Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye hala kimse yok
waficim bugün bizi yalnız bıraktılar
evet kimsecikler yok..
Sen nasılsın canım, doktor kontrolün vardı?
ama ben de varımmm, dışlandım
iyiyim canım dr.çok iyi dedi bi de denize girsen süper olur dedi tam isbet ben de onu soracaktım dedim tatile gidiyorum problem olur mu diye sordum bol bol denize gir dedi
aşk olsun dışlar mıyız canım nbr
iyiyim canım dr.çok iyi dedi bi de denize girsen süper olur dedi tam isbet ben de onu soracaktım dedim tatile gidiyorum problem olur mu diye sordum bol bol denize gir dedi
ama ben de varımmm, dışlandım
aşk olsun dışlar mıyız canım nbr
Hanzade bak iyileşmişsin demekki bol bol denize girebilcekmişsin ne güzel bir haber tam senin istediğin gibi denizden çıkmazsın artık
kızlar güneş için koruyucu krem alıcam bu akşam sürekli nıvea kullanıyorum hatta 1 kere arko çocuk da kullandım memnunum onlardan ama şimdi sebamed mi alsam diye düşünüyorum daha mı iyidir hem de kampanya var fiyatı daha uygun
sonuçta sebamed güzel marka eczanelerde satılıyo kullananlar var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
tatil dönüşü soyulmak istemiyorum bronzluğum gitmesin
jelocum nasılsın canım??
evet yaa çok mutluyum artık nefes alıyorum beynime oksijen gidiyo belki kafam daha çok çalışır
merhaba kızlar.. Bugün kendi yerimde değilim başka bi arkadaşın yerine bakıyorum,biraz yoğun o yüzden yazamadım..
Jelo iyisin dimi??
Hanzade, ohh ne güzel bol bol denize girmene çok az kaldı..