• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydınlar :3:
Artık işten fırsat bulup yazmak istiyorum ya başalaycam böyle işe :14:
Hazırlıklar tam gaz devam herkeste...
Özlendiniz bilesiniz...

günaydın eylül gelinleriii:71::71::71:
nasılsınız bakalım? okuduğum kadarıyla hazırlıklarda sona yaklaştık ama benim eksiğim çokkk :18: ptesi sevdiceğimm gelecek neysekii nikah işlerini halledeceğiz başvuru felan:66::66: onun damatlığına bakacaz daa bildiğiniz markalarda indirim felan varmı kızlar??

günaydın eylül gelinleriii:71::71::71:
nasılsınız bakalım? okuduğum kadarıyla hazırlıklarda sona yaklaştık ama benim eksiğim çokkk :18: ptesi sevdiceğimm gelecek neysekii nikah işlerini halledeceğiz başvuru felan:66::66: onun damatlığına bakacaz daa bildiğiniz markalarda indirim felan varmı kızlar??

bizde damatlıklara bakmıştık, şöööyle bi ön araştrıma yaptık, fikir edindik, beğendiğimiz bikaç modeli denedik falan hatta.. ama genel düşüncemiz mayıs ayından sonra yeni koleksiyon yazlık damatlıklar gelecekmiş.. ayrıca burda da arkadaşlar sağolsun fikirlerini söylediler, düğünlerimiz eylül ayında olacağı için, sezon sonuna denk geliyor ve o zamanlar daha indirimli olurmuş.. ve damatlık beğenmek gerçekten çok kolay, yani 2 saat içinde bile beğenip alıp çıkabilirsiniz... bence sizde damatlık işini en sona bırakın... :76:

bizde damatlıklara bakmıştık, şöööyle bi ön araştrıma yaptık, fikir edindik, beğendiğimiz bikaç modeli denedik falan hatta.. ama genel düşüncemiz mayıs ayından sonra yeni koleksiyon yazlık damatlıklar gelecekmiş.. ayrıca burda da arkadaşlar sağolsun fikirlerini söylediler, düğünlerimiz eylül ayında olacağı için, sezon sonuna denk geliyor ve o zamanlar daha indirimli olurmuş.. ve damatlık beğenmek gerçekten çok kolay, yani 2 saat içinde bile beğenip alıp çıkabilirsiniz... bence sizde damatlık işini en sona bırakın... :76:

doğru ya ağustos sonunda sezon sonu indirimi olur kesin. zaten benim ki günden güne şişiyoo tombalak bişey olduu ben onu tanıdığımda filinti gibi delikanlıydı şimdiyse asma balkon yapmışş:1::1: biz yine mağazaları dolanırız da acele etmeyiz almak için artık

Görüşmeyeli ben neler yaptım :4:

Haftasonu kışlık kıyafetlerın hepsını mıs gıbı yumusatıcılarla yıkayıp annemle hurclara yerlestırdık, pek bır rahatladım...
İç çamaşırı, atlet, ıvır zıvır işerimizi hallettim, üstümden buyuk bır yuk kalktı...
Anneler gunu hedıyelerımızı aldım...
Önumuzdekı haftada yastık olayını bıtıreyım dıyorum, yorganlar hazır...
Haftasonu nisanlım gelıyor bende haftaya ıcın 1 haftalık senelık ızın aldım...
Nıkah ıslemlerımızı yapıp gunumuzu alacagız ınsallah...
Bır de nısanlımla bırlıkte mobılya bakacagız...
Farklı sehırlerde olunca kısa zamanlara uzun ısler sıgdırmak zorunda kalıyoruz...
Allah hepımızın yardımcısı olsun...

sofıstıke
aklımda olan markalar damat, sarar, ayyıldız...

