• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet kimsecikler yok..

Sen nasılsın canım, doktor kontrolün vardı?

iyiyim canım dr.çok iyi dedi bi de denize girsen süper olur dedi tam isbet ben de onu soracaktım dedim tatile gidiyorum problem olur mu diye sordum bol bol denize gir dedi

ama ben de varımmm, dışlandım :14:

aşk olsun dışlar mıyız canım nbr

kız özdn sen de geldin demek niye yazmıyon kızzzz:53::27:

Son düzenleme:
iyiyim canım dr.çok iyi dedi bi de denize girsen süper olur dedi tam isbet ben de onu soracaktım dedim tatile gidiyorum problem olur mu diye sordum bol bol denize gir dedi

iyiyim cnm, pazartesi işte biraz bunalım var tabe ama idare ediyoruz işte :34:

Bende denize gittiğimde,takla atarak burnuma su kaçırırım, sinüslere iyi geldiğini duymuştum, hıımm doktorda söylediğine göre daha sık yaparım artık..

ama ben de varımmm, dışlandım :14:

:54: :54:

Hanzade bak iyileşmişsin demekki bol bol denize girebilcekmişsin ne güzel bir haber:1: tam senin istediğin gibi denizden çıkmazsın artık:1:

kızlar güneş için koruyucu krem alıcam bu akşam sürekli nıvea kullanıyorum hatta 1 kere arko çocuk da kullandım memnunum onlardan ama şimdi sebamed mi alsam diye düşünüyorum daha mı iyidir hem de kampanya var fiyatı daha uygun
sonuçta sebamed güzel marka eczanelerde satılıyo kullananlar var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
tatil dönüşü soyulmak istemiyorum bronzluğum gitmesin

Hanzade bak iyileşmişsin demekki bol bol denize girebilcekmişsin ne güzel bir haber:1: tam senin istediğin gibi denizden çıkmazsın artık:1:

evet yaa çok mutluyum artık nefes alıyorum beynime oksijen gidiyo belki kafam daha çok çalışır:27:

kızlar güneş için koruyucu krem alıcam bu akşam sürekli nıvea kullanıyorum hatta 1 kere arko çocuk da kullandım memnunum onlardan ama şimdi sebamed mi alsam diye düşünüyorum daha mı iyidir hem de kampanya var fiyatı daha uygun
sonuçta sebamed güzel marka eczanelerde satılıyo kullananlar var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
tatil dönüşü soyulmak istemiyorum bronzluğum gitmesin

bende nivea kullanıyorum ama ;

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ar/533245-gunes-yuzunuzu-hale-getirmesin.html

Şu fotoğrafı gördükten sonra, daha iyi bişey kullanmaya karar verdim..

merhaba kızlar.. Bugün kendi yerimde değilim başka bi arkadaşın yerine bakıyorum,biraz yoğun o yüzden yazamadım..
Jelo iyisin dimi??
Hanzade, ohh ne güzel bol bol denize girmene çok az kaldı..

jelocum nasılsın canım??

Vaficim iyiyim seni sormalı :34:
11 gibi geldim işe kontrolüm vardı doktorumuz kalp atışlarını gösterdi çok acayip geldi bana minicik şeyin kalbi atıyor :1:
10 gün sonraya muayne yazdı gene aynı şeyleri söyledi stres heyecan ani hareket yok bebeğin sağlığı içinn:34:

merhaba kızlar.. Bugün kendi yerimde değilim başka bi arkadaşın yerine bakıyorum,biraz yoğun o yüzden yazamadım..
Jelo iyisin dimi??
Hanzade, ohh ne güzel bol bol denize girmene çok az kaldı..

İyiyim pingum seni sormalı büyümüş senin mercimek annesiii:1:
Kalp atışlarını gördük miniminnacık bişey nasıl atıyor öyle ,doktor daha bebek oluşumuna geçmedi ama kalbi atar önce dedi, kalp atımının devamını gözlemlememiz için 10 gün sonra gel bakalım dedi,doktor bana gösterdiğinde kalbini ne kadar acayyipp bişey dedim:1: aaa çok ayıp annesi alınır ama dedi:27:

pingucum sana kolaygelsin canım

jeloo ayy ne heyecanlı kalp atışlarını da duymuşsun hadi hayırlısı

Back