurda yağsa karda yağsa, gelinlik bakacaz walla..
canım senin işin bayagı zormuş ya
onu bunu ödemekten kendinize nasıl para ayıracaksınız ki
hem nişanlın neden şuan eve masraf yapıyo ya yapmasın
benim nişanlımın ailesinin borçları vardı, 1 sene boyunca bütün maaşını onlara verdi, benim çektiklerimi sen çekme
düğünü hiç konuşmuyolardı bile.
üstelik beni kendileri istedi yani ben nişanlımla görümcem sayesinde tanıştım
bu aileleri anlamak çok zor Allahım
Valla canım anca gelinlikçileri geze geze deneye deneye işin ehli olmaya başlıyosun, onun dikişi nasıl, bunun kumaşı nasıl, baka baka deneye deneye az çok anlıyosun kaliteden
işte benim gelinliğim abiyem kına elbisem kızlar Eki Görüntüle 189429 Eki Görüntüle 189430 Eki Görüntüle 189431 Eki Görüntüle 189432 Eki Görüntüle 189433 Eki Görüntüle 189434 Eki Görüntüle 189435 Eki Görüntüle 189436 Eki Görüntüle 189437
Şu an bu durumu yaşıyorum bende.Moralim çok bozuk.Ki biz birde akrabayız,konuşulmuyorda(
Ne düğün tarihi belli,eylül dendi,öylece kaldı,ne de eşyalarla ilgili bir gelişme var.Ben kendi kendime bakıp duruyorum işte.Nişanlımda borç ödeme derdinde daha...
canımıniçi ben diktirmek için işin ehli bi insan arıyorum
yani güzel dikebilecek birii...
şu mobilya işine takılı kafam
onları almadan gelinliğe pek kafa yormuyorum
herşey sıra sıra
off çok kötü
yaşadıklarım o kadar acıydı ki aynı durumda olanları duymak istemiyorum, morelim çok bozuluyo
ama sabrın sonu selamet
ben hep diyorum;"eger ben eylülde evlenebiliyosam herkes evlenir"
herşey o kadar karanlık o kadar belirsiz o kadar ümitsizdi ki...
Ama bi anda işler yoluna girdi işte
Allahıma çok şükür
sizde de öyle olur emin ol
herkeste olduğu gibi...
eftelya galeri irfana bakabilirsin çok güzel şeyler var
benim çok hoşuma gidiyor avcılara giderken var yaa orası çok geniş..
neden özellikle samsung ki. hepsi kul yapımı şansına ya mükemmel çıkar yada kötü
offf Çok sinirliyim bugün yaaa duşakabin bugün takılacaktı adam yine haftabaşına attı benimde nişanlımında tepesi attı 1 kaşık suda boğasım var
Biz hep galeri irfandan alırız diyorduk,kaç kere girdik baktık,yeni gelen mobilyalara falan.Beğendiğim şeylerde vardı.Hatta çalışanlardan biri ben size elimden geldiği kadar indirim yapacağım düşünürseniz dedi.
Ama işte Samsung'a taktığım için ben,ordada Samsung marka yok.Buradada ilk dikkat ettiğim şey Samsung oldu :))
İçinden çıkacak birkaç şey var,yatak odası mesela.Aaaaaaaahh aaaahhh,biz 3 milyara aldık yatak odasını,pakette 1099...
samsung çok güzel tabi ama ariston da iyi bence
Benim annemin çamaşır, bulaşık makinası ve b.dolabı ariston.
Hepsi senelerdir tıkır tıkır çalışıyo maşallah, bi aksilik çıkmadı
ayrıca yatak odası için de üzülme. 3 bin liraya alınan mobilyayla bin liraya alınan mobilya asla aynı olamaz. Sağlamdır eminim, güzelce kullanırsınız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?