Görüşmeyeli ben neler yaptım :4:

Haftasonu kışlık kıyafetlerın hepsını mıs gıbı yumusatıcılarla yıkayıp annemle hurclara yerlestırdık, pek bır rahatladım...
İç çamaşırı, atlet, ıvır zıvır işerimizi hallettim, üstümden buyuk bır yuk kalktı...
Anneler gunu hedıyelerımızı aldım...
Önumuzdekı haftada yastık olayını bıtıreyım dıyorum, yorganlar hazır...
Haftasonu nisanlım gelıyor bende haftaya ıcın 1 haftalık senelık ızın aldım...
Nıkah ıslemlerımızı yapıp gunumuzu alacagız ınsallah...
Bır de nısanlımla bırlıkte mobılya bakacagız...
Farklı sehırlerde olunca kısa zamanlara uzun ısler sıgdırmak zorunda kalıyoruz...
Allah hepımızın yardımcısı olsun...

sofıstıke
aklımda olan markalar damat, sarar, ayyıldız...

ooo aydasu maşaallah biçok işini halletmişsiniz.. en çok merak ettiğim anneler gününde ne aldın yaaa, ben hala bişey bulmaadım, bide kayınvalideme almam gerekiyor ne yapçam bilmiyom :26:

bende 6 tane yastık almayı düşünüyorum, az mı yeter mi bilmiyorum.. 2 tanesini almıştım önceden, onları yatak örtüsü için kullanmayı düşünüyorum.. 4 tane daha alacam yeter inşallah..

dün bende 2 tane pijama daha aldım kendime :78: biri şortlu takım, biride elbise şekllinde.. ama daha iç çamaşırı almam gerekiyor... bu hafta bende bu işi halletmeyi düşünüyorum..

ben yastık yorgan işini aştım 2 tane annem yorgan yaptırdı bi tanede kaynanam çift kişilik 2 tanede tek kişilik var. napacaksam onca yorganı ama bişe demedim kırılmasınlar diye... yastıklarımda var ama nişanlımla kaz tüyü yastıklardan almak istiyoruz. hiç mikrofiber yorgan kullanmadım almalımıyım acaba diye düşünmekteyim.
bi de kızlar nikah işlemleri için hastaneye felan gidiliyor ya uzun sürüyormu bizim kısıtlı zamanımız var da umarım hepsi yetişir.

ben yastık yorgan işini aştım 2 tane annem yorgan yaptırdı bi tanede kaynanam çift kişilik 2 tanede tek kişilik var. napacaksam onca yorganı ama bişe demedim kırılmasınlar diye... yastıklarımda var ama nişanlımla kaz tüyü yastıklardan almak istiyoruz. hiç mikrofiber yorgan kullanmadım almalımıyım acaba diye düşünmekteyim.
bi de kızlar nikah işlemleri için hastaneye felan gidiliyor ya uzun sürüyormu bizim kısıtlı zamanımız var da umarım hepsi yetişir.

canım nikah işlemleri için biz sağlık ocağına gitmiştik.. eğer hastaneye giderseniz orda talasemi tahlillerini falan yaptırıp sonra yine birinizden birinin aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gitmeniz gerekiyor, çünkü en son evlilik raporunu aile hekimi veriyor. önce sağlık ocağına tahlilin ne kadar sürede çıkacağını sorun, sonra hastaneye sorun, hangisi daha erken veriyorsa onda yaptırabilirsiniz. biz kaç tane özel hastaneyide aramıştık ama hepsi bir gün sonra verdiğini söylemişti, sağlık ocağıda bir gün sonra vereceğini söyleyince sağlık ocağında yaptırdık, hemde ücretsiz yaptırdık, özel hastanelerde 50 TL-100 TL arasıydı talasemi tahlilinin fiyatları (kişi başı). gerçi bizim sonuçlar sonradan geç çıktı ama normalde ertesi günü çıkarmış..

ooo aydasu maşaallah biçok işini halletmişsiniz.. en çok merak ettiğim anneler gününde ne aldın yaaa, ben hala bişey bulmaadım, bide kayınvalideme almam gerekiyor ne yapçam bilmiyom :26:

bende 6 tane yastık almayı düşünüyorum, az mı yeter mi bilmiyorum.. 2 tanesini almıştım önceden, onları yatak örtüsü için kullanmayı düşünüyorum.. 4 tane daha alacam yeter inşallah..

dün bende 2 tane pijama daha aldım kendime :78: biri şortlu takım, biride elbise şekllinde.. ama daha iç çamaşırı almam gerekiyor... bu hafta bende bu işi halletmeyi düşünüyorum..

