• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben varııım :9:
ben de ayarladım fotograf meselesini
gün boyu çekilcek bi de dış çekim olcak inş
ama dış çekim için henüz mekan kararı vermedik

Ne hızlısın sen öyleeee, ama biraz bilgi isterim ben , kimle anlaştınız ve fiyat ne canım ???

ben bu konuda bayağı şanslıyım canım
Abimin işi gereği bir sürü dolusu arkadaşı var bu tarz işlerle uğraşan
Arkadaşının biri kendi teklif etmiş evleneceğimi duyunca
daha fiyatı bile konuşulmadı, abimin hatrına ücretsiz yapacağını söylemiş ama biz öyle bişeyi kabul etmeyiz tabiki

ben bu konuda bayağı şanslıyım canım
Abimin işi gereği bir sürü dolusu arkadaşı var bu tarz işlerle uğraşan
Arkadaşının biri kendi teklif etmiş evleneceğimi duyunca
daha fiyatı bile konuşulmadı, abimin hatrına ücretsiz yapacağını söylemiş ama biz öyle bişeyi kabul etmeyiz tabiki

Hımm , gerçekten şanslıymışsın canım :46: bakalım benim de şuan için aklıma yatan biri var , çekimleri hoşuma gitti, bu hafta veya öbür hafta telefonda görüşmeyi düşünüyoruz, hayırlısı olsun inşallah...

Neyse kızlar ben kaçayım yavaştan, ay aklımda bir sürü soru işareti var, eşyaydı,gelinlikti, fotocuydu derken kendimi hindi gibi düşünürken buluyorum sürekli, hayırlısıyla netleştirsekte benim de kafam rahatlasa bi :97: :97:

Neyse kızlar ben kaçayım yavaştan, ay aklımda bir sürü soru işareti var, eşyaydı,gelinlikti, fotocuydu derken kendimi hindi gibi düşünürken buluyorum sürekli, hayırlısıyla netleştirsekte benim de kafam rahatlasa bi :97: :97:

:9::9:
herşey zamanı gelince hallolur canım merak etme
iyi geceler:54:

kızlar bu arada buzdolabımızı da aldık böylece beyaz eşyalarımız tamamlanmış oldu çok şükür

Kizlar merhaba,telfdan giriyorum,sizleri merak ettimde bi bakim demistim,çok kalamayacam. ben dizide degildim,saçlarima bakim yaptim onu beklerken yüzüme maske yaptim nisanlimla konustum falan. simdide saçlarim islak kurutup yatacam çok uykum geldi.

fotografçi isini ben daha nisanlimla çózemedim yaa, nisanlim dügün günü olmasini istemiyor, o gün çok yorgun oluruz diyo, dügünden 3-4 gün önce rahat rahat çektirelim nerde istiyorsan diyo. bende herkes nasi yapiyosa yapariz dedim,bilmiyorum artik nolacak.

Kizlar merhaba,telfdan giriyorum,sizleri merak ettimde bi bakim demistim,çok kalamayacam. ben dizide degildim,saçlarima bakim yaptim onu beklerken yüzüme maske yaptim nisanlimla konustum falan. simdide saçlarim islak kurutup yatacam çok uykum geldi.

fotografçi isini ben daha nisanlimla çózemedim yaa, nisanlim dügün günü olmasini istemiyor, o gün çok yorgun oluruz diyo, dügünden 3-4 gün önce rahat rahat çektirelim nerde istiyorsan diyo. bende herkes nasi yapiyosa yapariz dedim,bilmiyorum artik nolacak.

bence düğün günü olmalı canım ya
sonuçta özelliği o zaten:9:

Benim de olacaktı ama kısmet değilmiş..:59:

hayırdır canım ertelendi mi

hayırdır canım ertelendi mi [/QUOTE]

Evet canım.. Bazı sorunlarımız vardı ve onun da annesi rahatsız şu anda.. Salonu falan tutmuştuk ama ertelemeye karar verdik. Her ne kadar ben de istesem ertelenmesini, içim de acımıyor değil hani. Neyse ileride daha mutlu oluruz inşallah (:

Hepinize mutluluklar dilerim. Umarım yaşamınızın en harika günü olur ve öyle de devam eder ömrünüz boyunca..:31:

Evet canım.. Bazı sorunlarımız vardı ve onun da annesi rahatsız şu anda.. Salonu falan tutmuştuk ama ertelemeye karar verdik. Her ne kadar ben de istesem ertelenmesini, içim de acımıyor değil hani. Neyse ileride daha mutlu oluruz inşallah (:

Hepinize mutluluklar dilerim. Umarım yaşamınızın en harika günü olur ve öyle de devam eder ömrünüz boyunca..:31:

[/QUOTE]

başka bir aksilik olmasın da canım ertelenmesi çok mesele değil
bizimki kaç kere ertelendi
rabbim huzurdan ayırmasın

Son düzenleme:
Back