Evet canım oyle oldu...
Bız ayrı ayrı almadık nısanlımla ortak aldık, adı ortak tabı mımarı nısanlım :9:
Kendı anneme pardesü aldım, kayınvalıdeme de aynı ayarda eşarp aldım :12:
Kuruş hak geçmedi :1:
Benim adam dışarda olunca tek başıma ben halletmek zorunda kalıyorum...

Yastık da 6 tane bence de ıyı canım...
Bana kalsa ben de 6 yaparım ıkısı var zaten sen gıbı bakalım annem ne dıyecek bu ıse :9:
Bız tayıncı olacagımız ıcın yatılı mısafırımız olur, belkı o yuzden 8 tane yaparız bılemıyorum...

Çamasır ısı ınsanda buyuk bır yuk valla canım...
Hallettım kurtuldum coraplarımıza kadar aldım oh...

Geceliklere pıjemalara ınsan doyamıyor ama bır dur demek lazımdı dedım en azından sımdılık :27:

İşte böyle zamanlarda küçük şehirde yaşamaktan nefret ediyorum,:43:
varmı benim gibi kutu gibi bi şehirde yaşayıp, 1 tek gezebilecek alışveriş merkezi olan, 3 5 mobilyacısı olan fiyatları tavan yapmış:47: bi şehirde nasıl çeyiz hazırlığı yapılır söyleyin bana,

varmı benim gibi kutu gibi bi şehirde yaşayıp, 1 tek gezebilecek alışveriş merkezi olan, 3 5 mobilyacısı olan fiyatları tavan yapmış:47: bi şehirde nasıl çeyiz hazırlığı yapılır söyleyin bana,

canım internetten alışveriş sitelerini takip et. bende biçok şeyimi int.den aldım.. mesela bir tane alışveriş merkezi var diyorsun ya ordan bak beğendiğin bişey oluncada int.den araştır, çok güvenilir siteler var.. bizlerede sorabilirsin..

mobilya konusunu bilmiyorum, hangi şehirdesiniz? en yakınınızdaki bir büyük şehire gidip ordan da bakabilirsiniz mobilyalara.. bizde burdan ankaraya gitmeyi bile düşünmüştük ama neyseki beğendiğimiz şeyleri bulduk gitmedik.. ama bir hafta sonu gidip iyice gezip bakabilirsiniz, ve her beğendiğin mobilyanın fotoğrafını çekmeyi ve elinde kağıt kalemle gezip söyledikleri fiyatları, indirimleri konuştuğunuz her şeyi not almayıda unutma, karar verme aşamasında gerçekten çok işe yarıyor :34:

canım nikah işlemleri için biz sağlık ocağına gitmiştik.. eğer hastaneye giderseniz orda talasemi tahlillerini falan yaptırıp sonra yine birinizden birinin aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gitmeniz gerekiyor, çünkü en son evlilik raporunu aile hekimi veriyor. önce sağlık ocağına tahlilin ne kadar sürede çıkacağını sorun, sonra hastaneye sorun, hangisi daha erken veriyorsa onda yaptırabilirsiniz. biz kaç tane özel hastaneyide aramıştık ama hepsi bir gün sonra verdiğini söylemişti, sağlık ocağıda bir gün sonra vereceğini söyleyince sağlık ocağında yaptırdık, hemde ücretsiz yaptırdık, özel hastanelerde 50 TL-100 TL arasıydı talasemi tahlilinin fiyatları (kişi başı). gerçi bizim sonuçlar sonradan geç çıktı ama normalde ertesi günü çıkarmış..

canım iyiki sormuşum bizde hastanelerde sürünecektik ki buranın hastaneleri tıkabasa dolu oluyo. o zaman herkes bağlı olduğu sağlık ocağında tahlilleri yaptıracak öylemi sonuçta başka sağlık ocağına gidemiyosun ya. saol canım beni aydınlattığın için:13:

istanbulda nikah işlemlerini sağlık ocakları yapmıyor bilginiz olsun. :20: devlet hastanesine yönlendiriyor. malesef heryerde şartlar farklı oluyor..

lemlemin söylediği gibi internetten alışveriş yapabilirsin aradığın herşeyi çok çok ucuza bulabiliyosun bazı siteler var onları takip et ve karlı alışveriş yap:90:

canım iyiki sormuşum bizde hastanelerde sürünecektik ki buranın hastaneleri tıkabasa dolu oluyo. o zaman herkes bağlı olduğu sağlık ocağında tahlilleri yaptıracak öylemi sonuçta başka sağlık ocağına gidemiyosun ya. saol canım beni aydınlattığın için:13:

nişanlınla birlikte, senin veya onun aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidebiliyorsunuz, o zaman biriniz ziyaretçi hasta oluyomuş. bize öyle demişlerdi, ikimizde aynı sağlık ocağında yaptırdık. ama sen yinede izin almadan önce şimdiden telefonla hem bikaç hastaneyi ara hem sağlık ocağınızı ara. her sağlık ocağında yapılmayabiliyordur belki... yapıp yapmadıklarını sor, devlet hast.ni ararsan randevu almak gerekli mi sor, ne kadar sürede sonuçları alabileceğinizi sor, ücreti var mı varsa ne kadar falan diye sor.. her şehirde değişebilir..

canım internetten alışveriş sitelerini takip et. bende biçok şeyimi int.den aldım.. mesela bir tane alışveriş merkezi var diyorsun ya ordan bak beğendiğin bişey oluncada int.den araştır, çok güvenilir siteler var.. bizlerede sorabilirsin..

mobilya konusunu bilmiyorum, hangi şehirdesiniz? en yakınınızdaki bir büyük şehire gidip ordan da bakabilirsiniz mobilyalara.. bizde burdan ankaraya gitmeyi bile düşünmüştük ama neyseki beğendiğimiz şeyleri bulduk gitmedik.. ama bir hafta sonu gidip iyice gezip bakabilirsiniz, ve her beğendiğin mobilyanın fotoğrafını çekmeyi ve elinde kağıt kalemle gezip söyledikleri fiyatları, indirimleri konuştuğunuz her şeyi not almayıda unutma, karar verme aşamasında gerçekten çok işe yarıyor :34:

nevresimlerimi falan internetten aldım canım zaten, gezip bakmak istiyorum bi yerde,

Sinopta yaşıyorum, planlarım Samsunda hafta sonu kalır rahat rahat bakar alırdık, Nişanlımın ablaları orda yaşıyor, ama babam gece kalmaya izin vermedi:47: annemle gidebilirmişim, halbuki o günde annemle bu konuyu konuşuyorduk, nişanlımın annesi ve ablalarıyla gezmek istemediğimi kendi bütçeme göre daha rahat bakmak istediğimi söylemiştim,
1 2 seçenek bıraktıktan sonra anne ve ablalarıyla gücenmesinler diye biz bunları beğendik siz ce nasıl diye sorarız demiştik,
şimdi annemde gelince bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumuna gelicez, hopp hep beraber
ki annemde orda rahat edemez, herşeyden önemlisi ben nişanlımla rahat rahat gezmek istiyorum, ailesi biraz lükse düşkün amma velakin de hiç bi yardımları yok(biz kendimiz yapmak istiyoruz demiştik) şimdi bak bu çok güzelmiş diyip durcaklar fiyatlarına bakmadan
elimizde cuzi bi paramız var ve düğün masrafları mobilya herşeyi bununla halletmek zorundayız zaten bunun stresi var,
ya ben gerçekten bunaldım, maaş deseniz hep eksilerdeyim elime hiç bişi kalmıyo ablalarım iflas ettiler onlara kredi çekmiştim onu ödüyorum onlar toparlanana kadar,
nişanlımda kendi evlerinin giderlerini karşılıyo, ama ablaları lüks içinde yaşıyo ben hiç bişi anlamadım bu işten

Back